Neler Yeni

Türk Telekom VS GibirNet?

Sebastian Szymanski

80+ Silver
İyi Forumlar.
20 gün içinde türk telekom taahütüm bitiyor ve internet sağlayıcı arayışına girdim.
hali hazırdaki taahütüm 35 mbps ve engelli indiriminden faydalanıyorum. engelli raporu ile indirim %25 oluyor. ama gibir net sadece 20 tllik indirim olduğunu söyledi türk telekomda %25lik indirim bulunuyor.

şuan 2 seçenek arasındayım.

1.si Türk Telekomun 100mbps tarifesi:
1733747916045.png

Bu pakette eğer engelii indirimi oluyorsa:
ilk 5 ay : 255 TL son 10 ay: 510 TL ödeme yapacağım.
eğer yanlış bilmiyorsam.bugün türk telekomu arayıp soracağım.

2.si GibirNetin 100mbps tarifesi:
1733748226359.png

Bu pakette ise:
İlk 6 ay sabit 300 TL , diğer 6 ay sabit 350 TL ödeyeceğimi söylediler.

Bariz olarak gibirnet çok daha uyguna aynı paketi bana sunuyor.
- fakat aklıma takılan türk telekom gibi direkt muhattap bulabilcekmiyim?
- söyledikleri gibi fiyat artışı olmazmı?
- comnette yaşanan sorunlar gibi sorunlar yaşarmıyım?
bu sorular yüzünden türk telekom kullanmaya devam etmek istiyorum ama bu fiyatlarada net gibir net daha uygun geliyor

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,305
İsim
Emre siyah
aradığınız şeylere göre değişir aslında sabit ve stabil bir şeyler istiyorsanız türktelekeom
gıbırnetin zaman zaman packet loss gibi sorunları var ki her aradığnızda destek alamayabilirsiniz ama türktelekomdan istediğiniz zaman alabilirsiniz. (ne kadar yardımcı olurlar bilemem orasını )

Sebastian Szymanski

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aradığınız şeylere göre değişir aslında sabit ve stabil bir şeyler istiyorsanız türktelekeom
gıbırnetin zaman zaman packet loss gibi sorunları var ki her aradığnızda destek alamayabilirsiniz ama türktelekomdan istediğiniz zaman alabilirsiniz. (ne kadar yardımcı olurlar bilemem orasını )
2 yıllık taahütümde hiç sorun yaşamadım şifre değiştirme gereği bile duymadım hızımı stabil olarak kesintisiz sürekli aldım. türk telekom bu konuda en iyisi demiyim çünkü başka firma denediğim olmadı . ben hiç sıkıntı yaşamadım demem daha doğru olur

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,305
İsim
Emre siyah
2 yıllık taahütümde hiç sorun yaşamadım şifre değiştirme gereği bile duymadım hızımı stabil olarak kesintisiz sürekli aldım. türk telekom bu konuda en iyisi demiyim çünkü başka firma denediğim olmadı . ben hiç sıkıntı yaşamadım demem daha doğru olur
türktelekomdan devam edin aylık 200 liranın hesabını yapmanın bir anlamı yok fiberde verdikleri hizmet rakipsiz.

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
İyi Forumlar.
20 gün içinde türk telekom taahütüm bitiyor ve internet sağlayıcı arayışına girdim.
hali hazırdaki taahütüm 35 mbps ve engelli indiriminden faydalanıyorum. engelli raporu ile indirim %25 oluyor. ama gibir net sadece 20 tllik indirim olduğunu söyledi türk telekomda %25lik indirim bulunuyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bu pakette ise:

bu sorular yüzünden türk telekom kullanmaya devam etmek istiyorum ama bu fiyatlarada net gibir net daha uygun geliyor
tt deki aynı paketi kullanıyorum hocam sormak istediğiniz bişey varsa

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
teşekkür ederim hocam . direkt bu paketimi kullanıyorsunuz yoksa rapor ile indirimli halinimi?
yok hocam sadece paketi kullanıyorum indirim yok indirim için tt yi arayın direkt öğrenirsiniz yapıyorlarmı yapmıyorlarmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde bu aralar kesinlikle tahaddütlü paketler alın yılbaşından sonra çok daha büyük zamlar olur tahaddütsüzde o yüzden tt derim ben

Sebastian Szymanski

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türktelekomdan devam edin aylık 200 liranın hesabını yapmanın bir anlamı yok fiberde verdikleri hizmet rakipsiz.
bende öyle düşünüyorum hocam.

yok hocam sadece paketi kullanıyorum indirim yok indirim için tt yi arayın direkt öğrenirsiniz yapıyorlarmı yapmıyorlarmı

birde bu aralar kesinlikle tahaddütlü paketler alın yılbaşından sonra çok daha büyük zamlar olur tahaddütsüzde o yüzden tt derim ben
bu gibirnet sabitfiyat garantisi veriyor

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Görkem
taahütsüz hizmetlerde kampanya ekranında bilmekaç ay zam yok yazısı olmadığı sürece müşteri temsilcisi söylemlerine güvenmeyin
genel olarak taahütsüz hizmeti savunan biriyim
yılbaşından sonra büyük ihtimal gıbır comnet netspeed gibi firmalar zam yapacak

gıbırda 6 ay sabit fiyat yazıyormuş

şöyle bir hesap yapalım
türk telekomda 15 ay sonunda toplam 6375 tl ödeyeceksiniz

gıbırda ilk 6 ay sabit fiyat garantisi var
300*6 1800
6375-1800= 4575 tl

7575/9 = 508 tl bunları neden yazdım

gıbır 6 aydan sonra 350 olacak diyor da onun resmi bir garantisi yok
ama ilk 6 aydan sonra geri kalan 9 ay boyunca aylık tarifeniz 508 tl olursa o zaman turk telekomla eşit fatur miktarına ulaşıyorsunuz
ama 100 mbit internet hızınız oluyor gıbırda

birde bu tarz operatörlere davet kodu ile geçtiğinizde 1 ay da bedava olacağı için
gıbırda 7. aydan itibaren 550 tl fatura ödemelisiniz ki türk telekomla eşit faturalandırmaya tabi olasınız

ben gıbırın 6. aydan sonra 350 yapacağına inanmıyorum ama 550 tl lere kadar çıkacağını da inanmıyorum

kalite hariç faturalandırmada her türlü avantajınız olur
en kötü memnun kalmazsanız

comnet millenicom netspeed gibi alternatif firmalar da taahütsüz hizmet veriyor yönelebilirsiniz onlara da

bu firmaların arasında türkiyede genel olarak en iyi hizmeti veren taahütsüz firmanın fiyatına baksak (elbetteki saç baş yoldurduğu yerler de vardır)
499 tl sizin %25 indiriminiz olacak 400 tl

bir ay da davet kodu ile ücretsiz hak sahibi olduğunuzu düşünürsek 14x400=5600 tl

turk telekoma göre yine avantajlı ama
turknetin ne zaman ne şekilde zam yapacağını da bilemiyoruz
yoksa genel olarak taahütsüzlerin içinde ilk sırada tercih edilen turknet

CharlesPolat

80+ Bronze
İyi Forumlar.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bu pakette ise:

GibirNeti ilk kez duydum Türk telekom bence kalite farkını bilemem ama müşteri hizmetleri en azından diğeri yardımcı olur

Sebastian Szymanski

80+ Silver
taahütsüz hizmetlerde kampanya ekranında bilmekaç ay zam yok yazısı olmadığı sürece müşteri temsilcisi söylemlerine güvenmeyin
genel olarak taahütsüz hizmeti savunan biriyim
yılbaşından sonra büyük ihtimal gıbır comnet netspeed gibi firmalar zam yapacak

gıbırda 6 ay sabit fiyat yazıyormuş

şöyle bir hesap yapalım
türk telekomda 15 ay sonunda toplam 6375 tl ödeyeceksiniz

gıbırda ilk 6 ay sabit fiyat garantisi var
300*6 1800
6375-1800= 4575 tl

7575/9 = 508 tl bunları neden yazdım

gıbır 6 aydan sonra 350 olacak diyor da onun resmi bir garantisi yok
ama ilk 6 aydan sonra geri kalan 9 ay boyunca aylık tarifeniz 508 tl olursa o zaman turk telekomla eşit fatur miktarına ulaşıyorsunuz
ama 100 mbit internet hızınız oluyor gıbırda

birde bu tarz operatörlere davet kodu ile geçtiğinizde 1 ay da bedava olacağı için
gıbırda 7. aydan itibaren 550 tl fatura ödemelisiniz ki türk telekomla eşit faturalandırmaya tabi olasınız

ben gıbırın 6. aydan sonra 350 yapacağına inanmıyorum ama 550 tl lere kadar çıkacağını da inanmıyorum

kalite hariç faturalandırmada her türlü avantajınız olur
en kötü memnun kalmazsanız

comnet millenicom netspeed gibi alternatif firmalar da taahütsüz hizmet veriyor yönelebilirsiniz onlara da

bu firmaların arasında türkiyede genel olarak en iyi hizmeti veren taahütsüz firmanın fiyatına baksak (elbetteki saç baş yoldurduğu yerler de vardır)
499 tl sizin %25 indiriminiz olacak 400 tl

bir ay da davet kodu ile ücretsiz hak sahibi olduğunuzu düşünürsek 14x400=5600 tl

turk telekoma göre yine avantajlı ama
turknetin ne zaman ne şekilde zam yapacağını da bilemiyoruz
yoksa genel olarak taahütsüzlerin içinde ilk sırada tercih edilen turknet
taahütsüzlerde engelli indirimi pek ypaılmıyor hocam mesela şuan netspeedde engelli indirimi bulunmuyor,comnet zaten sıkıntılı,geriye turknet kalıyor o da her an zam yiyebiiliyor

he birde gibirnetin sitesinde yazıyor ilk 6 ay sabit fiyat garantisi sonraki 6 ay da sabit 350 fiyat garantisi diye

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Görkem
taahütsüzlerde engelli indirimi pek ypaılmıyor hocam mesela şuan netspeedde engelli indirimi bulunmuyor,comnet zaten sıkıntılı,geriye turknet kalıyor o da her an zam yiyebiiliyor
işte en büyük sıkıntı biz zama karşıyız dedikten 1 ay sonra zam yapıştırmaları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,627
Üyeler
165,213
Son üye
n4pz
Top Bottom