Neler Yeni

Millenicom alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Sizce Millenicom 16mbps evde internet alınır mı? İlerde sıkıntı çıkarır mı? Bu arada internet alt yapım 14mbps destekliyor. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
Sizce Millenicom 16mbps evde internet alınır mı? İlerde sıkıntı çıkarır mı? Bu arada internet alt yapım 14mbps destekliyor. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
kullanlar benim gördüğüm kadarıyla menun

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Alınır hocam ben geçiş yaptığımdan beri sorun yaşamadım hızlarda düşüş olmadı kesinti olmadı müşteri hizmetleri var ulaşılabiliyor tavsiye ederim.
İstersen geçişte kodu kullanırsan 1 ay ikimize de bedava olur ben de bir arkadaşımızın koduyla geçiş yapmıştım
Davet kodum: 73F6FDFD

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142

Yağız00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ebrar Yağız Tanrıseven
altyapım 85 destekliyor 100 mbps pakette download hızım 80'in altına inmiyor. Telefonla başvurduk Belgelerin foto. larını gönderdiler çıktı alıp imzalayıp whatsapp tan fotoğraf attık eski internet kesilde ve anında internet geldi (başvurudan 1 gün sonra esklisi kesilip yenisi geldi). Kesinlikle alınır.

helpyardımplz

80+ Silver
Alınır hocam ben geçiş yaptığımdan beri sorun yaşamadım hızlarda düşüş olmadı kesinti olmadı müşteri hizmetleri var ulaşılabiliyor tavsiye ederim.
İstersen geçişte kodu kullanırsan 1 ay ikimize de bedava olur ben de bir arkadaşımızın koduyla geçiş yapmıştım
Hangi pakette ne kadar hız aldığını gösterir misin ? benimde internetimin süresi dolunca millenecom geçmeyi düşünüyorum.

Yağız00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ebrar Yağız Tanrıseven
altyapım 85 destekliyor 100 mbps pakette download hızım 80'in altına inmiyor. Telefonla başvurduk Belgelerin foto. larını gönderdiler çıktı alıp imzalayıp whatsapp tan fotoğraf attık eski internet kesilde ve anında internet geldi (başvurudan 1 gün sonra esklisi kesilip yenisi geldi). Kesinlikle alınır.
Çok hızlıca geçtik alınır fakat müşteri hizmetleri max 20 dakikaya kadar bekletiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
evet turknet gıbı sorumsuz degıller

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Ekler

• Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test ve diğer 5 sayfa - Kişisel - Microsoft​ E...png
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test ve diğer 5 sayfa - Kişisel - Microsoft​ E...png
    35.4 KB · Hit: 58
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,917
Üyeler
167,741
Son üye
Tarih Sevdalısı
Top Bottom