Merhaba dostlar,
Metin2 ye başlama kararı aldım ninja açmalı mıyım? Sıkıntı yaşar mıyım? yoksa savaşçı, sura mı açayım?
metin2 karakterleri hakkında benim bildiklerim şunlar
Savaşçı itemleri ve beceri kitapları pahalıdır(aslında sadece Hava kılıcı ve öfke beceri kitabı pahalı)ama seni hiçbir zaman yarı yolda bırakmaz hasarı çok yüksektir defansıda iyidir.
Ninja beceri kitapları nispeten ucuzdur fakat savaşçıdaki gibi itemleri pahalıdır düşük ve orta seviyelerde pek iş yapmaz hasarı düşüktür fakat devamlı hasar konusunda en iyi karakterdir genellikle binek üstünden vurulamayan bosslarda tercih edilir(nemere hidra meley gibi bosslar) yohara gibi en yüksek seviyelerde bence iş yapmayan bir karakter fakat paran çok varsa yoharada da iş yaparsın.
Sura bence başlangıç için en idael karakterlerden birisi beceri kitapları ortalama seviyelerde ne ucuz ne pahalı itemleri bulması kolay ve serverine göre değişir ama ucuzdur büyülü silah sura olduğunda can çalması sayesinde çok rahat düşük bütçeyle düşük levelde ve yüksek levelde (yoharada dahil) hayatta kalabiliyorsun fakat boss kesme konusunda benim için biraz ekside kalıyor boss kesme dışında en iyi karakterlerden birisi
Şaman genellikle buffcı olarak oynanılıyor fakat gelen değişiklirler ve Alastor gibi bosslar ile beraber gücü ortaya çıktı farm için düşük ve orta seviyelerde diğer karakterlere nazaran çok iş yapmaz sadece top seviye farm için öneririm (not farmlık şaman dizeceksen eğer çok paran ve zamanın olması lazım)
Lycan için diyecek birşeyim yok hiç oynamadım oynayan biriylede tanışmadım karakterin sadece kurt olduğunu ve yerden vuruşlarının çok kötü olduğunu biliyorum.
kısacası önerim eğer para yatırmayacaksan veya çok az para yatıracaksan bedensel savaşçı veya büyülü silah sura eğer oyunu bırakmayacaksan ve çok paran + zamanın varsa şaman öneririm