Neler Yeni

Yardım Arkadaşlar comnetten nereye geçebilirim

rh4nE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
erhan nalbantoğlu
bende mağdur olanlardanım fiyatı uygun üzmeyecek müşteri hizmetleri destek veren nereye geçebilirim

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Görkem
Hocam bunun net bir cevabı yok malesef
Totalde memnuniyet seviyesi yüksek olan turknet ama sen bu hizmeti almaya başladığında ne kadar memnun kalırsın kimse garanti veremez
Taahutsüz hizmetler arasında ucuz olan alternatiflerden deneme usulü devam edecek

rh4nE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
erhan nalbantoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Totalde memnuniyet seviyesi yüksek olan turknet ama sen bu hizmeti almaya başladığında ne kadar memnun kalırsın kimse garanti veremez
Taahutsüz hizmetler arasında ucuz olan alternatiflerden deneme usulü devam edecek
valla ben yıllardır taahütsüz kullanıyordum ama artık şu artan fiytalar yüzünden canım sıkılmaya başladı en azından 1 yıl kadar bi süre idare etsin diye ya turknet yada millni var aklımda

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Görkem
valla ben yıllardır taahütsüz kullanıyordum ama artık şu artan fiytalar yüzünden canım sıkılmaya başladı en azından 1 yıl kadar bi süre idare etsin diye ya turknet yada millni var aklımda
İkisinden biri dersen
Tueknet kullanan biri olarak
ve son ay problem yaşayan biri olmama rağmen genel performans olarak turknet

Fiyattan bağımsız bir yorum
İşin içine fiyat girince değişir

rh4nE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
erhan nalbantoğlu
Merhaba ben comnet'den netspeed firmasına geçtim gayet memnunum ilgililer 200 Mbps kullanıyorum tavsiye ederim.
Eğer düşünürsen RXG5VV kodu ile 30 TL 12 ay boyunca indirim alabilirsin.
teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba ben comnet'den netspeed firmasına geçtim gayet memnunum ilgililer 200 Mbps kullanıyorum tavsiye ederim.
Eğer düşünürsen RXG5VV kodu ile 30 TL 12 ay boyunca indirim alabilirsin.
sanırım netspeed geçersem önce denemek için 1-2 ay kadar kullanırım taahutsuz

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mesut Sarıkaya
Ben Turknet kullaniyorum ama zerre memnun degilim, mahallemizdeki altyapi yuzunden mi internetimiz kotudur bilemem ama ulkemizde duzgun bir operator bulmak cok zor. Ama mecbur birini secmek gerekiyor ben de Turknet oneriyorum.(maalesef)

rh4nE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
erhan nalbantoğlu
Ben Turknet kullaniyorum ama zerre memnun degilim, mahallemizdeki altyapi yuzunden mi internetimiz kotudur bilemem ama ulkemizde duzgun bir operator bulmak cok zor. Ama mecbur birini secmek gerekiyor ben de Turknet oneriyorum.(maalesef)
yüksek ihtimalle mahallenizdeki altyapıdan olabilir benim oturduğum yere fiber yaklaşık 4 yıl gibi bir sürede geldi ilk önce millenicom sonra turknet en sonda comnet kullandım hepsinden memnundum ama cidden comnet çok kötü bu ay özellikle az önce cs girdim 300 ms oyun oynamaya çalıştım

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mesut Sarıkaya
yüksek ihtimalle mahallenizdeki altyapıdan olabilir benim oturduğum yere fiber yaklaşık 4 yıl gibi bir sürede geldi ilk önce millenicom sonra turknet en sonda comnet kullandım hepsinden memnundum ama cidden comnet çok kötü bu ay özellikle az önce cs girdim 300 ms oyun oynamaya çalıştım
Soylemeyi unuttum, bizim binamiz eski oldugu icin fiberimiz yok. Babama soyledim yakinda basvuru yapacaktik. Babama comneti onermistim. Allahtan babam daha basvuru yapmamis. İnternetimizi ilk gunden kullanamazdik yoksa

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Kerem
Gıbırnete bak derim. 3 ay önce geçtim fiyatı makul ve şimdi geçersen 6 ay boyunca zam yapmayacaklarını söylüyorlar.(Tahutsuz)
Geçmek istersen kod verebilirim 20 TL indirim yapıyor 12 ay boyunca.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
turknet varken milleni seçecek değilsin. konunun tartışmaya kapalı olduğunu düşünüyorum. turknet'e geç gitsin hocam.

Altyapınız, hizmet aldığınız port, fiber ise daireye kadar fiber kablo, VDSL ile daireye kadar gelen bakır kablo her bir aşamada bir problem olabilir. Altyapı türk telekomun olduğu için ben pek turknet kaynaklı olacağını düşünmemekle birlikte yine de farklı bir internet servis sağlayıcısa şans vermeniz gerektiğine inanıyorum. Onda da benzer sorun var ise farklı çözüm yollarını denemelisiniz.

rh4nE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
erhan nalbantoğlu
Gıbırnete bak derim. 3 ay önce geçtim fiyatı makul ve şimdi geçersen 6 ay boyunca zam yapmayacaklarını söylüyorlar.(Tahutsuz)
Geçmek istersen kod verebilirim 20 TL indirim yapıyor 12 ay boyunca.
evet bunu da duydum konya merkezliydi sanırım bakmam gerek size tekrar yazarım karar kılarsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

turknet varken milleni seçecek değilsin. konunun tartışmaya kapalı olduğunu düşünüyorum. turknet'e geç gitsin hocam.
evet cidden kaliteli bir sağlayıcı ama millenicom üst kuruluşu socar ordan güven veriyor bana

Top Bottom