Neler Yeni

Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Yakın bir zamanda bende milenicom a geçmeyi düşünüyorum konu eski olsada hortlatmış olurum en azından.
Müsait sen eğer bir kaç soru sormak istiyorum.
Millenicom sitesinde 82mbps alt yapım olduğu yazıyor bir kaç farklı firma da aynı sonucu gördü almak istediğim tarife 100mbps olan tarife. 115 TL ücret söylediler bana 109.90(paket ücreti)+5TL(Kurulum istemiyorum ve başka firmadan geçiş yapmicam). 1 ay deneme olarak kullanıp download ve upload testi yapıcam 1 ay boyunca büyük ihtimalle senin kodunu kullanarak 2.ayıda ücretsiz kullanabilirim :D
2.ay içerisinde memnun kalırsam eğer TT den Millenicoma geçmeyi düşünüyorum ama TT de 24 ay taahhütüm var ve daha 10. ayında olmam lazım. Yaptığım araştırmalara ve bu konudada bahsi geçen 24 ay yapılan taahhütlerde cayma bedeli olmadan iptal ettirebiliyorum ama endişem port kaybı çünkü ben bu TT yi kendim iptal ettirmiş olucam ve herhangi bir internet aboneliğim bulunmuyor olucak bu sebeple Milleniye geçiş yapacağım bir abonelik olmamış olucak. Bu konudaki fikirleriniz ya da çözüm önerilerinizi alabilirim.

Ekstra olarak sormak istediğim sorular;
Hiç internetin uzun süre olmadığı oldumu?
Kesilmeler kopmalar yaşıyor musun?
Modemi onlarmı getirmi sen kendinmi aldın?
Kurulum için gelen ekip ne yapıyor ya da kurulumu kendim yapabileceğim kadar kolaymı?

@LordHasan

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Telefon hizmetini kullanmayacağımı belirttim 10tl indirim oldu. Ama telefonu kullanırsam fatura +10tl gelecek
baya geç bir mesaj ama bende öyle yapsam mı vodafone iptal edip banada öyle derler mi bizim şuan telefon hizmeti yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ev telefonumuz yok bizede 75 yaparlarsa vodafone karşı şansım olur

Vodafone'yi gram sevmiyorum

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
baya geç bir mesaj ama bende öyle yapsam mı vodafone iptal edip banada öyle derler mi bizim şuan telefon hizmeti yok

Ev telefonumuz yok bizede 75 yaparlarsa vodafone karşı şansım olur

Vodafone'yi gram sevmiyorum
Hayır hocam o kısmı açıkladım öyle indirim yokmuş bir yanlış anlaşılma olmuş 85tl normal ücret

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yakın bir zamanda bende milenicom a geçmeyi düşünüyorum konu eski olsada hortlatmış olurum en azından.
Millenicom sitesinde 82mbps alt yapım olduğu yazıyor bir kaç farklı firma da aynı sonucu gördü almak istediğim tarife 100mbps olan tarife. 115 TL ücret söylediler bana 109.90(paket ücreti)+5TL(Kurulum istemiyorum ve başka firmadan geçiş yapmicam). 1 ay deneme olarak kullanıp download ve upload testi yapıcam 1 ay boyunca büyük ihtimalle senin kodunu kullanarak 2.ayıda ücretsiz kullanabilirim :D
2.ay içerisinde memnun kalırsam eğer TT den Millenicoma geçmeyi düşünüyorum ama TT de 24 ay taahhütüm var ve daha 10. ayında olmam lazım. Yaptığım araştırmalara ve bu konudada bahsi geçen 24 ay yapılan taahhütlerde cayma bedeli olmadan iptal ettirebiliyorum ama endişem port kaybı çünkü ben bu TT yi kendim iptal ettirmiş olucam ve herhangi bir internet aboneliğim bulunmuyor olucak bu sebeple Milleniye geçiş yapacağım bir abonelik olmamış olucak. Bu konudaki fikirleriniz ya da çözüm önerilerinizi alabilirim.

Kurulum için gelen ekip ne yapıyor ya da kurulumu kendim yapabileceğim kadar kolaymı?

@LordHasan

@LordHasan

1-uzun süre kesinti yaşamadım.
2-kopmalar yaşamadım şimdiye kadar
3-modem evdeki ile kullanıyorum onlardan almadım almanı tavsiye etmem
4- kurulumsuz geçiş yaptım (kendiniz iptal edip yeniden abonelik açarsan kurulum öderseniz.)

Ve bence iptalini onlar yapsın daha hızlı olur bu şekilde başka operatörden geçişte de kurulum modem ödemezsiniz.
Bizim de 24ay taahhüt vardı böyle yaptık bir ceza çıktı itiraz edebilirsin sonucu ne olur bilmiyorum kesin olarak. Evinde deneme olarak kullanamazsın sanırım yasalar evde 1 sabit hat kullanılmasına izin veriyor.

Ek olarak sorun yaşamazsınız hocam direkt geçiş yapın bence altyapınız iyi genel olarak altyapısı iyi olanlar çok memnun kalıyor

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
@LordHasan hocam ben bugun Millenicoma gecis islemlerimi başlattım. 100 mbps ilk iki ay 54.90 sonraki aylar 109.90. Merak ettigim bir kaç konu var. Faturalandırma nasıl oluyor. Abonelik ayin 20 sinde başladıysa her ayin 20 sinde mi fatura kesiliyor? Yoksa faturalandirma her ayin sonunda mi?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
@LordHasan hocam ben bugun Millenicoma gecis islemlerimi başlattım. 100 mbps ilk iki ay 54.90 sonraki aylar 109.90. Merak ettigim bir kaç konu var. Faturalandırma nasıl oluyor. Abonelik ayin 20 sinde başladıysa her ayin 20 sinde mi fatura kesiliyor? Yoksa faturalandirma her ayin sonunda mi?
Hocam ayın sonunda kesiliyor ama son ödemesi 20sinde oluyor bizde öyle oldu. İlk ay tam ay kullanmayacağın için ona göre bir ücret çıkacak merak etme
Hayırlı olsun.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Hocam ayın sonunda kesiliyor ama son ödemesi 20sinde oluyor bizde öyle oldu. İlk ay tam ay kullanmayacağın için ona göre bir ücret çıkacak merak etme
Hayırlı olsun.
54.90 uzerinden mi kullandığım gün kadar ücretlendirilirim acaba onu merak ediyorum

Top Bottom