Hangi sağlayıcıyı seçiyim lütfen yardım edin (Sadenet ney??)

wkeyd1

80+
Reaksiyon skoru
33
Bu konuyu son kez açıcam.Türk telekomla görüştüm önce bana bi fiyat verdi 35 mbps sonrasında başkasına bağladı oda kabloların altyapıların depremlerden yada bazı olaylardan dolayı hasar gördüğünden dolyı sizi bizim onaylı şirketimiz Sadenet e geçiricez dedi bize 35 mbps için 700 civarı bir fiyat verdi.Bide eleman telefonu kapatmamı istemiyo en sonunda yüzüne kapattım.Türk telekomdan başka internet kullanmadım sorun yaşamak istemiyorum.Hangisine geçmem lazım

TEKNOSANET
GIBIRNET
MİLLENİCOM

BTK zammı ile hepsi zamlandı artık türknet bile 699 tl olucak gıbırnet 580 tl ilk 3 ay 480 tl gıbırnet kullanıyorum tavsiye ederim

Bu konuyu son kez açıcam.Türk telekomla görüştüm önce bana bi fiyat verdi 35 mbps sonrasında başkasına bağladı oda kabloların altyapıların depremlerden yada bazı olaylardan dolayı hasar gördüğünden dolyı sizi bizim onaylı şirketimiz Sadenet e geçiricez dedi bize 35 mbps için 700 civarı bir fiyat verdi.Bide eleman telefonu kapatmamı istemiyo en sonunda yüzüne kapattım.Türk telekomdan başka internet kullanmadım sorun yaşamak istemiyorum.Hangisine geçmem lazım

TEKNOSANET
GIBIRNET
MİLLENİCOM
Türk Telekom ile görüştüğünüze emin misiniz? Öyle bir saçmalığı ilk defa duydum komisyoncu falan olabilir o arayanlar.

Türk Telekom ile görüştüğünüze emin misiniz? Öyle bir saçmalığı ilk defa duydum komisyoncu falan olabilir o arayanlar.
türk telekomla görüştüğüme eminim muhtemelen yeni firma yeni yeni herkesi yönlendircekler.Önce normal biriyle görüştüm o türk telekom için fiyat vs verdi sonra uzun uzun bekletti bi üstüme aktarıyorum dedi o bunları söyledi

TEKNOSANET
GIBIRNET
MİLLENİCOM
ben sadenet kullanıyorum da şu anlık problem çekmedim 6 aydır kullanıyorum leş telekomdan geçiş yapmıştım. Aralarından gıbırnet iyi gibi.

TEKNOSANET
GIBIRNET
MİLLENİCOM
fiyat iyimiş sadenet in ama fiber diyor tt atl yapısı fiber yok türkcell var verirse ona gecerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,299
Üyeler
184,612
Son üye
feronias
Geri