Arama sonuçları: *

1. mert savage

internet saglayicilari ile alakali soru

basliga ne yazcagımı bilemedim , arkadasim yeni internet baglatacak turknete geç diyorum o da şey dio turktelekom ile ayni altyapiyi kullaniyorlar o neden ucuza verio diyor aklinda bissiru soru var ne diyimde ikna edeyim turkneti savuncak bir kac cumle de soylerseniz guzel olur
  2. mert savage

binamda vdsl var ama bende adsl var

bilgim yok ama aramaktan zarar gelmez
  3. mert savage

binamda vdsl var ama bende adsl var

türktelekom kullandığını düşünüyorum arayıp altyapı sorgulaması yapın 444 1 444 aramadan yapmıyor tt
  4. mert savage

Öneri 60-80TL Arası Limitsiz İnternet Önerir misiniz

arkadaş vdsl mi adsl mi kullanıyorsunuz diyor 83mbps iyi geçin derim türknete
  5. mert savage

Öneri 60-80TL Arası Limitsiz İnternet Önerir misiniz

türknet altyapı testi yapın
  6. mert savage

Kablonet mi Türknet mi?

haklısın biraz bütçe meselesi oldu bu
  7. mert savage

Kablonet mi Türknet mi?

adsl mi kullanıyorsunuz hızınız kaç size kaç alabilirsiniz dendi ona göre söyleyin konu sahibinin aklında soru kalmasın
  8. mert savage

Kablonet mi Türknet mi?

bir kere şöyle bir şey var kablonet her yere altyapı sağlayamıyor o yüzden bulunan yerlerde tercih edilmesi gerekli kesinlikle mesela sizin kablonet altyapınız varsa kendinizi bu operatör için seçilmiş kişi olarak görün alın
  9. mert savage

Kablonet mi Türknet mi?

KABLONET KABLONET
  10. mert savage

Yardım Türk Telekom altyapı döşedi gitti?

444 1 444 arayıp sorun
  11. mert savage

İnternet Tavsiyesi Verirmisiniz

KABLONET DER GEÇERİM abimin evinde vdsl altyapısı var efsane değerler alıyor paketleri nasıl kötü anlamadım kablonet alın zaten kablonet her yere internet sağlamaz altyapınız olduğu için seçilmiş veya şanslı kişisiniz
  12. mert savage

Bolu Merkez İnternet Tavsiye

çeşitli operatörlerin sizin mahallesinde hizmet sunması için altyapısı olması gerek vdsl den bahsediyorum mesela türktelekom vdsl altyapısı varmış sizde tt altyapısı kullanan başka operatörlerde var ...
  13. mert savage

Bolu Merkez İnternet Tavsiye

nasıl altyapı yok ? kullandığınız altyapı vdsl türknet testi yaptın mı ?
  14. mert savage

İstanbul Metrosuna İnternet Geliyor!!!

yerin altında metrodayken internet kullanabilecek miyim ? çekecek mi anlamadım acaba hızı falan ne olcak
  15. mert savage

ADSLden VDSLe geçmek kaç gün sürüyor

geçmek sayılır mı bilmiyorum ama tahattüt bittikten sonra yeni pakete geçtik gün içerisinde vdsl kullanmaya başladık biz
  16. mert savage

benim altyapım suan fibermi vdsl mi

tt hipernet fiber değil vdsl altyapı var
  17. mert savage

Yeni İnternet Alacağım Öneri Yapar mısınız ?

ikisi de türktelekom altyapısı kullanıyor diye biliyorum. yani tt altyapı kullanan bütün operatörlerde aynı hızı alacaksınızdır türknet geçilebilir.
  18. mert savage

Yeni İnternet Alacağım Öneri Yapar mısınız ?

türknet altyapı sorgulaması yap
Top Bottom