Sebastian Szymanski
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
valla netspeed ilk başlardan beri ilgimi çekiyor ama dediğiniz gibi zamları fazla oluyormuş , uğraşmayıp TT den mi devam etsem bilmiyorum . ya gibir net ya da TT artık birisini seçmem gerekiyorComnet ama bu da kötü. Yarın turknete geçiyorum. Bu sene gibir,milleni,netspeed,comnet kullandım. Bağlantı olarak en temizi netspeed oldu ama zamansız zamlarından dolayi bıraktım. Milleninin de müşteri hizmetlerine ulaşmak gerçekten imkansız sadece bu sebepten bıraktım çünkü sorun yaşadığında muhatap bulmak imkansız bir durum. Kendi kendine düzelsin diye bekliyorsun. Ucuz isslerde küçük problemleri dert etmiyorum ama gibir ve comnet gerçekten altyapıdan bağımsız büyük sorunlar çıkardı. Bence kesinlikle altyapim iyi diye hareket etme alakası olmuyor gerçekten. Ben öyle hareket ediyordum çünkü. Yarın da turkneti denemiş olacağım bakalım hayırlısı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
comnet şuan hiç düşünmediğim bri firmaComnet ama bu da kötü. Yarın turknete geçiyorum. Bu sene gibir,milleni,netspeed,comnet kullandım. Bağlantı olarak en temizi netspeed oldu ama zamansız zamlarından dolayi bıraktım. Milleninin de müşteri hizmetlerine ulaşmak gerçekten imkansız sadece bu sebepten bıraktım çünkü sorun yaşadığında muhatap bulmak imkansız bir durum. Kendi kendine düzelsin diye bekliyorsun. Ucuz isslerde küçük problemleri dert etmiyorum ama gibir ve comnet gerçekten altyapıdan bağımsız büyük sorunlar çıkardı. Bence kesinlikle altyapim iyi diye hareket etme alakası olmuyor gerçekten. Ben öyle hareket ediyordum çünkü. Yarın da turkneti denemiş olacağım bakalım hayırlısı.