Çok değil mi?Vodafone Redbox 15Mbps sınırsız 170TL.
@Yılan Serdar 3T Upload kaçtı ?
Superbox'a göre ucuz.Çok değil mi?
20Mbps olan paketi kullanıyorsan değiştirme bence. Redbox'tada aynı pingi alırsın hemen hemen. İkisini de denedim; Superbox bende var, Redbox ise komşumda. Sonuç olarak pingler benzerdi hatta Superbox bir tık daha iyi. Tabii lokasyona ve kullanıma göre değişir de, deneyimlerim böyle.1 yıldır superbox kullanıyorum hızı fena değil ama ping çok yüksek oyunlarda ya buna alternatif bir şey varmı birde 200 TL fiyat ödüyoruz her ay
Testleri nerden yapıyorsunuz ?Bende süper box un sınırsız tarifesini kullanıyorum. 10 mb dowloand dendi bana 20 veriyor ara sıra 24 oluyor. Upload hızımda 11 ben memmunum.
Fakat fiyat biraz pahalı.
Testleri nerden yapıyorsunuz ?
Superbox'ın sınırsız paketlerinde max upload hızı 5Mbps olarak görünüyor.
Paylaşabilir misiniz sonucu ?Speed test.
Paylaşabilir misiniz sonucu ?
Enteresan. Sizde farklı bir durum olabilir; hediye paket vs.Sayfayı yenile mesajı düzenledim.
Enteresan. Sizde farklı bir durum olabilir; hediye paket vs.
Ne kadar ödüyosunuz ?
20Mbps sınırsız paketini kullanıyorum download sizinki ile aynı, upload 6-7Mbps arası.
Ben 2 senedir kullanıyorum, taahhütü 2 ay önce yeniledim. Modemin çekim gücü en yüksekte. 200₺ ödüyorum ben.Modem ne kadar çekiyor? Ödediğiniz tutar ne kadar? Bu arada hediye paket vb yok 2 ay oldu alalı. Alındığı günden beri aynı.