Neler Yeni

🎉 CS2 YENİ OPERASYON + KASA + UPDATE! (4,7GB) 🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bahadır tosun
Ben cs ye sadece kasa almak için giriyorum. Neden bu oyunu call of duyt gibi gerçekci hale getirmiyorlar anlamıyorum. Vuruşları mekanikleri çok saçma dünya markasısın bok gibi para basıyosun tamam kasa skin çıkartta aynı zamanda call of duty gibi mekanik yapım abi yq

ChristianSerratos

80+ Silver
Ben cs ye sadece kasa almak için giriyorum. Neden bu oyunu call of duyt gibi gerçekci hale getirmiyorlar anlamıyorum. Vuruşları mekanikleri çok saçma dünya markasısın bok gibi para basıyosun tamam kasa skin çıkartta aynı zamanda call of duty gibi mekanik yapım abi yq
böyle mi olsun

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
oyun içi hiç parlamıyor deagle
Anladım. Ben eski halini dönmesini istiyorsun sandım. Eski halide güzeldi ama şuan kesinlikle daha bir şık. Eski halini ayrı bir skin olarak getirebilirler

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,449
İsim
Oğuz
Operasyon bile değil bu bomboş bir oyun yaptılar Allah kahretsin sizi.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dediğin vuruş hissiyatı problemi biraz kişisel şahsen CS kadar iyi bir vuruş hissiyatı olan oyun olduğunu sanmıyorum Gerçekci Klasmana geçmediğimiz sürece (Tarkov, Arena breakout) gibi eşleştirme sistemi içinse katılıyorum ben bu source2 güncellemesinden önce global rankında takılıyordum güncellemeden sonra map rankı olayında beni silvera attı şimdi ne kadar her eli 35-40 vurup kazansamda rank vermiyor ve karşı taraf için haksız rekabet oluşuyor. MM çok karışık ama bunun sebebide bence sistemin yeni getirilmiş olması entegrasyonu çabuk sağlanamaz büyük çaplı bir oyun olduğu için.
Cs:go için evet vuruş hissiyatı en iyisiydi gerçekçiler haricinde cs2 için aynısını diyemeyeceğim entegrasyon konusunda ise oyunun temel kodlarını koruyarak source 2 ye geçirdiler ki vuruş hissiyatı tarzı konular bozulmamalıydı rank sisteminden daha önemli vuruş hissiyatı.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Oğuzhan
Peki yeni gelen kasa oyun içinde düşüyor mu öyle bir şansımız var mı? Yoksa illa bilet almak mı zorunlu?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
birden fazla bilet alırsanız xp aldığınızda aldığınız tüm biletlerin ödülünü de almış oluyorsunuz , en mantıklısı 80 dolara kıyıp 5 bileti de aynı anda almak , 1 hesaba max 5 bilet alınabiliyor o da 100 kasaya denk

Top Bottom