Arama sonuçları: *

1. Parzival97

Redbox şahane be dostum.

Çok şanslısınız ne diyim, güle güle kullanın :D
  2. Parzival97

Redbox şahane be dostum.

Valla şans mı yoksa başka bi şey mi bilemedim. 15Mbps diye 100Mbps satmışlar size. Bir ara da Süperbox'la aynı durumu yaşayan olmuştu. Sistemsel sıkıntı galiba.
  3. Parzival97

Redbox şahane be dostum.

Bu nasıl mümkün 😳
  4. Parzival97

Turkcell Superbox için alternatif seçenek varmı

Muhtemelen. Umarım farkedip düşürmezler :D
  5. Parzival97

Pek anlam veremedim ya :D Benim kullandığım 299₺ olan 4.tarife. Ama ikimizde aynı hızları alıyoruz. Siz olması gerekenden fazla hızlar alıyorsunuz hep upload hem download anlamında. Şans mı başka bir şey mi anlamış değilim.
  6. Parzival97

Sanmıyorum. Superbox Avantaj 20Mbps paketini kullanıyorum. Normalde 299₺ ama ben taahhüt yenilediğim için bu fiyatta. Sizin paketin adı ne, kontrol eder misiniz ?
  7. Parzival97

Ben 2 senedir kullanıyorum, taahhütü 2 ay önce yeniledim. Modemin çekim gücü en yüksekte. 200₺ ödüyorum ben. Sizin ne kadar ?
  8. Parzival97

Enteresan. Sizde farklı bir durum olabilir; hediye paket vs. Ne kadar ödüyosunuz ? 20Mbps sınırsız paketini kullanıyorum download sizinki ile aynı, upload 6-7Mbps arası.
  9. Parzival97

Paylaşabilir misiniz sonucu ?
  10. Parzival97

Testleri nerden yapıyorsunuz ? Superbox'ın sınırsız paketlerinde max upload hızı 5Mbps olarak görünüyor.
  11. Parzival97

20Mbps olan paketi kullanıyorsan değiştirme bence. Redbox'tada aynı pingi alırsın hemen hemen. İkisini de denedim; Superbox bende var, Redbox ise komşumda. Sonuç olarak pingler benzerdi hatta Superbox bir tık daha iyi. Tabii lokasyona ve kullanıma göre değişir de, deneyimlerim böyle.
  12. Parzival97

TürkNet Muhteşem Hızları

Ben de 20Mbit Superbox'a 200₺ vereyim. Adam 35₺ fazlaya gigabit internet kullanıyor :( Hayırlı olsun.
  13. Parzival97

10MBPS Superbox Ping değerleri .

Çok ilgisizler işte, ne denilebilir ki. 1599561044 Ortalama 1.4 Mb/s.
  14. Parzival97

Hocam 1.5 sene uğraştım gelmesi için. Turk Telekom'un proje merkeziyle bile görüştüm. Adamlar 3 ay içerisinde yapıcaz dediler, 3 yıldır oldu yapılamadı. Ben de bir süre sonra uğraşmayı kestim. Sürekli aynı yerde kalmadığım için de taşınabilir bir internete ihtiyacım olduğundan Superbox...
  15. Parzival97

Çaprazımdaki binada altyapı var. Kaldığım bina 3 sene önce yapıldı ve şehir merkezinde, köyde falan da değil. 3 yıldır altyapı olmadığından dolayı Superbox kullanıyorum.
  16. Parzival97

Superbox kullanıyorum. Kullandığın bölgeye göre değişir ama dediğin 90 ms'i karşılayacağını düşünüyorum. Bende çok sıkıntı çıkarmıyor.
  17. Parzival97

Turkcell süperbox

Bulunduğum sokakta altyapı olmadığından ve devamlı aynı yerde kalmadığım için 2 senedir Superbox kullanıyorum. İlk zamanlar 100mbps verebiliyordu fakat şuanda 25-40mbps arası geziyor. kotası bitince de 10mbps sınırsız. Bunları göz önünde bulundur.
  18. Parzival97

Fiber Altyapım Yok Ne Yapmalıyım ?

Ben Türktelekom'a başvurdum. Proje merkeziylede görüştüm bunlar yaklaşık 2 yıl önce oluyor. Yapıcaz dediler hala ses yok. İmza toplayıp başvuralım falan dedik ona da uğraşan yok, başka çözüm bulsam bırakıcam Superboxı. Zaten taahhüt de bitmek üzere, sonra fiyat şişirecekler.
  19. Parzival97

Bende Altyapı hiç yok. Mecburen superbox kullanıyorum. Köyde falan da değilim baya baya şehir yerinde bizim sokakta altyapı yok.
  20. Parzival97

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Superbox da yetmemeye başladı artık. İlk başlardaki gibi hızlı değil.
Top Bottom