Neler Yeni

Yardım Arkadaşlar comnetten nereye geçebilirim

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

rh4nE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
erhan nalbantoğlu
turknet varken milleni seçecek değilsin. konunun tartışmaya kapalı olduğunu düşünüyorum. turknet'e geç gitsin hocam.
bu arada fiyat da biraz yüksek geliyor var mı bir yöntemi daha uygun alınır mı 12 ay boyunca

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Alperen ŞAHİN
türknetin kendi altyapısı yoksa türk telekom öneriyorum. altyapı kendilerine ait olduğu için sorunları daha hızlı çözüyorlar. ek olarak taahhüt imkanıda var. 1.5 yıl önce taahhüt yaptık hala 230 lira veriyoruz :d

evet bunu da duydum konya merkezliydi sanırım bakmam gerek size tekrar yazarım karar kılarsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet cidden kaliteli bir sağlayıcı ama millenicom üst kuruluşu socar ordan güven veriyor bana
Gıbırnet mii? :blobdance::ROFLMAO: uzak dur

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,548
İsim
Olcay akbulut
bende mağdur olanlardanım fiyatı uygun üzmeyecek müşteri hizmetleri destek veren nereye geçebilirim
nerede olduğuna göre değişir hocam, türknet gigafiberin bağlandığı bir şehirdeysen türknete başvuru yapıp mahallene gelmesini bekleyebilirsin o zaman direkt türknet derim

ama türknetin f/pliği normal altyapıda nasıl fikrim yok, millenicom kullanıyodum onun ping değerleri iyiydi

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Mesut Sarıkaya
Altyapınız, hizmet aldığınız port, fiber ise daireye kadar fiber kablo, VDSL ile daireye kadar gelen bakır kablo her bir aşamada bir problem olabilir. Altyapı türk telekomun olduğu için ben pek turknet kaynaklı olacağını düşünmemekle birlikte yine de farklı bir internet servis sağlayıcısa şans vermeniz gerektiğine inanıyorum. Onda da benzer sorun var ise farklı çözüm yollarını denemelisiniz.
Oturdugum yerde sadece Turk Telekom ve Turknet alabilirim.

rh4nE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
erhan nalbantoğlu
teşekkürler

nerede olduğuna göre değişir hocam, türknet gigafiberin bağlandığı bir şehirdeysen türknete başvuru yapıp mahallene gelmesini bekleyebilirsin o zaman direkt türknet derim

ama türknetin f/pliği normal altyapıda nasıl fikrim yok, millenicom kullanıyodum onun ping değerleri iyiydi
evet altyapım 1000mb kadar destekliyor ama 100 mb yeterli oluyor bana

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bu arada fiyat da biraz yüksek geliyor var mı bir yöntemi daha uygun alınır mı 12 ay boyunca
referans no ile katılırsanız indirim oluyor diye biliyorum biz öyle yapmıştık zamanında.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,548
İsim
Olcay akbulut
teşekkürler

evet altyapım 1000mb kadar destekliyor ama 100 mb yeterli oluyor bana
direkt geç hocam ardına bakma bile, bu arada türknete geçeceksen davet kodumu kullanma şansın var mı? ikimize de indirim sağlıyor

NKG75YG12KHJ

rh4nE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
erhan nalbantoğlu
direkt geç hocam ardına bakma bile, bu arada türknete geçeceksen davet kodumu kullanma şansın var mı? ikimize de indirim sağlıyor

NKG75YG12KHJ
tabi yarın arayacağım anlaşabilirsem bunu kullanırım

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Kerem
Bu arada 1.5 sene civarı netspeed kullandım fiyatları bir anda abartı artırdılar diye gıbır a geçmiştim. Netspeedden önce de milenicom kullandım onlarda çok yüksek fiyat çekiyor.
Gıbırı gene de öneriyorum 100 e 22 alıyorum çok ağır bir sıkıntı yaşamadım 2-3 kere hiz da düşüş oldu. 20-30 dk arası en geç çözüldü.
4 yıl önceki olayı paylaşıp bundan uzak dur demeniz çok mantıklı gelmiyor.
Ben iyi olduğu kanaatindeyim kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,605
Üyeler
169,311
Son üye
agalarkulu
Top Bottom