350Beyler kaç fps aliyorsunuz ortalama
Sistemin nedir dostum? Ben 12400F + 3060 ile sürünüyorum 160 larda
E ZULA yı örnek alıyorlar işte valo da aynı yoldan ilerliyorAnticheati güçlendir
Tick sorununu düzelt
Eski sevilen mapleri getir
Skin ekle
16 doların anca yarısını geri alırsınalınır mı sizce ne kadarlık bir miktarı geri alabilirim
anladım peki güzel bir şey elde edersek direkt satmak mı mantıklı olur operasyonun bitmesini beklemek mi fiyatı açısından16 doların anca yarısını geri alırsın
Bu konuda kimsenin tavsiyesini alma ve verme, tamamen belirsiz bir soru.anladım peki güzel bir şey elde edersek direkt satmak mı mantıklı olur operasyonun bitmesini beklemek mi fiyatı açısından
ilk çıktığı zaman en yüksek fiyatta olur daha sonra gittikçe düşer , operasyon bittikten sonra tekrar yükselişe geçer ve zamanla da artaranladım peki güzel bir şey elde edersek direkt satmak mı mantıklı olur operasyonun bitmesini beklemek mi fiyatı açısından
R5600 3060 8xmsaa 4.3 1200x800 250 200Sistemin nedir dostum? Ben 12400F + 3060 ile sürünüyorum 160 larda
O zaman intel işlemciler çok kötü herhalde bu ne ya 12400F kötü mü yaniR5600 3060 8xmsaa 4.3 1200x800 250 200
knk başta operasyon diye paylaşmış yabancı sayfalar onların gazına dustum sonra pass oldugunu gorunce yerle yeksan oldum bom boş xp kas skinleri al oyunu olmuş iyice şaşırdılar para içinAbi inanilmaz gercekten o silaha takilan sey ne ya, oyun zulaya dondu resmen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk super biseymis gibi soyleme icinden gecilmis oyunun wtmosferin