Neler Yeni

Turkcell süperbox

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tunahan Engin
Şuanda kullandıgım internet türkcell süperonline 16mbps ve 16 mbps bi yerden sonra gerçekten yetersiz kalıyor fazla büyük oyunları yüklemek ölüm oluyor 16 mbps fakat 10mbps gibi bir değer kullanabiliyorum sadece. Fiber altyapısı vs bulundugum yerde yok bunun için turkcell süperbox düşünüyorum sizce nasıl ? bana ver bebileceği ort hız değeri nedir 130 tl ye 100gb hız olarak ise 4.5G hızı sizce bu fiyata değer mi ? eğer 16mbps in üstünde verecekse büyük ihtiamalle buna geçeceğiz çünkü bulundugum yere fiber hattın çekilmesi min. 10 20 yılı bulur iyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ çoğu kez müşteri temsilcilerini aradık fakat bulundugunuz bölgede maksimum 16mbps hızı karşılayabiliyoruz dediler.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Turkcell hattınız varsa açın speed testi. Test yapın orada yazan değerden belki 5-10 Mbps daha fazla verir ama o değere yakın verir.

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
eger kotalı alıcaksan kotan bıttıgı gıbı 10mbps hıza düşüyor kendim kullanıyorum kesınlıkle tavsıye etmıyorum dun 7gb dosya ındırmek ıstedım 2-3 saat cıvarı sürdü taahhütüm biter bitmez kapattıırıcam

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Şuanda kullandıgım internet türkcell süperonline 16mbps ve 16 mbps bi yerden sonra gerçekten yetersiz kalıyor fazla büyük oyunları yüklemek ölüm oluyor 16 mbps fakat 10mbps gibi bir değer kullanabiliyorum sadece. Fiber altyapısı vs bulundugum yerde yok bunun için turkcell süperbox düşünüyorum sizce nasıl ? bana ver bebileceği ort hız değeri nedir 130 TL ye 100gb hız olarak ise 4.5G hızı sizce bu fiyata değer mi ? eğer 16mbps in üstünde verecekse büyük ihtiamalle buna geçeceğiz çünkü bulundugum yere fiber hattın çekilmesi min. 10 20 yılı bulur iyi forumlar.
100 GB genelde çoğu eve yetmiyor biz 3 kişi ayda 900 GB harcıyoruz sıkıntı olabilir ayrıca telefonunzdaki 4G den hız testi yapın kötü çıkarsa superbox almayın

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Şuanda kullandıgım internet türkcell süperonline 16mbps ve 16 mbps bi yerden sonra gerçekten yetersiz kalıyor fazla büyük oyunları yüklemek ölüm oluyor 16 mbps fakat 10mbps gibi bir değer kullanabiliyorum sadece. Fiber altyapısı vs bulundugum yerde yok bunun için turkcell süperbox düşünüyorum sizce nasıl ? bana ver bebileceği ort hız değeri nedir 130 TL ye 100gb hız olarak ise 4.5G hızı sizce bu fiyata değer mi ? eğer 16mbps in üstünde verecekse büyük ihtiamalle buna geçeceğiz çünkü bulundugum yere fiber hattın çekilmesi min. 10 20 yılı bulur iyi forumlar.
eğer oyun film vs yapıyorsan ve evde tek sen yaşamıyosan kota yetmeyecektir ve bir süre sonra iptal etmek için para vermen gerekebilir soruna gelirsek 4.5g 16 mbs den falza 30 40 mbs değişir ama arada yavaşlayabilir artabilir

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Ben süperbox kullanıyorum ilk 1,5 ay 30-35 mbps kullandım sonra 10 mbps’ye kadar düştü önermem

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
eger kotalı alıcaksan kotan bıttıgı gıbı 10mbps hıza düşüyor kendim kullanıyorum kesınlıkle tavsıye etmıyorum dun 7gb dosya ındırmek ıstedım 2-3 saat cıvarı sürdü taahhütüm biter bitmez kapattıırıcam
O AKK. Kota biterse internete bağlanamaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tunahan Engin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım peki internet sağlayıcısını değiştirsem örneğin türk net'e geçsem bana verebilecekleri hız değeri değişir mi yoksa hepsi ortak altyapıyımı kullanmaktalar ?

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
ve ek olarak internet bazen iyiyken bazen çok kötü olabiliyor 4.5g hattından aldığı için interneti çevredeki yoğunluğa göre internet hızını çok etkiliyor.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ çoğu kez müşteri temsilcilerini aradık fakat bulundugunuz bölgede maksimum 16mbps hızı karşılayabiliyoruz dediler.
Bulunduğum sokakta altyapı olmadığından ve devamlı aynı yerde kalmadığım için 2 senedir Superbox kullanıyorum. İlk zamanlar 100mbps verebiliyordu fakat şuanda 25-40mbps arası geziyor. kotası bitince de 10mbps sınırsız. Bunları göz önünde bulundur.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
İnternet 100gb kotalı ama ayda en az 500gb kullanıyorumdur anlam veremediğim bir durum :d

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye