Neler Yeni

10MBPS Superbox Ping değerleri .

Lahana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
yasin çap
bildiğim kadarıyla internet hızını etkileyen en önemli faktör baz istasyonuna olan mesafe

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
öyle 10ms felan beklemıyom ztn. 90ms olsa iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hm bilmiyorum öyle okumuştum Malum Forumunda.
Superbox kullanıyorum. Kullandığın bölgeye göre değişir ama dediğin 90 ms'i karşılayacağını düşünüyorum. Bende çok sıkıntı çıkarmıyor.

bildiğim kadarıyla internet hızını etkileyen en önemli faktör baz istasyonuna olan mesafe
vallah onla ilgili hiç bilgim yok nerde olduğunu. Ankara Mamakta oturuyom.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
hayır 10mbit sitesindede yazıyor 200tl çok pahalı ama altyapısı olmaanlar buna mahkum gibi birşeyler sanırım
Çok enteresan ya. Taşınabilir diye bu kadar da geçirmenin mantığı yok. Başka bir yolu yok mudur acaba. Bir alt sokağınızda falan interneti olan kimse yok mu? Ordan kablo çeksinler dilekçe verin. Yapmak zorundalar diye biliyorum.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Çok enteresan ya. Taşınabilir diye bu kadar da geçirmenin mantığı yok. Başka bir yolu yok mudur acaba. Bir alt sokağınızda falan interneti olan kimse yok mu? Ordan kablo çeksinler dilekçe verin. Yapmak zorundalar diye biliyorum.
Çaprazımdaki binada altyapı var. Kaldığım bina 3 sene önce yapıldı ve şehir merkezinde, köyde falan da değil. 3 yıldır altyapı olmadığından dolayı Superbox kullanıyorum.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Çaprazımdaki binada altyapı var. Kaldığım bina 3 sene önce yapıldı ve şehir merkezinde, köyde falan da değil. 3 yıldır altyapı olmadığından dolayı Superbox kullanıyorum.
Bence bunu belirtebilirsiniz. Kuzenim yeni yapılan bir binaya taşında ve önündeki sokakta altyapı olmadığından bağlatamıyordu. Başvurdu 1-1.5 ay içinde bir arka sokağından olduğu sokağa hat çekmişlerdi.

Ak'f

80+ Bronze
İnternet hızlarına göre ping belirlenmiyor, tamamen konumuna bağlı bir durum.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Bence bunu belirtebilirsiniz. Kuzenim yeni yapılan bir binaya taşında ve önündeki sokakta altyapı olmadığından bağlatamıyordu. Başvurdu 1-1.5 ay içinde bir arka sokağından olduğu sokağa hat çekmişlerdi.
Hocam 1.5 sene uğraştım gelmesi için. Turk Telekom'un proje merkeziyle bile görüştüm. Adamlar 3 ay içerisinde yapıcaz dediler, 3 yıldır oldu yapılamadı. Ben de bir süre sonra uğraşmayı kestim. Sürekli aynı yerde kalmadığım için de taşınabilir bir internete ihtiyacım olduğundan Superbox kullanıyorum o günden beri.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Hocam 1.5 sene uğraştım gelmesi için. Turk Telekom'un proje merkeziyle bile görüştüm. Adamlar 3 ay içerisinde yapıcaz dediler, 3 yıldır oldu yapılamadı. Ben de bir süre sonra uğraşmayı kestim. Sürekli aynı yerde kalmadığım için de taşınabilir bir internete ihtiyacım olduğundan Superbox kullanıyorum o günden beri.
Anladım hocam ne diyim ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom