Neler Yeni

VDSL Gibirnet geçilirmi?

Sebastian Szymanski

80+ Silver
sizce türk telekomun 50mbps tarifesimi yoksa gibir netin 100mbps tarifesimi?
altyapım sorgulamada 95mbps çıkıyor fiber yok gibir netin 100mbps fiber tarifesini alırsam sorun yaşarmıyım?

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Görkem
altyapım sorgulamada 95mbps çıkıyor fiber yok gibir netin 100mbps fiber tarifesini alırsam sorun yaşarmıyım?
Hiç kimse hiç bir firmadan ne kadar iyi hizmet alacağınızı bilemez
Misal ben turknetliyim
Benim mahallemde kötü
Aşağı mahallede on numara

Genel bir memnuniyet kriteri yok bu firmaların

Gıbır comnet netspeed milleni
En uygun fiyat kim veriyorsa geç

Nasıl olsa taahutsüz memnun kalmazsan başkasına geçersin

Sebastian Szymanski

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç kimse hiç bir firmadan ne kadar iyi hizmet alacağınızı bilemez
Misal ben turknetliyim
Benim mahallemde kötü
Aşağı mahallede on numara

Genel bir memnuniyet kriteri yok bu firmaların

Gıbır comnet netspeed milleni
En uygun fiyat kim veriyorsa geç

Nasıl olsa taahutsüz memnun kalmazsan başkasına geçersin
öyle de hocam türk telekomun tarifesine şimdi geçmezsem yeni yıldan sonra zam gelirse?

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Talat
ben gıbır net kullanıyorum 5 arkadasımıda gıbırnete gecırdım 3 yıldır bır sorun yasamadım tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Daha önce kullandım ben GıbırNet. Geçmeni önermem. Sunucu kaynaklı internet kesilmeleri yaşadım çokça. Ayrıca Netspeed daha uyguna aynı hızı verebiliyorken saçma olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben gıbır net kullanıyorum 5 arkadasımıda gıbırnete gecırdım 3 yıldır bır sorun yasamadım tavsiye ederim
Kardeşim aynı süreçte ben de kullandım, genel kesintilerden haberin yok galiba senin.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Talat
nerde yasıyorsunuz eger alt yapınız iyi degilse hangısıne gecersenız gecin aynı sonucu alacaksınız..

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kullandığım en berbat firma. Müşteri hizmetleri berbat. Bu yıl 4 firma kullandım. Altyapı aynı olmasına rağmen en büyük internet sıkıntısını gibirda yaşadım. Şakasız 3 ay yüksek pingle oyun bile oynatmadı. Ne hikmetse başka firmaya geçtiğim diğer gün bu sıkıntılar kalmadı. Her şey altyapının iyi olmasına da bakmıyor. Normalde altyapim iyidir diye firmayı önemsemezdim ucuz olanı alıp geçerdim de gibir bu konuda rezil etti beni gerçekten.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Talat
Daha önce kullandım ben GıbırNet. Geçmeni önermem. Sunucu kaynaklı internet kesilmeleri yaşadım çokça. Ayrıca Netspeed daha uyguna aynı hızı verebiliyorken saçma olur.

Kardeşim aynı süreçte ben de kullandım, genel kesintilerden haberin yok galiba senin.
onu hatırlıyorum bende hic gitmedi ozaman türkiye geneli bir sorun olmustu ozaman bile gitmedı bende istanbuldaki arkadaslarımda yok tu ama bende vardı 3 saat felan sürdü oda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
onu hatırlıyorum bende hic gitmedi ozaman türkiye geneli bir sorun olmustu ozaman bile gitmedı bende istanbuldaki arkadaslarımda yok tu ama bende vardı 3 saat felan sürdü oda.
Birkaç yerde olup olmaması önemli değil. Bu bir kere olan bir şey de değildi birkaç kez oldu. Güven olmaz bence. Alternatifler dururken saçmalık.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Talat
Birkaç yerde olup olmaması önemli değil. Bu bir kere olan bir şey de değildi birkaç kez oldu. Güven olmaz bence. Alternatifler dururken saçmalık.
Ben hic yasamadım bir gere denk geldim onun harici bir sorun daha denk gelmedi..

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Şu an telekoma sözleşme yenileseniz aylık ne kadar ücret odersiniz
ilk 3 290 , son 12 580

Kullandığım en berbat firma. Müşteri hizmetleri berbat. Bu yıl 4 firma kullandım. Altyapı aynı olmasına rağmen en büyük internet sıkıntısını gibirda yaşadım. Şakasız 3 ay yüksek pingle oyun bile oynatmadı. Ne hikmetse başka firmaya geçtiğim diğer gün bu sıkıntılar kalmadı. Her şey altyapının iyi olmasına da bakmıyor. Normalde altyapim iyidir diye firmayı önemsemezdim ucuz olanı alıp geçerdim de gibir bu konuda rezil etti beni gerçekten.
şuan hhangi firmayı kullanıyorsunuz hocam?

netspeed 3 aydan sonra 450 tl gibi bir fiyata geçiş yapıyor. gibirnette 320 tl 6 ay sonraki 6 ay 370 tl

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ilk 3 290 , son 12 580

şuan hhangi firmayı kullanıyorsunuz hocam?

netspeed 3 aydan sonra 450 tl gibi bir fiyata geçiş yapıyor. gibirnette 320 tl 6 ay sonraki 6 ay 370 tl
Comnet ama bu da kötü. Yarın turknete geçiyorum. Bu sene gibir,milleni,netspeed,comnet kullandım. Bağlantı olarak en temizi netspeed oldu ama zamansız zamlarından dolayi bıraktım. Milleninin de müşteri hizmetlerine ulaşmak gerçekten imkansız sadece bu sebepten bıraktım çünkü sorun yaşadığında muhatap bulmak imkansız bir durum. Kendi kendine düzelsin diye bekliyorsun. Ucuz isslerde küçük problemleri dert etmiyorum ama gibir ve comnet gerçekten altyapıdan bağımsız büyük sorunlar çıkardı. Bence kesinlikle altyapim iyi diye hareket etme alakası olmuyor gerçekten. Ben öyle hareket ediyordum çünkü. Yarın da turkneti denemiş olacağım bakalım hayırlısı.

Top Bottom