Neler Yeni

Yeni Abonelik İnternet Sağlayıcısı Önerisi

enefti

80+
Merhaba dostlar. Mevcut FixNet abonesiyim taşınacağım, internet taşıma ücretine 900 TL dediler. Yeni abonelik başvuruları genel olarak 600 TL gördüm. Hem FixNet'ten çok memnun kalmadım(Kesintiler oluyordu geceleri bazen, ve müşteri hizmetlerine gece bağlanamadım) hem de 900 TL vermek yerine 600 verir yeni kurulum yaptırırım mevcut modem de zaten yaklaşık 3 yıldan beri bende en azından modemi de değiştirmiş oluruz belki yeni modem gönderilir. Önerdiğiniz yeni kurulum ücreti uygun olan ve memnun kaldığınız internet sağlayıcılarını önerir misiniz?

Akadir41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Merhaba dostlar. Mevcut FixNet abonesiyim taşınacağım, internet taşıma ücretine 900 TL dediler. Yeni abonelik başvuruları genel olarak 600 TL gördüm. Hem FixNet'ten çok memnun kalmadım(Kesintiler oluyordu geceleri bazen, ve müşteri hizmetlerine gece bağlanamadım) hem de 900 TL vermek yerine 600 verir yeni kurulum yaptırırım mevcut modem de zaten yaklaşık 3 yıldan beri bende en azından modemi de değiştirmiş oluruz belki yeni modem gönderilir. Önerdiğiniz yeni kurulum ücreti uygun olan ve memnun kaldığınız internet sağlayıcılarını önerir misiniz?
Hocam açıkçası gıbır kullanıyorum 1.5 senedir memnunum çok nadir kopma yaşadım onuda destekle iletişime geçince çözmüşlerdi.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Rakipsiz türknet

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Oğuz Tutkun
https://gibir.net.tr/

Türk Telelkom Fiber altyapısında1.5 senedir 100MB paketini kullanıyorum memnunum. referans kodu isterseniz verebilirim.

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
ubah
gigaspeed
Mesaj otomatik birleştirildi:

altyapı kaynaklı bir sorun olduğunda eğer senden kaynaklıysa çoğu iss faturaya yansıtıyor. ancak gigaspeed her koşulda kendi karşılıyor(du)

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Oğuz Tutkun

enefti

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam açıkçası gıbır kullanıyorum 1.5 senedir memnunum çok nadir kopma yaşadım onuda destekle iletişime geçince çözmüşlerdi.
Gıbır ile büyük sorunlar yaşamıştım hocam şu an yazdınız tüylerim diken diken oldu. 😅 Çok teşekkür ederim öneriniz için.

Rakipsiz türknet
TürkNet fiyat olarak bence fazla hocam (1gigabit olsa rakipsiz ama). Kullanmıştım hiçbir sıkıntı yaşamamıştım ama diğer sağlayıcılar ile de sıkıntı yaşamadım eski evimize taşındığımız için oranın altyapısında 3,4 firma kullanmıştım hepsinde pingler 3-5 aşağı yukarı oynamıştı. Evimizin altyapısında bir sorun yok yurtdışı trafik giriş çıkışlarında sorun yaşamayacağım, kesintiler çok fazla olmayacak en uygun fiyatlı servis sağlayıcısını arıyorum.

gigaspeed

altyapı kaynaklı bir sorun olduğunda eğer senden kaynaklıysa çoğu iss faturaya yansıtıyor. ancak gigaspeed her koşulda kendi karşılıyor(du)
Bunu beğendim biraz araştırma sonucu bu firmaya başvuru yapmayı düşünebilirim. Teşekkür ederim hocam.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Gıbır ile büyük sorunlar yaşamıştım hocam şu an yazdınız tüylerim diken diken oldu. 😅 Çok teşekkür ederim öneriniz için.

TürkNet fiyat olarak bence fazla hocam (1gigabit olsa rakipsiz ama). Kullanmıştım hiçbir sıkıntı yaşamamıştım ama diğer sağlayıcılar ile de sıkıntı yaşamadım eski evimize taşındığımız için oranın altyapısında 3,4 firma kullanmıştım hepsinde pingler 3-5 aşağı yukarı oynamıştı. Evimizin altyapısında bir sorun yok yurtdışı trafik giriş çıkışlarında sorun yaşamayacağım, kesintiler çok fazla olmayacak en uygun fiyatlı servis sağlayıcısını arıyorum.

Bunu beğendim biraz araştırma sonucu bu firmaya başvuru yapmayı düşünebilirim. Teşekkür ederim hocam.
Valla reis Türknet büyükmü bilmiyorum ama çok büyük her türlü yanında oluyorlar.
Gıbır ile yaşadığın büyük sorunları türknetle yaşamazsın mesela.

enefti

80+
100 mbps üzeri değilse değmez.

Netgsme bir bak.
Netgsm de son olaylardan sonra birazcık çekindim açıkçası hocam. Daha sonra TT ile de sıkıntı yaşanırsa bu bizlere de uğraş olur. Bundan önce PoyrazNet kullanıyordum ve 2 gün kala kapanacağını söylediler. Acele ile sağlayıcı değiştirmek zorunda kaldım yoksa birde abonelik iptalimiz olacaktı sanırım. Bir sürü işin arasında böyle şeylerle uğraşmak sıkıntı yaratıyor.

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
gigafiber var ise türknet yok ise fiyatı uygun olan iss

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Oğuz Tutkun
Valla reis Türknet büyükmü bilmiyorum ama çok büyük her türlü yanında oluyorlar.
Gıbır ile yaşadığın büyük sorunları türknetle yaşamazsın mesela.
Bende Türknetle büyük sorunlar yaşadım hocam. THH geçmişimiz var.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Erdem
Altyapınızda varsa Kablonet öneririm. Yalnız modemleri çok dandik bir tane router alıp kullanmak lazım onun dışında yakın zamanda hiç sorun yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,949
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom