Neler Yeni

Yeni Abonelik İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Oğuz Tutkun

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
Fiyatı uygun ve kurulum ücreti uygun iss arıyorum. Gigafiber yok bölgemde.
Şuan ki fiylatlarını bilmiyorum bi ara istanbulda comnet kullanmıştım fiyatı uygundu eğer yer istanbul ise araştırabilirsin

Merhaba dostlar. Mevcut FixNet abonesiyim taşınacağım, internet taşıma ücretine 900 TL dediler. Yeni abonelik başvuruları genel olarak 600 TL gördüm. Hem FixNet'ten çok memnun kalmadım(Kesintiler oluyordu geceleri bazen, ve müşteri hizmetlerine gece bağlanamadım) hem de 900 TL vermek yerine 600 verir yeni kurulum yaptırırım mevcut modem de zaten yaklaşık 3 yıldan beri bende en azından modemi de değiştirmiş oluruz belki yeni modem gönderilir. Önerdiğiniz yeni kurulum ücreti uygun olan ve memnun kaldığınız internet sağlayıcılarını önerir misiniz?
Comnet öneririm 1 senedir kullanıyorum

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Gıbır ile büyük sorunlar yaşamıştım hocam şu an yazdınız tüylerim diken diken oldu. 😅 Çok teşekkür ederim öneriniz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

TürkNet fiyat olarak bence fazla hocam (1gigabit olsa rakipsiz ama). Kullanmıştım hiçbir sıkıntı yaşamamıştım ama diğer sağlayıcılar ile de sıkıntı yaşamadım eski evimize taşındığımız için oranın altyapısında 3,4 firma kullanmıştım hepsinde pingler 3-5 aşağı yukarı oynamıştı. Evimizin altyapısında bir sorun yok yurtdışı trafik giriş çıkışlarında sorun yaşamayacağım, kesintiler çok fazla olmayacak en uygun fiyatlı servis sağlayıcısını arıyorum.

Bunu beğendim biraz araştırma sonucu bu firmaya başvuru yapmayı düşünebilirim. Teşekkür ederim hocam.
Anladım hocam sağlık olsun gıbır garip bi firma ama sorun yaşadıysanız yapacak bir şey yok.

enefti

80+
Comnet fiyat olarakta uygun dilersen referans kodumu verebilirim şayet abone olursan 2 mizde 30 gün kazanıyoruz
Comnet kurulum ücreti ne kadar acaba hocam

Comnet Türknet ttnet kullandım. Şuan 5 senedir millenicom kullnıyorum tavsiye ederim fiyatları da uygun.
1 ay ücretsiz referans kodu: 7F6CD01C
Milenicom kurulum ücreti ne kadar hocam. Kurulum ücreti fiyatları da önemli benim için. Bir iss bulmuştum telefonda olduğum için hatırlamıyorum ismini ama 600 TL kurulum ücreti vardı. Yarın arayıp bir iss ile anlaşmayı düşünüyorum eve taşınmadan gelmesi iyi olur benim için.

Comnet kurulum ücreti ne kadar acaba hocam

Milenicom kurulum ücreti ne kadar hocam. Kurulum ücreti fiyatları da önemli benim için. Bir iss bulmuştum telefonda olduğum için hatırlamıyorum ismini ama 600 TL kurulum ücreti vardı. Yarın arayıp bir iss ile anlaşmayı düşünüyorum eve taşınmadan gelmesi iyi olur benim için.
Kurulum ücreti yok diye biliyorum ben çünkü ben gibirnetten geçtim herhangi bir kurulum ücreti vs ödemedim

Hocam ben geçiş yapmayacağım sıfırdan bağlanacak.

Başvuru Özeti​

Yeni Hizmet Başvurusu
BARBAROS MAH. AÇELYA SK. NO: 2 B DAİRE: 10 ATAŞEHİR/İSTANBUL
100Mbps Fiber
Aylık
309 TL
Yerinde Kurulum
Tek seferlik
899 TL
Aktivasyon
Tek seferlik
699 TL
Türk Telekom Fiber Modem
Aylık
50 TL
Toplam1.957 TL

Bu şekilde bir fiyat çıktı hocam her şey dahil comnette.

enefti

80+

Başvuru Özeti​

Yeni Hizmet Başvurusu
BARBAROS MAH. AÇELYA SK. NO: 2 B DAİRE: 10 ATAŞEHİR/İSTANBUL
100Mbps Fiber
Aylık
309 TL
Yerinde Kurulum
Tek seferlik
899 TL
Aktivasyon
Tek seferlik
699 TL
Türk Telekom Fiber Modem
Aylık
50 TL
Toplam1.957 TL

Bu şekilde bir fiyat çıktı hocam her şey dahil comnette.
Çok fazlaymış hocam diğer sağlayıcılarda böyleyse eğer mecbur 900 TL nakil işlemi için vereceğim. Ayrıca bu nakil işlemleri için ücrette yeni mi çıkmış önceden böyle bir ücret yoktu.

Top Bottom