Arama sonuçları: *

1. PaLaaX

En mükemmel (!) internet kimde?

Superonline fiber ile 50 megabit alıyorum ama anca 16 megabitten yararlanıyorum :D
  2. PaLaaX

Türk telekom şebeke kablomun yerini izinsiz değiştirdi yasal mı ?

Operasyon müdürlüğüyle saha çalışanları arasında böyle iletişimsizlikler oluyor. Saha çalışanları bazen kafalarına göre iş yapıyor. Eğer telekomun üst kısmı olaydan haberdarsa fırça çekmişlerdir saha amirliğine... Bulunduğunuz yerin telekom müdürlüğüne gidip sorununuzu anlatabilirsiniz. He o...
  3. PaLaaX

Turk Telekom bağlantısı ile Ekşi'ye giremiyorum

VPN ile girebilirsin yasak kalkmadı.
  4. PaLaaX

Türk Telekom vs Netspeed

İkiside aynı şeyin laciverdi.... Ama netspeed taahhütsüz olduğundan ve ucuzluğundan bana cazip gelirdi. Fakat yaşadığın yere göre değişiyor sonuçta telekom altyapısı kullanıyorlar. Ben sorun yaşayanı görmedim. Ve bir sorun yaşarsan söyleyeyim telekomdakiler bazen pek takmıyor ilgili ISS...
  5. PaLaaX

Türk telekom vaad ettiği hızı vermiyor

Kardeşim şimdi sen kablolumu bağlanıyorsun binan kaç senelik falan. Onlarca şey var. Bu telekomu haklı çıkarırmı ? Hayır fakat bu telekomun klasik taktiğidir paket yeniletmek için arayacakları zaman hızı düşürürler genellikle. 1682363127 Dostum valla öyle. bende superonline fiber kullanıyorum...
  6. PaLaaX

Türk telekom vaad ettiği hızı vermiyor

Kardeşim bulunduğun yere bina tesisatına internet türüne her şeye bağlı. Çoğu zaman vaat edileni tam alamazsınız standartlar farklıdır. Telekom müdürlüğüne gidin sıra alın çözüm masasına ordan da tekniğe yollarlar sorununuzu anlatırsınız sahayı ararlar size bir tarih vermezler. Cimer'e de...
  7. PaLaaX

Türk telekom bütün fiber dönüşümlerini seçime kadar durdurdu

Hocam bulunduğum bölge karadeniz bölgesi kırsal çok. Gerisini siz düşünün bütçe konusunda net bir bilgim yok... ben zaten mahallemize gelen Superonline fiber sahibiyim.
  8. PaLaaX

Cep delik hocam :D Ama net değilim, bütçe genellikle yaz mevsimi gibi bitiyor.
  9. PaLaaX

Türk Telekom da staj yapıyorum. Bütçe belirlenmişti ama direk bitti diyorlardı en son :D Birkaç ay yatırım yapıyorlar fakat yıl sonuna doğru hizmet almanız çok zor hale geliyor, mecbur bir dahaki yılın bahar aylarına kadar bekletiyorlar.
  10. PaLaaX

Türk Telekom almam gereken hızın altı alıyorum

Her gün Telekoma böyle 5 kişi geliyor arkadaş. Kabloylamı bağlanıyorsunuz ? Hız testini nerede yapıyorsunuz ? Modem yazılımı güncel mi ? Ne zamandır kullanıyorsunuz ? Arıza kaydı oluşturdunuz mu ? kabloda hasar var mı ? Sitede mi yaşıyorsunuz ? Binanız eskimi, yenimi ? Frekanslar diğer...
  11. PaLaaX

Öneri Hangi internet sağlayıcısını tercih edebilirim ?

netspeed güvenilirdir zaten telekom altyapısı kullanırlar. Yaşadığınız şehire bağlı dediğim gibi. Fakat kullanan birine danışırsanız çok iyi olur.
  12. PaLaaX

Öneri Hangi internet sağlayıcısını tercih edebilirim ?

Taahhüt vermeyen biraz daha küçük çaplı firmalar oluyor tabii. İkametgaha bağlı olsada netspeed gibirnet gibi zaten telekom altyapısı kullanıyorlar adsl ile götürür.
  13. PaLaaX

Kırsal kesimler için hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?

Ozaman ya müşteri hizmetleri ile görüşün ya da modem değişin. evde kimlerin bağlandığıda önemlidir iş ping ise.
  14. PaLaaX

Kablosuz mu bağlanıyorsunuz kablolumu ?
  15. PaLaaX

Kırsal kesim şuan Telekomun tekelinde. Hangi firmaya geçerseniz geçin telekom altyapısını kullanıyordur. o yüzden bir fark olmaz aksine sizi telekomla muhatap etmeye çalışırlar.
  16. PaLaaX

TURKNETE %40 Zam geldi

Bizde turknete geçeceğimiz gün zam geldi. yine murphy kanunları şaşırtmadı.
  17. PaLaaX

140 TL ye 100 mbps TTNET mi yoksa Türknet mi??

Daha büyük bir şehirde olsaydım büyük ihtimalle net speed veya millenicom seçerdim.
  18. PaLaaX

Şimdi superonline ı aradım. galiba superonline alacağız çünkü trabzonda net speed alırsam pek muhatap bulacağımı sanmıyorum. 50 megabit birde tv plus önerdiler ve 2 yıl taahhüt. pek gönlüm yok ama yapacak bir şey yok gibi gözüküyor. hem binamızda turkcell baz istasyonu var.
  19. PaLaaX

Dolaba uzaklığım 31 metre çok düşüş yaşarmıyım ?
  20. PaLaaX

Fiberi de varmış. Bur da fiber sadece superonline var, şimdi superonline altyapısımı türk telekom altyapısı mı kullanacak ?
Top Bottom