Neler Yeni

Yardım Komşunun altyapısını çekmek

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
bide işin kötü tarafı bizim o kesik kablo hala komşunun ankastre kutusunun yanında duruyor gelip baksalar çekicekler ama malum gelmiyorlar :D
Reis onlar istemeden hiçbir şey olmaz ellerine düştünmü bittin.Canları isterse.
Biz turknetin tt un aylık 65 liraya internet verdiği zamanlar 120TL ye superbox kullanıyorduk mecburen.
Her ay 2 katı fiyatını turkcell e ödüyorduk öbür türlü gelmeyeceklerini biliyoruz yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emirhan
Reis onlar istemeden hiçbir şey olmaz ellerine düştünmü bittin.Canları isterse.
Biz turknetin tt un aylık 65 liraya internet verdiği zamanlar 120TL ye superbox kullanıyorduk mecburen.
Her ay 2 katı fiyatını turkcell e ödüyorduk öbür türlü gelmeyeceklerini biliyoruz yani.
neyse o zaman müdürlüğe baskı yapıcaz bazı kişiler direk müdürlüğe gidip müdüre baskı yaptık geldi diyorlardı olmadı öyle yapıcaz

Kurtovski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cuma Arşivci
Bu alemde Türk Telekom kadar işine saygısı olmayan bir şirket yok. 2 yıldır altyapı başvurusu devam ediyor 3-4 ayda bir altyapı çalışmalarımız devam ediyor vs diyor. Mahalleye gelen giden yok. Cimere de yazdım yine sonuç yok. Bana sorarsan altyapı bekleme. Başka çözüm yolları bak.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
neyse o zaman müdürlüğe baskı yapıcaz bazı kişiler direk müdürlüğe gidip müdüre baskı yaptık geldi diyorlardı olmadı öyle yapıcaz
Dediğim gibi reis canları isterse tanıdığın yukarılarda amcan dayın falan varsa süreç hızlanır öbür türlü çok zor.
Bizim taşındığımız apartmanda da altyapı vardı port yoktu yine başvurduk bu sefer port başvurusu yaptık.
Yine port getirmediler apartmandan biri iptal ettide port boşa düştü yoksa yine getirmediler 4-5 ay bunlar harbi çok cozuttular.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emirhan
Dediğim gibi reis canları isterse tanıdığın yukarılarda amcan dayın falan varsa süreç hızlanır öbür türlü çok zor.
Bizim taşındığımız apartmanda da altyapı vardı port yoktu yine başvurduk bu sefer port başvurusu yaptık.
Yine port getirmediler apartmandan biri iptal ettide port boşa düştü yoksa yine getirmediler 4-5 ay bunlar harbi çok cozuttular.
kanka oturduğum yerin belediye başkanı ile amcamın arası iyi diye hatırlıyorum ama bi internet içinde adamı arayamayız diyorlar ilçe başkanıda babamın tanıdığı babam en son onu arayacak galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bide muhtar ile konuşsam etkisi olurmu

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
kanka oturduğum yerin belediye başkanı ile amcamın arası iyi diye hatırlıyorum ama bi internet içinde adamı arayamayız diyorlar ilçe başkanıda babamın tanıdığı babam en son onu arayacak galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bide muhtar ile konuşsam etkisi olurmu
Muhtarlık bir durum yok ortada hiçbirşey yapamaz yinede şansını dene istersen.
TT elini masaya vuracak ve sorununu çözecek yada sen kablosuz internetle kendin çözeceksin benim gibi.
ALLAH kolaylık versin internetsizlik çok zor sen kablosuzları yeniden bir araştır onlara güvenme fazla ben 2,5 sene bekledim de ne oldu
Dağın başı olsa neyse şehrin göbeğinde 2,5 sene ellerini vurmadılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emirhan
Muhtarlık bir durum yok ortada hiçbirşey yapamaz yinede şansını dene istersen.
TT elini masaya vuracak ve sorununu çözecek yada sen kablosuz internetle kendin çözeceksin benim gibi.
ALLAH kolaylık versin internetsizlik çok zor sen kablosuzları yeniden bir araştır onlara güvenme fazla ben 2,5 sene bekledim de ne oldu
Dağın başı olsa neyse şehrin göbeğinde 2,5 sene ellerini vurmadılar.
neyse yapıcak bişe olmadı baskı yapıcam full müdüre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom