Arama sonuçları: *

1. Railof

Altyapımın Fiber Olması İçin Ne Yapabilirim?

Genelmüdürlüğe gidip dilekçe yazman lazım. 1609975629 Ama şöyle bir sıkıntı var belirli şartları var. Bir binada ki kullanıcı sayısı falan filan. bina minimum 5 kat olması lazımmış galiba bana öyle söylemişlerdi.
  2. Railof

Millenicom başvuru süreci

Bende istanbuldayım Cumartesi günü Telefondan başvuru yaptım. Daha kurulum için Milleni tarafından arayan olmadı.
  3. Railof

Ne zaman başuru yapmıştın ve hangi şehirde yaşıyorsun. Şehiri sorma sebebim şehirden şehire işleyiz şekli ve kurulum sürecinin hızı değişiyormuş
  4. Railof

SMS olarak gelen linkte bende aynı durumdayım. Pazartesi 10.30 da TT den aradılar Altyapınızı ayarlamaya falan geliyoruz dediler gelen giden olmadı. Bu hafta Milleni tarafından herhangi bir şekilde bilgilendirme niteliğinde geri dönüş almadım. Az önce Milleniyi ben aradım herhangi bir...
  5. Railof

İlk internet kopmasını yaşadım.

Bendede 5 dakikalık bi kopma olduda :D bu sıralar çok normal
  6. Railof

İlk internet kopmasını yaşadım.

1 saat önce falanmıydı ?
  7. Railof

alpolojix ile "Altyapı" 101

Şöyle bir sıkıntı var ben Metropolün göbeğinde oturuyorum sokakta tek tük apartmanlar var diğerleri hepsi plaza iş merkezi. İş merkezleri Metro internet çektiriyor apartmanalr VDSL takılıyor fiber vermiyorlar :D
  8. Railof

alpolojix ile "Altyapı" 101

1 Yıl öncesine kadar TT den alt yapı sorguladığımda ADSL olark gözüküyordu. Bugün sorguladığımda ise TT Hipernet olarak gözüküyor hatta Milleni bile 82mbps alt yapı söylüyor. Binamda veya sokakta herhangi bir tadilat alt yapı değişikliği olmadı. Bu hız nasıl arttı?
  9. Railof

Yan binamda fiber var bizde...

bina 4 kat ve altındaysa fiber vermiyorlarmış Türkcel SüperOnline ı arayıp sorduğumda bana böyle söylemişlerdi.
  10. Railof

Millencom taahüt bitmeden internet paketi değiştirilebiliyor mu?

müşteri hizmetlerini arayıp direk böyle bir işlem yapılabiliyormuş bende yakın bir zamanda milleni ye başvuru yapıcam. Senden ricam müşteri yorumlarını yazabilir misin. Yaşadıklarını yaptıklarını ve onların yaptıklarını yazabilir misin bilgi olur benim için.
  11. Railof

Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim

Yakın bir zamanda bende milenicom a geçmeyi düşünüyorum konu eski olsada hortlatmış olurum en azından. Müsait sen eğer bir kaç soru sormak istiyorum. Millenicom sitesinde 82mbps alt yapım olduğu yazıyor bir kaç farklı firma da aynı sonucu gördü almak istediğim tarife 100mbps olan tarife. 115 TL...
  12. Railof

24 Ay Taahhüt ücretsiz iptal etme olayı

BTK yerine direk THH ye başvursaydın keşke orası ilgileniyor diye biliyorum. THH abonelikler mevzuatında 6 bölüm 22.madde de alınmış aynı karar gözüküyor. Belirsiz süreli veya bir yıldan uzun süreli taahhütnamelerde sorunsuz iptal edilebiliyormuş.
  13. Railof

Millenie.com beni ne zaman arar

ben sabah aradım sadece bilgi almak için akşama kadar karar verdinizmi diye 3 defa aradılar :D galiba ikna oldum yarın ya da cumartesi günü başvuru yapıyorum :D
  14. Railof

Vodafone Net Taahhüt İptali

https://forum.donanimarsivi.com/konu/24-ay-taahhuet-uecretsiz-iptal-etme-olayi.215104/ bu konuya bakmanı tavsiye ederim. O yüksek fiyatlar sırf sen iptal ettirmeye kalkma diye korkutma.
  15. Railof

Attığım videoyu ve linklere göz atmanı öneririm o halde :)
  16. Railof

Arkadaşlar öncelikle kendimde şuan bu dertte olduğum için araştırdığım bir konu. İnternette bir kaç kaynak buldum sizinle paylaşayım dedim belki daha güncel bilgisi olan arkadaşlarımız yorumlarını esirgemeyip bilgilerini paylaşırlar...
  17. Railof

2020 Aralık Ayı en f/p internet sağlayıcı nedir?

sağolasın reis yorumlarını değerlendireceğim
  18. Railof

bir kaç farklı firmadan da baktım hepsi 82mbps diyor. Türk Telekom Hipernet gösteriyor Vodafone ADSL gösteriyor max 50mbps paket öneriyor. Aktif olarak Türk Telekom 16mbps ADSL internet kullanıyorum. Aile binası max 12 cihaz bağlandığı oluyor.
  19. Railof

Arkadaşlar malum bu zoom dersleri falan internet kullanılmaz hale geldi evdeki modemi parçalayacak durumdayım. Bana lütfen taahhüt istemeyen ilgili ADSL/VDSL altyapıda internet sunan söz verdikleri hızı sonuna kadar veren başıma dert açmayacak bir internet sağlayıcı önerir misiniz?. Mümkünse...
Top Bottom