Arama sonuçları: *

1. Yağız00

bu internet kazık mı?

Kazık-ül aziz. Altyapı varsa turknet ve ya millenicom öneririm. telefonla konuşabileceğin müşteri hizmetleri istiyorsan fazla verip milleni, ona gerek yok diyorsan mail yoluyla ulaşıp her sorununu rahatça çözebileceğin turknet'i öneririm. Linkler: Millenicom: https://www.milleni.com.tr...
  2. Yağız00

İnternette düşük hiz problemi

Hayır. saniyede indirdiğin megabyte = Speedtest download sonucun (mbps cinsinden) / (bölü) 8
  3. Yağız00

İnternette düşük hiz problemi

Üstteki Mbps yani megabit per secon. 3.8 megabyte falan indiriyor saniyede. 1605002601 @Metehann
  4. Yağız00

Millenicom nasıldır hizmeti?

Birkaç aydır Millenicom kullanıyorum. Oldukça memnunum.
  5. Yağız00

100TL Ev İnterneti Önerisi

Her operatör kendi baz istasyonunu kurup kullanır.
  6. Yağız00

Superbox telefonların mobil veride kullandığı baz istasyonlarını kullanır. diğerleri ise yerin altından geçen kablolarla dağıtılır. 4.5G bakımda olduğu için bir süreliğine 3g baz istasyonu kullanılmış. Yani aslında Turkcell farkı vesaire değil.
  7. Yağız00

kesinlikle alınır.
  8. Yağız00

Bu arada Millenicomda 8 mbps up veriyorlar 7.62 alıyorum.
  9. Yağız00

Millenicom sitesindende bir bak bence sitede 85 göründü aldık 80 in altına inmedi gayet iyi bence.
  10. Yağız00

Türknet kullanmadım sesli müşteri hizmetleri yokmuş ancak sorun olacağını sanmıyorum. Millenicom kullanıyorum oldukça memnunum.
  11. Yağız00

Millenicom alınır mı ?

Çok hızlıca geçtik alınır fakat müşteri hizmetleri max 20 dakikaya kadar bekletiyor
  12. Yağız00

Millenicom alınır mı ?

altyapım 85 destekliyor 100 mbps pakette download hızım 80'in altına inmiyor. Telefonla başvurduk Belgelerin foto. larını gönderdiler çıktı alıp imzalayıp whatsapp tan fotoğraf attık eski internet kesilde ve anında internet geldi (başvurudan 1 gün sonra esklisi kesilip yenisi geldi). Kesinlikle...
  13. Yağız00

Millenicom başvuru olayları

onun bildiğim kadarıyla server'a uzaklığınla alakalı herkeste farklı verir.
  14. Yağız00

35 lik alırsan 30-33 arası int alırsın adsl modem kullanamazsın her şey telefonla oluyor ancak sana sözleşmeyi gönderiyorlar çıktı alıp imzalayıp whatsapp dan fotoğrafını atıyorsun.
  15. Yağız00

öncelikle geçişten başlayım ben web sitesinden alabileceğim hıza baktım 85mbps çıktı. aradık adamları müşteri hizmetleri çoğunlukla 10-20 dk bekletiyor. işlemleri telefondan kolayca yaptık ertesi gündü sanırım eski internet (superonline) kesildi (akşam kesildi) ben kendi modemimi taktım kurulumu...
  16. Yağız00

dostum bir dakika bekle yazıyorum :D
  17. Yağız00

Millenicom Hız Testi

Çok teşekkür ederim.
  18. Yağız00

Millenicom Hız Testi

100mbps paketin fiyatı nedir?
Top Bottom