Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
hocam bana güven vermiyor nedense.evet cidden kaliteli bir sağlayıcı ama millenicom üst kuruluşu socar ordan güven veriyor bana
hocam bana güven vermiyor nedense.evet cidden kaliteli bir sağlayıcı ama millenicom üst kuruluşu socar ordan güven veriyor bana
bu arada fiyat da biraz yüksek geliyor var mı bir yöntemi daha uygun alınır mı 12 ay boyuncaturknet varken milleni seçecek değilsin. konunun tartışmaya kapalı olduğunu düşünüyorum. turknet'e geç gitsin hocam.
Gıbırnet mii?evet bunu da duydum konya merkezliydi sanırım bakmam gerek size tekrar yazarım karar kılarsam
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet cidden kaliteli bir sağlayıcı ama millenicom üst kuruluşu socar ordan güven veriyor bana
nerede olduğuna göre değişir hocam, türknet gigafiberin bağlandığı bir şehirdeysen türknete başvuru yapıp mahallene gelmesini bekleyebilirsin o zaman direkt türknet derimbende mağdur olanlardanım fiyatı uygun üzmeyecek müşteri hizmetleri destek veren nereye geçebilirim
Oturdugum yerde sadece Turk Telekom ve Turknet alabilirim.Altyapınız, hizmet aldığınız port, fiber ise daireye kadar fiber kablo, VDSL ile daireye kadar gelen bakır kablo her bir aşamada bir problem olabilir. Altyapı türk telekomun olduğu için ben pek turknet kaynaklı olacağını düşünmemekle birlikte yine de farklı bir internet servis sağlayıcısa şans vermeniz gerektiğine inanıyorum. Onda da benzer sorun var ise farklı çözüm yollarını denemelisiniz.
teşekkürlerGıbırnet mii?uzak dur
Gıbırnet sorumsuzluk ve hakaret
Görselleri bırakıyorum geçiş yapacak kimsenin geçmemesi gerektiğini anlarlar zaten. 1 ay önce başvurduğumda bana 100 Mbps download 8 Mbps upload vereceklerini söylediler sitelerinde 100'e 5 yazıyordu bunu sorguladığımda sitemizde öyle yazıyor fakat biz 100'e 8 veriyoruz dediler telefonda...www.technopat.net
evet altyapım 1000mb kadar destekliyor ama 100 mb yeterli oluyor bananerede olduğuna göre değişir hocam, türknet gigafiberin bağlandığı bir şehirdeysen türknete başvuru yapıp mahallene gelmesini bekleyebilirsin o zaman direkt türknet derim
ama türknetin f/pliği normal altyapıda nasıl fikrim yok, millenicom kullanıyodum onun ping değerleri iyiydi
referans no ile katılırsanız indirim oluyor diye biliyorum biz öyle yapmıştık zamanında.bu arada fiyat da biraz yüksek geliyor var mı bir yöntemi daha uygun alınır mı 12 ay boyunca
direkt geç hocam ardına bakma bile, bu arada türknete geçeceksen davet kodumu kullanma şansın var mı? ikimize de indirim sağlıyorteşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet altyapım 1000mb kadar destekliyor ama 100 mb yeterli oluyor bana
tabi yarın arayacağım anlaşabilirsem bunu kullanırımdirekt geç hocam ardına bakma bile, bu arada türknete geçeceksen davet kodumu kullanma şansın var mı? ikimize de indirim sağlıyor
NKG75YG12KHJ
4 yıl önceki olayı paylaşıp bundan uzak dur demeniz çok mantıklı gelmiyor.Gıbırnet mii?uzak dur
Gıbırnet sorumsuzluk ve hakaret
Görselleri bırakıyorum geçiş yapacak kimsenin geçmemesi gerektiğini anlarlar zaten. 1 ay önce başvurduğumda bana 100 Mbps download 8 Mbps upload vereceklerini söylediler sitelerinde 100'e 5 yazıyordu bunu sorguladığımda sitemizde öyle yazıyor fakat biz 100'e 8 veriyoruz dediler telefonda...www.technopat.net
teşekkür ederimtabi yarın arayacağım anlaşabilirsem bunu kullanırım