İndirim ile birlikte Tv + sinema paketi + Modem + 25 mpbs interneti 50 TL'ye alıyorum indirimsiz hali 75 TL glb tek sorunu akşam 7-12 hızlar %50 düşüyor.Ping durumları veya fiyata göre internet hızları için hangisi tercih edilmeli?
Ben mennun değilimbir kere şöyle bir şey var kablonet her yere altyapı sağlayamıyor o yüzden bulunan yerlerde tercih edilmesi gerekli kesinlikle mesela sizin kablonet altyapınız varsa kendinizi bu operatör için seçilmiş kişi olarak görün alın
adsl mi kullanıyorsunuz hızınız kaç size kaç alabilirsiniz dendi ona göre söyleyin konu sahibinin aklında soru kalmasınBen mennun değilim
Apartmana ilk taşındığımızda özel indirim adı altında Tv paketi + Sinema paketi + modem + 25 mpbs internet için 75 TL fln istiyorlardı bu paketi seçmek zorunda kaldık sadece kablonet olduğu için sonradan 7-12 olayını öğrenince bıktım kablonet'den en aktif kullanılan saat hızı düşürüyorlar üstüne saat 12'yi geçince 2 kere modeme res atmak zorunda kalıyorum hızın düzelmesi için sonradan indirimden faydalanıp 50 TL'ye düşürdük ama istediğim performansı vermiyor ne yazıkki Alt yapım 64 mpbs destekliyor türknet'e geçmeyi düşünüyorum 75 mpbs interneti 75 TL'ye yapıyorlar gene indirim ile birlikte umarım mennun kalırım. ( bu arada kablonetin fiberi var ama gerçekten yüsek rakamlar istiyorlar. )adsl mi kullanıyorsunuz hızınız kaç size kaç alabilirsiniz dendi ona göre söyleyin konu sahibinin aklında soru kalmasın
Hepsi devlete (BTK) bağlı çalışıyor. Özel şirket diye bir şey söz konusu değil.Türknet uygun ve güven konusu tartışılır (özel şirket)
1- Fiber binaya gelir, koaksiyel kablo ile Docsis modeme erişim sağlanır.Kablonet hala uydu kablosu ile internet veriyor...
Fiber internete bir ton para istiyorlarHepsi devlete (BTK) bağlı çalışıyor. Özel şirket diye bir şey söz konusu değil.
1- Fiber binaya gelir, koaksiyel kablo ile Docsis modeme erişim sağlanır.
2- Şu anda uydu kablosu kullanılmıyor, çekilen yeni hatların hepsi fiber.
Talha Bey gelmeden söyleyeyim dedim xd