Arama sonuçları: *

1. K

Arkadaşlar yeni internet önerisi lazım (UCUZ)

hocam ona bir ayrıcalık getirildi diye biliyorum öyle olması lazmdı
  2. K

hocam bildiğiniz üzere comnetten turknet geçişlerinde 2 ay bedava muhabbeti var fakat bu iki ay bedavadan dolayı belli bir süre kalmak gerekiyor mu turknette bunu bilmiyorum b unu bir öğrenin eğer mecburiyet yok ise geçin turknete şu an sular duruluna kadar diğer operatörlerde olumlu...
  3. K

peki burdaki diğer arkadaşlar referans paylaşmayı bilmiyor mu biri fef kod istemeden ne diye ref kod paylaşıyorsunuz deneyim bilgisi paylaşmak yerine
  4. K

Merhabalar, comnet sorunum var.

Keşke iptal etmeden geçiş talebi yapsaydiniz İnşallah bolgenizde boşta port sorunu yoktur 1733837227 1 senelik anlaşmanız var ise Bazı firmalar belirli bir miktar taahut cezasını ödüyor 10 gün için bir şey çıkmaz zaten Türkiye geneli ortalamasında taahutsuzler içinde ortalaması yüksek...
  5. K

Yardım Arkadaşlar comnetten nereye geçebilirim

İkisinden biri dersen Tueknet kullanan biri olarak ve son ay problem yaşayan biri olmama rağmen genel performans olarak turknet Fiyattan bağımsız bir yorum İşin içine fiyat girince değişir
  6. K

Yardım Arkadaşlar comnetten nereye geçebilirim

Hocam bunun net bir cevabı yok malesef Totalde memnuniyet seviyesi yüksek olan turknet ama sen bu hizmeti almaya başladığında ne kadar memnun kalırsın kimse garanti veremez Taahutsüz hizmetler arasında ucuz olan alternatiflerden deneme usulü devam edecek
  7. K

🗣️Mesut Çevik'ten Comnet İle İlgili Açıklama🟠

Sizin bu şekilde problemlerinizin çözülmesi herkesin aynı şekilde hizmet alacağı anlamı taşımıyor Al o zaman ben de sana başka bir örnek vereyim İnternetim sürekli kopuyor diyorum Mahallede de farkı iss ler de aynı problem var diyorum Bizlik problem yok modeminiz arızalı diyor Başka bir...
  8. K

gigafiber bölgesinde isen ne ala ama vdsl altyapısında isen problemi değil problem sonrası iletişimi gör bir de
  9. K

batu ile ilglili eleştirinde haklı olabilirsinama bu video özelinde ki eleştiriler bir tek bu şahıs üzerinden değil bir çok içerik üreticisi için geç kalmış açıklamalar aylardır bu firmanın terbiyesizliği hakkında bir çok post vardı hiç bir içerik üreticisinin kulağına gitmemiş olamaz...
  10. K

Türk Telekom VS GibirNet?

işte en büyük sıkıntı biz zama karşıyız dedikten 1 ay sonra zam yapıştırmaları
  11. K

Türk Telekom VS GibirNet?

taahütsüz hizmetlerde kampanya ekranında bilmekaç ay zam yok yazısı olmadığı sürece müşteri temsilcisi söylemlerine güvenmeyin genel olarak taahütsüz hizmeti savunan biriyim yılbaşından sonra büyük ihtimal gıbır comnet netspeed gibi firmalar zam yapacak gıbırda 6 ay sabit fiyat...
  12. K

VDSL Gibirnet geçilirmi?

Şu an telekoma sözleşme yenileseniz aylık ne kadar ücret odersiniz
  13. K

VDSL Gibirnet geçilirmi?

Hiç kimse hiç bir firmadan ne kadar iyi hizmet alacağınızı bilemez Misal ben turknetliyim Benim mahallemde kötü Aşağı mahallede on numara Genel bir memnuniyet kriteri yok bu firmaların Gıbır comnet netspeed milleni En uygun fiyat kim veriyorsa geç Nasıl olsa taahutsüz memnun kalmazsan...
  14. K

TurkNet, Türk Telekom alt yapısı üzerinden 1000 MB fiber verebilir mi?

malesef öyle bir durum yok yakın zamanda ben de türk telekom fiber alt yapısından turknetten fiber hizmetini alacam 100 download 20 upload veriyor
  15. K

VDSL için ISS önerisi

açıkcası turknet abonesi olarak direkt turknet mükemmeldir geç ona demeyi ref kod paylaşmayı da bilirim de senin yerine olsam şu an için turknetten daha ucuza TAAHÜTSÜZ HİZMET VEREN comnet millenicom netspeed gıbır bibi şirketlerdensana verilebilecek en uygun hız ve fiyat eksenin de bir...
  16. K

Hangi sağlayıcıya geçmem daha iyi olur

comnet gıbır net bunlara da baktınız mı aradaki 3-5 mbit hız farkına takılmayın zaten hiç biri ekranda görüğünüz rakamı tam olarak veremeyebilir bahsettiğim firmalara da bakın 3-5 mbit farkı önemsemeden en ucuzundan deneyimlemeye başlayın nasıl olsa taaahüt yok
  17. K

Türk Net vadettiği hızı verir mi ?

o zaman bölgenizde vdsl hizmeti yok veya boş port yok daha 3 gün önce bir arkadaşımız için başımıza gelen olayı anlatıyorum vodafone adsl hizmeti kullanıyorlar adsl 2 modem var inanılmaz düşük hız alıyorlar başka operatöre geçelim dedik bir çok firmayı araştırdık 16-18 veriyor hepsi...
  18. K

Türk Telekom vs Turknet

Bu güne kadar hep taahutsüz hizmetleri savundum Ama turknet bunun suyunu çıkarmaya başladı fiyatlandırma konusunda Eğer ki 1000 fiber değil ise Türk Telekom alt yapılı VDSL ise Bence Comner gıbır millenicom netspeed Bu sağlayıcılardan ucuz olan seçilip denenmeli Memnun kalinmazsa diğer...
  19. K

Türknet mi Kablonet mi?

hocam bahsettiğim firmalardan da fiyat alın ayrıca bahsettiğim firmalar da turknet gibi taahütsüz firmalar ve turknetten daha ucuz firmalar en azından uygun fiyata bir deneyim yaşarsınız olumlu mu olur olumsuz mu bilemem ama olumlu olursa devam edersiniz turknete göre daha ucuza olumsuz...
Top Bottom