MustafaUsta
80+
- Katılım
- 14 Temmuz 2020
- Mesajlar
- 468
- Reaksiyon skoru
- 168
Sizce Millenicom 16mbps evde internet alınır mı? İlerde sıkıntı çıkarır mı? Bu arada internet alt yapım 14mbps destekliyor. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
kullanlar benim gördüğüm kadarıyla menunSizce Millenicom 16mbps evde internet alınır mı? İlerde sıkıntı çıkarır mı? Bu arada internet alt yapım 14mbps destekliyor. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Alınır hocam ben geçiş yaptığımdan beri sorun yaşamadım hızlarda düşüş olmadı kesinti olmadı müşteri hizmetleri var ulaşılabiliyor tavsiye ederim.Sizce Millenicom 16mbps evde internet alınır mı? İlerde sıkıntı çıkarır mı? Bu arada internet alt yapım 14mbps destekliyor. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
memnunmenun
altyapım 85 destekliyor 100 mbps pakette download hızım 80'in altına inmiyor. Telefonla başvurduk Belgelerin foto. larını gönderdiler çıktı alıp imzalayıp whatsapp tan fotoğraf attık eski internet kesilde ve anında internet geldi (başvurudan 1 gün sonra esklisi kesilip yenisi geldi). Kesinlikle alınır.Sizce Millenicom 16mbps evde internet alınır mı? İlerde sıkıntı çıkarır mı? Bu arada internet alt yapım 14mbps destekliyor. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Hangi pakette ne kadar hız aldığını gösterir misin ? benimde internetimin süresi dolunca millenecom geçmeyi düşünüyorum.Alınır hocam ben geçiş yaptığımdan beri sorun yaşamadım hızlarda düşüş olmadı kesinti olmadı müşteri hizmetleri var ulaşılabiliyor tavsiye ederim.
İstersen geçişte kodu kullanırsan 1 ay ikimize de bedava olur ben de bir arkadaşımızın koduyla geçiş yapmıştım
Davet kodum: 73F6FDFD
Çok hızlıca geçtik alınır fakat müşteri hizmetleri max 20 dakikaya kadar bekletiyoraltyapım 85 destekliyor 100 mbps pakette download hızım 80'in altına inmiyor. Telefonla başvurduk Belgelerin foto. larını gönderdiler çıktı alıp imzalayıp whatsapp tan fotoğraf attık eski internet kesilde ve anında internet geldi (başvurudan 1 gün sonra esklisi kesilip yenisi geldi). Kesinlikle alınır.
Teşekkürler hocamAlınır hocam ben geçiş yaptığımdan beri sorun yaşamadım hızlarda düşüş olmadı kesinti olmadı müşteri hizmetleri var ulaşılabiliyor tavsiye ederim.
İstersen geçişte kodu kullanırsan 1 ay ikimize de bedava olur ben de bir arkadaşımızın koduyla geçiş yapmıştım
Davet kodum: 73F6FDFD
evet turknet gıbı sorumsuz degıllerSizce Millenicom 16mbps evde internet alınır mı? İlerde sıkıntı çıkarır mı? Bu arada internet alt yapım 14mbps destekliyor. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
35/6 paketi var görsele ekliyorum speedtesti.Hangi pakette ne kadar hız aldığını gösterir misin ? benimde internetimin süresi dolunca millenecom geçmeyi düşünüyorum.
85Tl miydi fiyatı ?35/6 paketi var görsele ekliyorum speedtesti.
ev telefonu kullanmadığımız için 75tl85Tl miydi fiyatı ?