Arama sonuçları: *

1. B

altyapı yoksa ne yapmalıyım

2 ay once tasindim, benzer olaydan gittim basvurdum. internetsiz kalamayacagim icin magnet diye bi belaya basvurdum. 15mbps sınırı var. kopma bi yandan 15mbpsyi verememesi bir yandan. isleri hizlandiracak bir sey varsa ben de bileyim. Not:turk telekom magnete bulasmani onermem.
  2. B

Kargo eve ulaşınca hasar var ise ne yapılmalı?

hayır, beklemez zaten. Kargocu yanındayken kutuda eziklik yırtılma vs buyuk boyutta var mı diye bak. Yoksa kargoyu normal sekilde eve al adamı yolla. evde paketi acarken video cek. İmkan varsa paketi acıp monitoru kurup sorun olmadıgını gorene kadar kesintisiz video cek.
  3. B

20.11.23 anlik Turknet down olabilir mi?

Hocam izmir cevresi 3 arkadasta turknet gitti planli bakim yok. Benzer sorun yasayan var mı?
  4. B

Türkiye İnterneti Neden Kötü ?

Geç kalındıgının farkındayım hocam. İnternet altyapısı önemli ve diger yatırımlara nazaran daha ucuz oldugunu dusundugum(bir bilgim yok) bir yatırım. Onundeki onlarca yıl bir daha bu sorun hakkında calısma yapmana gerek kalmaz.
  5. B

Türkiye İnterneti Neden Kötü ?

malesef yanlıs ve gereksiz yatırımlardan dolayı yetersiz kalan butceden dolayı, Internet altyapı duzenlemeleri 2-3. plana atılıyor. Devlet gereksiz harcamaları kısıp İnternet saglayıcılarına yeterli destegi vermeye basladıgı anda kısa surede ulkenin cogu yeterli internet hızlarına ulasabilir. Bu...
  6. B

TurkNet Bağlatıyorum Arkadaş Davet Kodu Verebilirsiniz

6 ay boyunca indirim oluyor iki tarafın da. Ben aile evine dondugum icin interneti dondurmustum. Ogrenci arkadaslarımızdan birininkini kullanırsan iyi olur bence.
  7. B

Kablonet Gelen Sansürlü Mail.

attigim linkteki adimlari izleyerej çözmüştüm. bir deneyebilir misin?
  8. B

Kablonet Gelen Sansürlü Mail.

mail ayarlariyla ilgili bir sorun bu ya tam bilmiyorum ama benzer sorunj universitemde yasadim. Dili turkceden ingilizceye mi almak gerekiyordu oyle bir şey. https://answers.microsoft.com/tr-tr/outlook_com/forum/all/oulook-t%c3%bcrk%c3%a7e-karakter-sorunu/5771da24-b670-4191-b900-fa38df76170b...
  9. B

Yardıma İhtiyacım Var! Turkcell superonline ozel numaradan basvuru

bir şey gozukmuyor valla, bu bilgilerle ne yapabilirler?
  10. B

asla vermezdim zaten ama arkadas bayadır arayıp superonline'lı yapmaya calısıyordu beni. Bosluguma geldi acıkcası. Bu bilgilerim zaten internette yayılıdır diye verdim ama simdi suphelenmeye basladım :((( 1674582669 yukarıda belirttim normalde hic bilgi paylasmam ama bir anlık verdim gitti...
  11. B

Arkadaslar selamlar bir ay once kapıma gelen superonline gorevlileri (superonline fiber kutusu geldikten sonra) iste basvuru icin ikna etmeye calısmıslardı. Numaralarını aldım sonra turknette devam ettim. Simdi acil sorum su. Bu arkadas verdigi ozel numaradan yani 0536xxxx diye numaradan aradı...
  12. B

türknet davet kodu lazım

onun detayını tam bilemiyorum fakat sanırım öyle olacak. İlginc bizden kurulum icin ucret talep etmemislerdi.
  13. B

türknet davet kodu lazım

Hocam 6 ay boyunca faturanıza indirim olarak yansıyor. Yani 170/3 yaklasık 28-29 TL indirimli olarak 180tl yerine 150TL'ye 6 ay bounca kullanacaksınız. Benim kodumu kullanarak da iki ogrenciyi sevindirmis olacaksınız ^^
  14. B

türknet davet kodu lazım

GKC94IQ81IMB Kullanırsan sevinirim dostum. Sanırım 6 ay boyunca faturaya ek 30TL'lik bir indirim uyguluyor.
  15. B

Türknet paketlerini bir türlü anlayamıyorum

hocam aynı şekilde bucadayım yaklaşık 250-300 metre altımdaki sokakta gigafiber var ama bizim sokakta yok, apartmandaki üç arkadaşla basvurduk gigafiber gelsin diye ama bişey olmayacak gibi :(
  16. B

Türknet taahhüt yapmak mantıklımı ?

şimdi gordum, turkcellden (gercekligi belirsiz) turknetin 249tl'ye gececegi seklinde duyum aldım. ama aylık 570Tl bir ogrenci olarak beni cok zorlayacak :(
  17. B

Türknet taahhüt yapmak mantıklımı ?

bende online işlemelerde cikmiyor hocam nerden gordunuz bu bilgiyi
  18. B

Turknet Zammı ve Superonline geçiş Hk.

o teklif bana da geldi ama şimdilik o kadar param yok ne yazık ki
  19. B

Turknet Zammı ve Superonline geçiş Hk.

Turkcell yetkilisiyle konusmamda turknetin taahutsuz oldugu icin gelen zamlardan etkilenecegimi vs vs anlattı ve Turknete yılbasından sonr 70TL zam gelecegini soyledi. Bunun bir kaynagı var mıdır ek olarak 12 ay taaahutlu 25mbps(adamın dedigine gore 60-70 kullanırmısım) superonline gecmek...
  20. B

internet sağlayıcısı önerisi (izmir)

superonline kutusu galiba uzerinde superonline yaziyor, turknetin gigafiberi ayrı sanirm degil mi?
Top Bottom