Neler Yeni

Kablonet Gelen Sansürlü Mail.

jackarmis

80+
İyi geceler. Kablonet paket kaybı yaşadığım için online oyunlarda lag sorunu yaşıyorum. Bana kablonet'e mail atmamı söylüyorlar ama gelen cevaplar hep böyle. Gelen mesaj çok uzun olduğu için bir kısmını koydum. Bu mail neden böyle geliyor? Biz bir ayar falan mı yapacağız sansürü açmak için yoksa Kablonet bana bilerek mi böyle atıyor?

sansur.png

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
mail ayarlariyla ilgili bir sorun bu ya tam bilmiyorum ama benzer sorunj universitemde yasadim. Dili turkceden ingilizceye mi almak gerekiyordu oyle bir şey.
linki inceleyebilirseniz belki cozum olabilir veya mail turkce karakter sorunu diye aratabilirsiniz

jackarmis

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mail ayarlariyla ilgili bir sorun bu ya tam bilmiyorum ama benzer sorunj universitemde yasadim. Dili turkceden ingilizceye mi almak gerekiyordu oyle bir şey.
linki inceleyebilirseniz belki cozum olabilir veya mail turkce karakter sorunu diye aratabilirsiniz
Dostum bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musun? Muhtemelen dediğin gibi. Nerden düzelteceğim?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
Dostum bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musun? Muhtemelen dediğin gibi. Nerden düzelteceğim?
attigim linkteki adimlari izleyerej çözmüştüm. bir deneyebilir misin?

jackarmis

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gokhan_A nın cevabını diyorsun değil mi? ''Dosya > Seçenekler > Gelişmiş sekmelerinden Uluslararası Seçenekler`den “Mailto: protokolü için UTF-8 desteğine izin ver” seçeneğini aktif hale getiriniz ve sorunun devam edip etmediğini kontrol ediniz.''

Yazmış ama dosyalara nereden gireceğim g-mail üzerinden bulamadım. Söylersen çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevap bekliyorum kardeşim çok lazım

Top Bottom