Discord a nasıl girebilirim ?

birader o soru işaretini sana hakaret etmemiz için mi o şekilde yazıyorsun ne antivirüsü ne saçmalıyorsun antivirüsler ne zamandan beri virüs olmayan bir şeyi virüs olarak algılıyor? bilgisayarın ağ kullanımında 328382xxxx.com tarzı bir siteye veri gönderdiğini görüyorsun internette o siteyi araştırıyorsun redditte orda burda rus forumlarında bi yerde aynı siteyle alakalı sorun yaşamış olan birinin konusuna denk geliyorsun orda diyo ki warp uygulamasını sil goodbyedpi uygulamasını sil pcyi restartla 1 saat sonra oraya tekrar bak gitmiş olacak yazmış adam warp veya goodbyedpi kullanarak bağlandığın yer senin bağlantını doğrudan btc kazmaya iletiyor bilmiyorsaniz biliyormuş gibi boş boş triplere girmeyin adamı sinirlendirmeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

allah allah izlersem öğrenirmişim lafa bak buyrun bu videodan gördüm ben demek yerine izlersem öğrenirmişim bir ülkenin müslüman tüm ahalisine islam düşmanlığı yapıp bir de utanmadan hala daha yüzünü orda burda paylaşabilen birini izleyip bundan faydalanıp bir de çevreye bunu dağıtmaya çalışıyorsanız en az onun kadar siz de islam düşmanısınız demektir yallah engel
Düzgünce soru sordum arkadaş ne bu tavır :D yok bende garip garip siteler dümdüz kullanıyorum antivirüs sormamın sebebi ise dpı'ın kaspersky ile olan problemi değişik değişik sitelerden indirip gelip buraya virüs var yazıyorsunuz açık kaynaklı zaten virüs olsa adamı çoktan pompalamışlardı. Ben ağ yerine baktım dediğin yerdeki her yere baktım garip garip şeyler yok bi düzgün kullanan ben mi varım ?

Bitcoin miner olsa adam sizin görebileceğiniz şekilde dosya açıklamasına mı yazar onu? Sanki kaynak kodlarında falan gizli bir şey keşfetmiş gibi buraya kendinden emin bir şekilde yazıyorsunuz.

Adam bağış yapın diye BTC adresini yazmış. Gizli iş çevirse buraya niye yazsın?
1762252110582.webp

Kaynak kodunu sanki okuyup anlayabiliyorsunuz.
Ne alaka :D hadi biz anlayamıyoruz herkes mi anlamıyor ? bir şey çıksa illa haberimiz olurdu ben kullanıyorum bitcoin miner de yok hiç bir sorun yok kaspersky ile taratıyorlar virüs var diye kullanmıyorlar adamlar oraya kafam kadar yazmış halbuki kaspersy ile sorun yaşayabilirsiniz diye.

Ne alaka :D hadi biz anlayamıyoruz herkes mi anlamıyor ? bir şey çıksa illa haberimiz olurdu ben kullanıyorum bitcoin miner de yok hiç bir sorun yok kaspersky ile taratıyorlar virüs var diye kullanmıyorlar adamlar oraya kafam kadar yazmış halbuki kaspersy ile sorun yaşayabilirsiniz diye.
Vatandaş diyor ki "kaldırdım düzeldi".

Vatandaş diyor ki "kaldırdım düzeldi".
Bende diyorum ki doğru yerden indirmediyse her şey olabilir goodbyedpi indir yazıyorsun tonlarca şey çıkıyor doğru olan ya rus arkadaşın yaptığı ya da cağrı taşkın adlı arkadaşın türkiye'ye uyarladığı versiyonu. Hadi diyelim virüs var ben etkilenmiyorum tonlarca insan kullanıyor etkilenmiyor bu arada benim tahminim iss den dolayı olabiliyor özellikle superonline vodafone gibi markalar çok kıllatıyor goodbyedpi da.

Bende diyorum ki doğru yerden indirmediyse her şey olabilir goodbyedpi indir yazıyorsun tonlarca şey çıkıyor doğru olan ya rus arkadaşın yaptığı ya da cağrı taşkın adlı arkadaşın türkiye'ye uyarladığı versiyonu. Hadi diyelim virüs var ben etkilenmiyorum tonlarca insan kullanıyor etkilenmiyor bu arada benim tahminim iss den dolayı olabiliyor özellikle superonline vodafone gibi markalar çok kıllatıyor goodbyedpi da.
superonline kullanan bir arkadaşım var alternatif 5 te düzgün çalışıyordu diğerlerinde ya ping sorunu ya takılma sorunu yada direkt çalışamama durumu oluyordu ondan dolayı tahminim o yönde.

superonline kullanan bir arkadaşım var alternatif 5 te düzgün çalışıyordu diğerlerinde ya ping sorunu ya takılma sorunu yada direkt çalışamama durumu oluyordu ondan dolayı tahminim o yönde.
https://www.google.com/search?q=coinminer+github&client=tablet-android-selektbilgisayar&sca_esv=5d00e0a4043178f7&sxsrf=AE3TifN9Pfm4YsrLUQk60JjMUH6oS7_ygA:1762258969701&ei=GfAJaZbFKr-Fxc8P6qzOoAI&oq=coinminer+github&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIhBjb2lubWluZXIgZ2l0aHViMgkQABiwAxgNGB4yCxAAGLADGAUYDRgeMgsQABiwAxgFGA0YHjIIEAAYsAMY7wUyCBAAGLADGO8FMggQABiwAxjvBTIIEAAYsAMY7wVI7JsCUABYAHACeACQAQCYAcwBoAHMAaoBAzItMbgBA8gBAJgCA6AC-AKYAwCIBgGQBgeSBwUyLjAuMaAH8wSyBwMyLTG4B5ECwgcFNC0xLjLIB5UB&sclient=mobile-gws-wiz-serp

Github,da Coinminer diye aratınca çıkan sonuçlar.

Herkeste mutlaka vardır diye düşünüyorum. Bir tanesini de araştırdım. Kendi arıyormuş mining için uygun olan donanımı. Ve sezdirmeden çalışabiliyormuş. Dosyayı açmaya çalıştım, muhtemelen benim donanımım uygun değil ve ekranım gitti.

Son düzenleme:
Geri