The King of Comedy
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
telefon direği yok mu yakınlarda?
valla kanka o ne tam bilmiyorum googleden baktım yakınlarda bundan yok binamın tam ön çaprazında bir direk var ama ondada elektrik kutusu var sadecetelefon direği yok mu yakınlarda?
şu binalardaki siyah kablolar direğe gitmiyor mu acaba bilemedim şimdivalla kanka o ne tam bilmiyorum googleden baktım yakınlarda bundan yok binamın tam ön çaprazında bir direk var ama ondada elektrik kutusu var sadece
Reis işin özü adamlar altyapıyı getirmiş siz kendi internetinizi kendiniz kesmişsiniz.binaya ısı yalıtımı yapılırken kabloları kesildi
mahalleye baktım varmı diyede böyle bir şey vardı telefon direği sanırım ama baya uzaktaşu binalardaki siyah kablolar direğe gitmiyor mu acaba bilemedim şimdi
bende konteynerde kaldım da altyapı vs tabii ki yok, direğin oraya adres gösterdim direkten kablo çektiler bende yaklaşık 100 metre ek kablo ile konteynere net çektim, aynı hat üzerinden net almak değilde adresi o binada gösterip kendi evine kablo ile çekebilirsin dürüst olmak zorunda değilsin.
aynen bu 100 metre mesafe kablo ile çok rahat 50 mbps aldım benmahalleye baktım varmı diyede böyle bir şey vardı telefon direği sanırım ama baya uzakta
redboxı bilmiyorum ama superbox pahalı ve kotalı evden çalıştığım için yetmez nerdeyse aylık 500gb üstü int kullanıyoruzReis işin özü adamlar altyapıyı getirmiş siz kendi internetinizi kendiniz kesmişsiniz.
Yeniden talep oluşturursunuz ilgilenmek isterlerse ilgilenirler.
Önerim redbox yada superbox.
yan komşumdaki ankastreden çekemezmiyiz peki altyapıyı bu direkle benim evin 150m civarı bayağı aşağıda kalıyor anlayacağınaynen bu 100 metre mesafe kablo ile çok rahat 50 mbps aldım ben
ooo uzakmış,port varsa çek tabi daha iyi olurredboxı bilmiyorum ama superbox pahalı ve kotalı evden çalıştığım için yetmez nerdeyse aylık 500gb üstü int kullanıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
yan komşumdaki ankastreden çekemezmiyiz peki altyapıyı bu direkle benim evin 150m civarı bayağı aşağıda kalıyor anlayacağın
Sakın TT un izni olmadan kafanıza göre sağa sola kablo çekmeyin kendi başınızı ayrı elektrikçinin başını ayrı yakarsınız. Yasak,altyapıya TT dan başkası dokunamaz kablo çekemez düzenleyemez.redboxı bilmiyorum ama superbox pahalı ve kotalı evden çalıştığım için yetmez nerdeyse aylık 500gb üstü int kullanıyoruz
yan komşudan çekme işini türk telekomla konuştuk kadın birini aradı bişeler konuştular sonra kadın dediki yan tarafın hızı düşermi dedi ve cevabı bize söylemedi böyle bir durum söz konusu olurmu elektrikci ilede konuşmuştuk ve oda hat isteyin altyapıyı çekerim dedi yada izin isteyin onların hattından çekelim dediooo uzakmış,port varsa çek tabi daha iyi olur
biliyorum kanka onları elektrikcide kendisi demişti zaten o kablolara ben dokunamam diyeSakın TT un izni olmadan kafanıza göre sağa sola kablo çekmeyin kendi başınızı ayrı elektrikçinin başını ayrı yakarsınız. Yasak,altyapıya TT dan başkası dokunamaz kablo çekemez düzenleyemez.
telekomla görüşürsen kabul etmezler yasak zaten, sen sadece orada oturuyormuş gibi adresi gösterip ankastreye sinyal verip gittikten sonra elektrikçi yardımıyla evine tesisat çekersin , hız için bi sorgu yap komşun ne kadar hız alıyor?yan komşudan çekme işini türk telekomla konuştuk kadın birini aradı bişeler konuştular sonra kadın dediki yan tarafın hızı düşermi dedi ve cevabı bize söylemedi böyle bir durum söz konusu olurmu elektrikci ilede konuşmuştuk ve oda hat isteyin altyapıyı çekerim dedi yada izin isteyin onların hattından çekelim dedi
O zaman senin için en mantıklısı izin istemek ama vermezler sen redbox ı bir araştır ara direk vodafone u ben limitsizini kullanmıştım.yan komşudan çekme işini türk telekomla konuştuk kadın birini aradı bişeler konuştular sonra kadın dediki yan tarafın hızı düşermi dedi ve cevabı bize söylemedi böyle bir durum söz konusu olurmu elektrikci ilede konuşmuştuk ve oda hat isteyin altyapıyı çekerim dedi yada izin isteyin onların hattından çekelim dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
biliyorum kanka onları elektrikcide kendisi demişti zaten o kablolara ben dokunamam diye
44mb vdsl destekli zaten tt bize ilk başlarda 35 veririz demiştitelekomla görüşürsen kabul etmezler yasak zaten, sen sadece orada oturuyormuş gibi adresi gösterip ankastreye sinyal verip gittikten sonra elektrikçi yardımıyla evine tesisat çekersin , hız için bi sorgu yap komşun ne kadar hız alıyor?