Neler Yeni

Millencom taahüt bitmeden internet paketi değiştirilebiliyor mu?

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sonunda annemi ikna edip millenicom'a geçtik :) Ama 35mbps olana deneriz memnun kalırsak 100mbps ye geçeriz dedi. Taahit bitmeden geçilebiliyor mu?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sonunda annemi ikna edip millenicom'a geçtik :) Ama 35mbps olana deneriz memnun kalırsak 100mbps ye geçeriz dedi. Taahit bitmeden geçilebiliyor mu?
Taahhütsüz millenicom
Yani evet değiştirebilirsin hemen sonraki ay
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve geçiş yaptınız mı yapacak mısınız?

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
müşteri hizmetlerini arayıp direk böyle bir işlem yapılabiliyormuş bende yakın bir zamanda milleni ye başvuru yapıcam.
Senden ricam müşteri yorumlarını yazabilir misin. Yaşadıklarını yaptıklarını ve onların yaptıklarını yazabilir misin bilgi olur benim için.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Taahhütsüz millenicom
Yani evet değiştirebilirsin hemen sonraki ay

Ve geçiş yaptınız mı yapacak mısınız?
Şimdi e posteya kağıtları gönderdiler yarın onları doldurup göndericez herhalde ups kargo filan diyorlar nasıl olucak?

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
müşteri hizmetlerini arayıp direk böyle bir işlem yapılabiliyormuş bende yakın bir zamanda milleni ye başvuru yapıcam.
Senden ricam müşteri yorumlarını yazabilir misin. Yaşadıklarını yaptıklarını ve onların yaptıklarını yazabilir misin bilgi olur benim için.
Daha geçmedim max 1 hafta sonra belkide 1 saat filan o zaman uzunca bir rehber yaparım :)

Çok teşekkürler.

Top Bottom