Hocam yanlış anlama haddim değil umrumda da değil kazancın bol olsun zaten anlamam bu işkerden ama mantık olarak kumar olan bir şey için Allah a şükretmen garip geldi.Aynen öyle yapacağım, kul sıkışmadıkça harbi hızır yetişmezmiş, la 42 bin tl kredi borcum vardı onu kapatacağım bunlarla. Çok şükür Allah'ım
Ooo very nice bro (bizide gorurmu ağam)DOSTLAR YEMİN EDERİM ELLERİM TİTRİYOR YAZARKEN VARYAAAAA ÇILDIRMAK ÜZEREYİM!!,HAYATIMIN ŞANSINI KULLANDIM RESMEN, AGA CS2 YE YENİ GELEN OPERASYON BİLETİNDEN 5 TANE (toplam 80 dolar) verdim ve 2 gündür puan kastım, 51 tane yeni gelen Fever Kasasından açtım ve onun içinde 127 dolar verdim ve çıkan şeylere inanamadım abi hayatımda ki tüm şansı burada kullandım. Şoktayım
Maliyet: 207 DOLAR - Kazanç: BELİRSİZ (SKİNLER DAHA PİYASAYA GİRMEDİ)
İŞTE 51 KASADAN ÇIKARDIĞIM DEĞERLİ İTEMLER (GERİSİ ÇÖP)
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Hocam maksimum kaç gün geçebilir bu kasaları satmak için ?bileti alırsanız her şey şansınıza bağlı kesin bir şey söyleyemeyiz ama fever kasası açıcaksanız ne kadar erken açarsanız o kadar iyi çünki sizin bugün çıkardığınız itemi adamlar dün çıkarmış oluyor ve daha erken stoklara sokuyor ve fiyatı düşüyor ona göre düşünün ytd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fabrikadan yeni çıkmışsa sağlam para hocam