Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

Türknet İyi midir Alınır mı

Altyapında sorun varsa turknet de çözemez kral. Hayır eski modeminden devam edebilirsin. Şuan türknet benceen iyisi ama çok pahalı be 500 lira olmaması lazım diye düşünüyorum.
  2. Yvşlagaçtanealıyon

İnternet altyapısı çok eski olan sokak

TT istemeden hiçbirşey olmaz. Anca bütün mahalle toplanır imza toplar dilekçe verirsiniz tek tek belki onunda garantisi yok.
  3. Yvşlagaçtanealıyon

10mbs internetten 200mbsye nasıl olur

Ben 80MBPS ile GTA5 (120GB) 4 saatte indiriyorum kral. Sen 200 diyorsun günümüz şartlarında baya iyi.
  4. Yvşlagaçtanealıyon

SADECE FOTOĞRAF TT Yİ ÖZETLİYOR

Harbi o neymiş be kral
  5. Yvşlagaçtanealıyon

Yardım Komşunun altyapısını çekmek

Hadi bakalım kral iyi baskılar zannetmiyorum yinede
  6. Yvşlagaçtanealıyon

Muhtarlık bir durum yok ortada hiçbirşey yapamaz yinede şansını dene istersen. TT elini masaya vuracak ve sorununu çözecek yada sen kablosuz internetle kendin çözeceksin benim gibi. ALLAH kolaylık versin internetsizlik çok zor sen kablosuzları yeniden bir araştır onlara güvenme fazla ben 2,5...
  7. Yvşlagaçtanealıyon

Dediğim gibi reis canları isterse tanıdığın yukarılarda amcan dayın falan varsa süreç hızlanır öbür türlü çok zor. Bizim taşındığımız apartmanda da altyapı vardı port yoktu yine başvurduk bu sefer port başvurusu yaptık. Yine port getirmediler apartmandan biri iptal ettide port boşa düştü yoksa...
  8. Yvşlagaçtanealıyon

Reis onlar istemeden hiçbir şey olmaz ellerine düştünmü bittin.Canları isterse. Biz turknetin tt un aylık 65 liraya internet verdiği zamanlar 120TL ye superbox kullanıyorduk mecburen. Her ay 2 katı fiyatını turkcell e ödüyorduk öbür türlü gelmeyeceklerini biliyoruz yani.
  9. Yvşlagaçtanealıyon

Reis kendin bile söylüyorsun ek yapıp kendi dairene çekeceksin diye.Çektiğin kabloyu kimin altyapısından çekiyorsun TT. Senin onların izin olmadan hiçbirşey yapamazsın. 1731937574 Aynı sorunu bende yaşadım dostum 2,5 sene altyapı yoktu komşunun evi 20m ilerde altyapı var bizde yok bina sıfırdı...
  10. Yvşlagaçtanealıyon

Reis o zaman çanak internete bak başka yolu yok bunun.
  11. Yvşlagaçtanealıyon

12 ay var bak sakın o işlere girmeyin elektrikçi falan filan TT zaten kendi altyapısına başkasının dokunmasına izin veremez kendi isterse yapar. Kablo çekmede ısrarcı ol gelsinler kendileri yapsınlar. 1731936962 Bende bilmiyorumki kullandım sadece o zamanlar açıktı.
  12. Yvşlagaçtanealıyon

Yakalanırsa çok büyük cezası var dostum adamın aklına girme TT dan başkası dokunamaz hatlara.
  13. Yvşlagaçtanealıyon

O zaman senin için en mantıklısı izin istemek ama vermezler sen redbox ı bir araştır ara direk vodafone u ben limitsizini kullanmıştım.
  14. Yvşlagaçtanealıyon

Sakın TT un izni olmadan kafanıza göre sağa sola kablo çekmeyin kendi başınızı ayrı elektrikçinin başını ayrı yakarsınız. Yasak,altyapıya TT dan başkası dokunamaz kablo çekemez düzenleyemez.
  15. Yvşlagaçtanealıyon

Reis işin özü adamlar altyapıyı getirmiş siz kendi internetinizi kendiniz kesmişsiniz. Yeniden talep oluşturursunuz ilgilenmek isterlerse ilgilenirler. Önerim redbox yada superbox.
  16. Yvşlagaçtanealıyon

Yeni Abonelik İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Ben 7-8 seneden fazladır kullanıyorum 35TL olduğundan beri. Sorun yaşadık tabii ki ama arkasında durup çözdüler.
  17. Yvşlagaçtanealıyon

Yeni Abonelik İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Valla reis Türknet büyükmü bilmiyorum ama çok büyük her türlü yanında oluyorlar. Gıbır ile yaşadığın büyük sorunları türknetle yaşamazsın mesela.
  18. Yvşlagaçtanealıyon

Tenda v12 vs tplink archer vr300 vs keenetic extra

Tenda kullandım eve gelen 70 hızı 15-16 veriyordu değiştirdim TP geçtim düzeldi önermem tenda.
  19. Yvşlagaçtanealıyon

NETGSM OPERATOR İYİMİ?

Fazlasıyla kesilme oluyormuş ve internet ne kadar türkcell aştyapısı kullansada rezil diyorlar bence geçilmemesi için yeterli sebepler
Top Bottom