dostum bir dakika bekle yazıyorumTecrübe eden arkadaşlara sordum. Artıları eksileri bir firma kendi eksilerini söylemez diye tahmin ediyorum.
artılarını eksilerini sormadın o yüzden öyle dedim.Tecrübe eden arkadaşlara sordum. Artıları eksileri bir firma kendi eksilerini söylemez diye tahmin ediyorum.
Genel olarak başvuru olaylarını sordum.artılarını eksilerini sormadın o yüzden öyle dedim.
Bekliyorum.dostum bir dakika bekle yazıyorum![]()
öncelikle geçişten başlayım ben web sitesinden alabileceğim hıza baktım 85mbps çıktı. aradık adamları müşteri hizmetleri çoğunlukla 10-20 dk bekletiyor. işlemleri telefondan kolayca yaptık ertesi gündü sanırım eski internet (superonline) kesildi (akşam kesildi) ben kendi modemimi taktım kurulumu yaptım çalışmadı. Adamları aradık bir ton laf ettik madem kesiyorsunuz neden vermiyorsunuz diye tamam talep oluşturuyoruz dediler yarın saat 8'e kadar gelmiş olsun dedik gelmedi. müst. hizm. tekrar aradık meğersem modem adsl imiş 100mbps paketi tabii ki adsl modem desteklemedi ve gidip vdsl modem aldık kurduk sorunsuz çalıştı. Adamların günahını aldıkTecrübe eden arkadaşlara sordum. Artıları eksileri bir firma kendi eksilerini söylemez diye tahmin ediyorum.
açıklayıcı olmuştur umarım.Genel olarak başvuru olaylarını sordum.
Genede Ilgın için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bekliyorum.![]()
Dostum öncelikle teşekkür ederim gayet açıklayıcı olmuş.öncelikle geçişten başlayım ben web sitesinden alabileceğim hıza baktım 85mbps çıktı. aradık adamları müşteri hizmetleri çoğunlukla 10-20 dk bekletiyor. işlemleri telefondan kolayca yaptık ertesi gündü sanırım eski internet (superonline) kesildi (akşam kesildi) ben kendi modemimi taktım kurulumu yaptım çalışmadı. Adamları aradık bir ton laf ettik madem kesiyorsunuz neden vermiyorsunuz diye tamam talep oluşturuyoruz dediler yarın saat 8'e kadar gelmiş olsun dedik gelmedi. müst. hizm. tekrar aradık meğersem modem adsl imiş 100mbps paketi tabii ki adsl modem desteklemedi ve gidip vdsl modem aldık kurduk sorunsuz çalıştı. Adamların günahını aldıkonun dışında altyapı 85 gözüküyor malum her internet servis sağlayıcısında altyapıdan en fazla 10mbps eksik alırsın şu ana kadar hiç 80mbps nin altına indemi 82 ortalamada oldukça memnunun kesinlikle tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
açıklayıcı olmuştur umarım.
35 lik alırsan 30-33 arası int alırsın adsl modem kullanamazsın her şey telefonla oluyor ancak sana sözleşmeyi gönderiyorlar çıktı alıp imzalayıp whatsapp dan fotoğrafını atıyorsun.Dostum öncelikle teşekkür ederim gayet açıklayıcı olmuş.
Bir sorum var bu başvuru işlerini sadee telefondan halledebiliyormuyuz kağıt falan göndermemiz gerekiyor mu ?
Birde ben adsl modem kullaniyorum benim altyapimda 37 çıkıyor 35 lik olan paketi alıcam doğru mudur ?
Dostum aslında benim için upload download o kadar önemli değilde ping çıkmasın evde iki PC var bir oyun girdikmi hemen ping fırlıyor umarım millenicom da böyle bir sıkıntı yoktur.35 lik alırsan 30-33 arası int alırsın adsl modem kullanamazsın her şey telefonla oluyor ancak sana sözleşmeyi gönderiyorlar çıktı alıp imzalayıp whatsapp dan fotoğrafını atıyorsun.
onun bildiğim kadarıyla server'a uzaklığınla alakalı herkeste farklı verir.Dostum aslında benim için upload download o kadar önemli değilde ping çıkmasın evde iki PC var bir oyun girdikmi hemen ping fırlıyor umarım millenicom da böyle bir sıkıntı yoktur.