Neler Yeni

bu internet kazık mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Kılıç
merhaba beyler 4 sene önce buraya taşındığımızda internet almak istedik ama sadece kentnet diye bir firmanın altyapısı vardı bizde mecburiyetten bu markayı aldık.Hızı arkadaşlarıma attığımda çoğu kazık yiyorsunuz diyor
Ekran Görüntüsü (1).png
kısacası bu internet 50 tl ye kötü mü kötüyse bana max 70 tl int önerebilir misiniz??

Yağız00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ebrar Yağız Tanrıseven
merhaba beyler 4 sene önce buraya taşındığımızda internet almak istedik ama sadece kentnet diye bir firmanın altyapısı vardı bizde mecburiyetten bu markayı aldık.Hızı arkadaşlarıma attığımda çoğu kazık yiyorsunuz diyorAlıntıyı görüntülekısacası bu internet 50 TL ye kötü mü kötüyse bana max 70 TL int önerebilir misiniz??
Kazık-ül aziz. Altyapı varsa turknet ve ya millenicom öneririm. telefonla konuşabileceğin müşteri hizmetleri istiyorsan fazla verip milleni, ona gerek yok diyorsan mail yoluyla ulaşıp her sorununu rahatça çözebileceğin turknet'i öneririm. Linkler:

Millenicom: https://www.milleni.com.tr (paketlere bakabilirsin)

Turknet: https://turk.net/sinirsiz-internet-ozgur-iletisim

utkues

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
utku
Türksat kablonet altaypısı bulunuyorsa yüz güldüren adlı tarifeye bakmanı öneririm 90tl ödüyorum ve çok memunum 100mbps indirme hızı 5mbps yükleme hızı bulunuyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
merhaba beyler 4 sene önce buraya taşındığımızda internet almak istedik ama sadece kentnet diye bir firmanın altyapısı vardı bizde mecburiyetten bu markayı aldık.Hızı arkadaşlarıma attığımda çoğu kazık yiyorsunuz diyorAlıntıyı görüntülekısacası bu internet 50 TL ye kötü mü kötüyse bana max 70 TL int önerebilir misiniz??
kötü.
kentnet diyorsun da servis sağlayıcı türk telekom ?!?

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Ata
50 mbps down 5 mbps up 80 tl ye alıyorum

utkues

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
utku
Türksat kablonet altaypısı bulunuyorsa yüz güldüren adlı tarifeye bakmanı öneririm 90tl ödüyorum ve çok memunum 100mbps indirme hızı 5mbps yükleme hızı bulunuyor

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,693,100-gulduren-kampanya link bıraktım bakabilirsin

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
50 TL ye çok iyi. Biz 75 tl de 7 download 1 upload alıyoruz oda gece kimse kullanmayınca anca şuan 2 download 0.4 upload alıyorum

java

80+ Bronze
90 a 6.5 Upload 1.2 download alıyorum yakında internetmi değiştireceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,917
Üyeler
167,741
Son üye
Tarih Sevdalısı
Top Bottom