Discord a nasıl girebilirim ?

merhabalar son 3 aydır bilgisayarım da sorunlar yasıyordum 1 haftada 3 defa falan formatlıyordum sonrasında sorunun goodbyedpi da oldugunu farkettim yayın actıgım da droplar giriyor oyunlar da donma kasma yaşıyordum goodbyedpi silince düzeldi içerisinde bitcoin isimli falan dosyalar buldum nerden olursa olsun aynı dosyalar var ve bilgisayarımı çok kötü yapıyor yayın açtıgım için vpn ile de giremiyorum google dan dns i 1.1.1.1 yaptıgımda arada baglantılar kesiliyor google public dns ile denesem yıne aynı sorun var normal warp ile girdigimde oyunlarda ping çok yüksek oluyor ne yapmalıyım ?
Orjinal yerinden indiriyorsan sorunsuz çalışıyor kendim kullanıyorum.

merhabalar son 3 aydır bilgisayarım da sorunlar yasıyordum 1 haftada 3 defa falan formatlıyordum sonrasında sorunun goodbyedpi da oldugunu farkettim yayın actıgım da droplar giriyor oyunlar da donma kasma yaşıyordum goodbyedpi silince düzeldi içerisinde bitcoin isimli falan dosyalar buldum nerden olursa olsun aynı dosyalar var ve bilgisayarımı çok kötü yapıyor yayın açtıgım için vpn ile de giremiyorum google dan dns i 1.1.1.1 yaptıgımda arada baglantılar kesiliyor google public dns ile denesem yıne aynı sorun var normal warp ile girdigimde oyunlarda ping çok yüksek oluyor ne yapmalıyım ?
direk giriyorz biz ama

warp ve goodbyedpi gizlice cihazının internetini kullanarak btc kazıyor
kaynak: akp gençlik kolları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefondan discorda girmek istiyorsanız intra kullanabilirsiniz

Proton vpn de güzelde arada japonya serverine atıyor sürekli sonra 500ms oluyor.

kaynak: akp gençlik kolları

telefondan discorda girmek istiyorsanız intra kullanabilirsiniz
seni neden engellediğimi tek cümlenle nasıl da güzel belli ediyorsun öyle bizzat kendi bilgisayarımda yakaladım bu konuyu açan arkadaş da görebileceğin üzere eğer okuma yazman varsa aynısını yaşamış akp genclik kollarıymıs zavallı

warp veya goodbyedpi kullananlar win+r > çalıştır > resmon > ağ kısmına baksınlar bi bence :D

seni neden engellediğimi tek cümlenle nasıl da güzel belli ediyorsun öyle bizzat kendi bilgisayarımda yakaladım bu konuyu açan arkadaş da görebileceğin üzere eğer okuma yazman varsa aynısını yaşamış akp genclik kollarıymıs zavallı
beni neden engellediğini çok iyi biliyorum yandaş olduğun için seni eleştirmiştim ondandır bende seni engelleyip boşa vakit harcamayayım kaynağın ne diyorum cevap veremiyorsun goodbyedpi ın sapıtmasının sebebi büyük oranla internet sağlayıcılarıyla alakalı

Splitwire Turkey kullanıyorum, program içinden byedpi ile sorunsuz discord girebiliyorum. Oyunlar dahil hiç bir yerde lag, ping vs yapmıyor.

warp veya goodbyedpi kullananlar win+r > çalıştır > resmon > ağ kısmına baksınlar bi bence :D
baktım bir şey yok ?

bitcoin ile alakalı şeyler görmeden önce bende oyle sanıyordum :((
hangi antivirüs btc olarak algıladı ?

baktım bir şey yok ?

hangi antivirüs btc olarak algıladı ?
birader o soru işaretini sana hakaret etmemiz için mi o şekilde yazıyorsun ne antivirüsü ne saçmalıyorsun antivirüsler ne zamandan beri virüs olmayan bir şeyi virüs olarak algılıyor? bilgisayarın ağ kullanımında 328382xxxx.com tarzı bir siteye veri gönderdiğini görüyorsun internette o siteyi araştırıyorsun redditte orda burda rus forumlarında bi yerde aynı siteyle alakalı sorun yaşamış olan birinin konusuna denk geliyorsun orda diyo ki warp uygulamasını sil goodbyedpi uygulamasını sil pcyi restartla 1 saat sonra oraya tekrar bak gitmiş olacak yazmış adam warp veya goodbyedpi kullanarak bağlandığın yer senin bağlantını doğrudan btc kazmaya iletiyor bilmiyorsaniz biliyormuş gibi boş boş triplere girmeyin adamı sinirlendirmeyin

İzlerseniz öğrenirsiniz.

allah allah izlersem öğrenirmişim lafa bak buyrun bu videodan gördüm ben demek yerine izlersem öğrenirmişim bir ülkenin müslüman tüm ahalisine islam düşmanlığı yapıp bir de utanmadan hala daha yüzünü orda burda paylaşabilen birini izleyip bundan faydalanıp bir de çevreye bunu dağıtmaya çalışıyorsanız en az onun kadar siz de islam düşmanısınız demektir yallah engel

Geri