Arama sonuçları: *

1. jombo

Discord a nasıl girebilirim ?

Bir tık fazla sinirlisin sana papatya tarlası girse yine sakinleşmezsin gibi , düzgünce soru soruyorum kuduruyorsun hala da devam ediyorsun. 1762383595 Lütfen hakaret et ye yalvarıyorum hakaret et forum bir tane daha gereksizden arınır.
  2. jombo

Superbox mu magnet mi

ikisini de kullandım ikisi de leş ama mecbursan magnet daha iyi olur.
  3. jombo

Bende diyorum ki doğru yerden indirmediyse her şey olabilir goodbyedpi indir yazıyorsun tonlarca şey çıkıyor doğru olan ya rus arkadaşın yaptığı ya da cağrı taşkın adlı arkadaşın türkiye'ye uyarladığı versiyonu. Hadi diyelim virüs var ben etkilenmiyorum tonlarca insan kullanıyor etkilenmiyor bu...
  4. jombo

Ne alaka :D hadi biz anlayamıyoruz herkes mi anlamıyor ? bir şey çıksa illa haberimiz olurdu ben kullanıyorum bitcoin miner de yok hiç bir sorun yok kaspersky ile taratıyorlar virüs var diye kullanmıyorlar adamlar oraya kafam kadar yazmış halbuki kaspersy ile sorun yaşayabilirsiniz diye.
  5. jombo

Düzgünce soru sordum arkadaş ne bu tavır :D yok bende garip garip siteler dümdüz kullanıyorum antivirüs sormamın sebebi ise dpı'ın kaspersky ile olan problemi değişik değişik sitelerden indirip gelip buraya virüs var yazıyorsunuz açık kaynaklı zaten virüs olsa adamı çoktan pompalamışlardı. Ben...
  6. jombo

baktım bir şey yok ? 1762196398 hangi antivirüs btc olarak algıladı ?
  7. jombo

Orjinal yerinden indiriyorsan sorunsuz çalışıyor kendim kullanıyorum.
  8. jombo

Öneri Türkiyedeki tekel internet sorunu (Adil İnternet)

X de falan paylaşalım şunu diğer türlü etkileşim zor.
  9. jombo

Valorantta ping düşürme

QoS ayarı yapman gerek o zaman internet hızını hafiften limitleyeceksin benim 8mbps internette yaptım 200-300 pingden 70 lere düştüm modemin ayar sayfasına girip QoS bulman lazım.
  10. jombo

Valorantta ping düşürme

şu videoyu izle eğer modemin destekliyorsa işimiz basit desteklemiyorsa manuel ayar şart.
  11. jombo

2025'te Alt yapı yok

Hiç sorma 8mbps internet kullanıyorum ve uploadım 0.1 :D
  12. jombo

Bu kablo fiber kablomu

13. jombo

İnternet Sağlayıcıların Dayattığı Fiyatlar ve Verdikleri Hizmetler

vallahi şimdi öyle bir sövesim var ki bu firmalara kendim de mağduruyum zaten 8mbps internet ile , hepsine düz girip ters çıkacam ama 10000 mesajlık hesaba yazık olacak ben yine imza ile desteğimi vereyim.
  14. jombo

Türknet'den İlginç Paylaşım:"Çok yakında…🤔"

kurtar bizi bu azaptan 8/0.3...
  15. jombo

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

oha benimkinden beter.
  16. jombo

en gariban benim bana versin uploadım yok benim xd
  17. jombo

Paket kaybı sorunu rezil türkcell

buna bir kafa yakmam lazım dota 2 de 814091209841 ms ile afk kalmaktan ceza yiyorum sürekli birazdan bir konu açayım zyxel modemler için bakalım dönen olacak mı.
  18. jombo

Paket kaybı sorunu rezil türkcell

hiç bir yerde zyxel modemler için rehber bulamadım :( 14mbps internet kullanıyorum 8-10 sabitlesem oyunları 1500ms te oynama sorunum tık diye çözülecek mi şimdi :D
  19. jombo

internetim çok kötü olduğu için hız testi yapınca kesiliyor bu yüzden atamıyorum fakat 8 e 0.2 gibi bir şeydi.
  20. jombo

Hangi sağlayıcıyı seçiyim lütfen yardım edin (Sadenet ney??)

ben sadenet kullanıyorum da şu anlık problem çekmedim 6 aydır kullanıyorum leş telekomdan geçiş yapmıştım. Aralarından gıbırnet iyi gibi.
Geri