valla ben yıllardır taahütsüz kullanıyordum ama artık şu artan fiytalar yüzünden canım sıkılmaya başladı en azından 1 yıl kadar bi süre idare etsin diye ya turknet yada millni var aklımdaHocam bunun net bir cevabı yok malesef
Totalde memnuniyet seviyesi yüksek olan turknet ama sen bu hizmeti almaya başladığında ne kadar memnun kalırsın kimse garanti veremez
Taahutsüz hizmetler arasında ucuz olan alternatiflerden deneme usulü devam edecek
İkisinden biri dersenvalla ben yıllardır taahütsüz kullanıyordum ama artık şu artan fiytalar yüzünden canım sıkılmaya başladı en azından 1 yıl kadar bi süre idare etsin diye ya turknet yada millni var aklımda
teşekkür ederimMerhaba ben comnet'den netspeed firmasına geçtim gayet memnunum ilgililer 200 Mbps kullanıyorum tavsiye ederim.
Eğer düşünürsen RXG5VV kodu ile 30 TL 12 ay boyunca indirim alabilirsin.
sanırım netspeed geçersem önce denemek için 1-2 ay kadar kullanırım taahutsuzMerhaba ben comnet'den netspeed firmasına geçtim gayet memnunum ilgililer 200 Mbps kullanıyorum tavsiye ederim.
Eğer düşünürsen RXG5VV kodu ile 30 TL 12 ay boyunca indirim alabilirsin.
Ben Turknet kullaniyorum ama zerre memnun degilim, mahallemizdeki altyapi yuzunden mi internetimiz kotudur bilemem ama ulkemizde duzgun bir operator bulmak cok zor. Ama mecbur birini secmek gerekiyor ben de Turknet oneriyorum.(maalesef)Hocam bunun net bir cevabı yok malesef
Totalde memnuniyet seviyesi yüksek olan turknet ama sen bu hizmeti almaya başladığında ne kadar memnun kalırsın kimse garanti veremez
Taahutsüz hizmetler arasında ucuz olan alternatiflerden deneme usulü devam edecek
teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanırım netspeed geçersem önce denemek için 1-2 ay kadar kullanırım taahutsuz
yüksek ihtimalle mahallenizdeki altyapıdan olabilir benim oturduğum yere fiber yaklaşık 4 yıl gibi bir sürede geldi ilk önce millenicom sonra turknet en sonda comnet kullandım hepsinden memnundum ama cidden comnet çok kötü bu ay özellikle az önce cs girdim 300 ms oyun oynamaya çalıştımBen Turknet kullaniyorum ama zerre memnun degilim, mahallemizdeki altyapi yuzunden mi internetimiz kotudur bilemem ama ulkemizde duzgun bir operator bulmak cok zor. Ama mecbur birini secmek gerekiyor ben de Turknet oneriyorum.(maalesef)
Soylemeyi unuttum, bizim binamiz eski oldugu icin fiberimiz yok. Babama soyledim yakinda basvuru yapacaktik. Babama comneti onermistim. Allahtan babam daha basvuru yapmamis. İnternetimizi ilk gunden kullanamazdik yoksayüksek ihtimalle mahallenizdeki altyapıdan olabilir benim oturduğum yere fiber yaklaşık 4 yıl gibi bir sürede geldi ilk önce millenicom sonra turknet en sonda comnet kullandım hepsinden memnundum ama cidden comnet çok kötü bu ay özellikle az önce cs girdim 300 ms oyun oynamaya çalıştım
Ben Turknet kullaniyorum ama zerre memnun degilim, mahallemizdeki altyapi yuzunden mi internetimiz kotudur bilemem ama ulkemizde duzgun bir operator bulmak cok zor. Ama mecbur birini secmek gerekiyor ben de Turknet oneriyorum.(maalesef)
evet bunu da duydum konya merkezliydi sanırım bakmam gerek size tekrar yazarım karar kılarsamGıbırnete bak derim. 3 ay önce geçtim fiyatı makul ve şimdi geçersen 6 ay boyunca zam yapmayacaklarını söylüyorlar.(Tahutsuz)
Geçmek istersen kod verebilirim 20 TL indirim yapıyor 12 ay boyunca.
evet cidden kaliteli bir sağlayıcı ama millenicom üst kuruluşu socar ordan güven veriyor banaturknet varken milleni seçecek değilsin. konunun tartışmaya kapalı olduğunu düşünüyorum. turknet'e geç gitsin hocam.