Arama sonuçları: *

1. C

Metin2 ninja nasıl bir karakter

Hasarı çok az , tank istenirse de sura daha mantıklı , ben pek tercih etmezdim zihinseli , bedensel iyidir
  2. C

Metin2 ninja nasıl bir karakter

ninja vslik veya yüksek level boss herosu , savaşçı uygun bütçeli metin keserek farm atabileceğin hero , biraz para yatırırsan sura savaşçıdan çok daha dayanıklı ama hasarı düşük pek eğlenmezsin , bedensel savaşçı aç takıl
  3. C

Cs2'de nasıl bıçak alabilirim?

bynodan da alınır %25 - 30 arası indirim zaten piyasa fiyatına denk geliyor örnek slaughter survival knife fn steam fiyatı 305 dolar ( 10.500tl ) , bynodan 7650 TL'ye almışım , csgoskins sitesinden bakınca da en ucuz 225 dolar ( 7700tl ) olarak gözüküyor 1729717676 %50 indirimle de birinin...
  4. C

🎉 CS2 YENİ OPERASYON + KASA + UPDATE! (4,7GB) 🔥

uzun dönem mantıklı ama ilk gün kastıysanız direkt ilk günlerde yüksek fiyattayken satıp stoğu sonradan yapmak daha mantıklı bence
  5. C

birden fazla bilet alırsanız xp aldığınızda aldığınız tüm biletlerin ödülünü de almış oluyorsunuz , en mantıklısı 80 dolara kıyıp 5 bileti de aynı anda almak , 1 hesaba max 5 bilet alınabiliyor o da 100 kasaya denk
  6. C

ilk çıktığı zaman en yüksek fiyatta olur daha sonra gittikçe düşer , operasyon bittikten sonra tekrar yükselişe geçer ve zamanla da artar
  7. C

tam bakamadım eskisiyle aynı sistem mi , birde operasyon sonunda krediyle toplamda kaç kasa alınabiliyor
  8. C

FPS ARTTIKÇA FANDA CİDDİ BİR SES ARTIŞI OLUYOR

İşlemcide stok fan kullanıyosan kule tipi soğutucuyla ses ve sıcaklık sorununu çözersin
  9. C

Lethal company oynayan var mı ?

sorun ne
  10. C

yedek cs2 hesabı alıyım mı

2 hesaptan kasa düşürmek için alınır
  11. C

Yardım CS 2 Vac Oyun Oturumunuzu Doğrulayamadı Hatası

oyuna çık gir yapınca düzeliyo genelde olmazsa oyun dosyalarını doğrulamayı dene
  12. C

Cs kasalari fiyati artarmı?

doğru diyo şu an kapsül varken kasaya yatırım saçma
  13. C

Steam CS:GO İtemler Satılmıyor

Hocam dün geceden beri pazar bozuk itemi sipariş fiyatına koymadığın sürece satamıyorsun lise bile oluşturmuyor
  14. C

csgo kapsülden çıkan çıkartmayı satayım mı bekleteyim mi

sat bence kapsül al o şekilde bekle
  15. C

csgo kapsülden çıkan çıkartmayı satayım mı bekleteyim mi

kapsül fiyatları ucuzladığı için bir süre düşer indirim bittikten sonra yükselir
  16. C

CS GO YİNE ZAMLANDI!

keşke konuyu okusaydın
  17. C

M4A4 Griffin vs M4A4 Desolate Space

m4a4 neo noir de olabilir aynı fiyat https://steamcommunity.com/market/listings/730/M4A4%20%7C%20Neo-Noir%20%28Field-Tested%29
  18. C

Csgo ak-47 skin önerisi

İce coaled
  19. C

instada askeri personel olarak biri hesap almak için yazdı

iban paylaşssan bir şey olmaz dene bakalım başka hiçbir bilgini verme ama uzatırsa da engelle geç ticarette birinde aile ppsi veya askeri foto varsa direkt dolandırıcı oluyo :D
Top Bottom