Neler Yeni

Metin2 ninja nasıl bir karakter

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Şaman ile ninja ilk kasılan karakterler olmaz metin2 nin temel kuralı gibi bir şey başlayacaksan Zihinsel savaşçı ile başla derim fiziksele göre daha etkili.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zihinsel savaşçı bence daha mantıklı olur hele araştırıp çözerse.
Hasarı çok az , tank istenirse de sura daha mantıklı , ben pek tercih etmezdim zihinseli , bedensel iyidir

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
SEFA KAYA
bedensel savaşçı açarsan öfke skill hiç açma önermem.
savaşçı itemleri pahalıdır diğer karakterlere göre
bk'sı da pahalıdır
savaşçı str yüksektir başlangıç için genelde savaşçı kasıp yan çarlara item skill dizerler.
ben bedensel kasıp büyülü sura ayağa kaldırasıya kadar bedensel oynamıştım.
sonra büyülü sura ile farm yapıp
lycan kasmıştım ws için sonra nerf falan yediydi şimdi durum nasıl bilmiyorum.

Synixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Umut tunç
Merhaba dostlar,
Metin2 ye başlama kararı aldım ninja açmalı mıyım? Sıkıntı yaşar mıyım? yoksa savaşçı, sura mı açayım?
yeni başlayacagın için devamlı item kasman gerek etkinlik boss kovalaman gerek o yüzden savasçı veya büyülü silah iyidir şu şekilde ninja aç boss kesemezsin farm atamazsın vsler için ninja ve savasçı en yuksek hasara sahip karakter sura tank her karakterin zıt karakteri var büyülü silahın zıt karakteri büyülü silahtır şamanlar grup savaşları olduğu zaman iyi oluyor zihinsel harbi dizersen çok iyi oluyor 1 1 atarken fena

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
SEFA KAYA
yeni başlayacagın için devamlı item kasman gerek etkinlik boss kovalaman gerek o yüzden savasçı veya büyülü silah iyidir şu şekilde ninja aç boss kesemezsin farm atamazsın vsler için ninja ve savasçı en yuksek hasara sahip karakter sura tank her karakterin zıt karakteri var büyülü silahın zıt karakteri büyülü silahtır şamanlar grup savaşları olduğu zaman iyi oluyor zihinsel harbi dizersen çok iyi oluyor 1 1 atarken fena
şu video görünce duygulandım be
bi de şu müziği
internet kafe de gıcık olduğum ekranda şuydu ve sesi

Synixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Umut tunç
şu video görünce duygulandım be
bi de şu müziği
internet kafe de gıcık olduğum ekranda şuydu ve sesi
her şey çölden geçen 4 atlı yüzünden başladı 2000 2015 bir gencin hayattan en çok keyif aldığı zamandı dışarda yagmur başlamış şimşek çakıyor çayını almışsın bir taraftan metin2 müziği kasılmaya çalışıyorsun

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
SEFA KAYA
her şey çölden geçen 4 atlı yüzünden başladı 2000 2015 bir gencin hayattan en çok keyif aldığı zamandı dışarda yagmur başlamış şimşek çakıyor çayını almışsın bir taraftan metin2 müziği kasılmaya çalışıyorsun
ben 2010 kadar internt kafede oynadım sonra 2010 sonlarında bilgisayarımız olmuştu o zaman dediğiniz keyfi yapmışımdır.
abim bana örümcek zindanında az char kastırmadı :)
2012 veya 2013 de 61 den 78 kadar zihinsel kasmıştım gece, gündüz ne günlermiş
aklıma geliyorda oyunda bile fakirmişiz şamanla 2kata gitmeden potları fullüyorduk. hatta biliyor musunuz bilmiyorum 2.katta okcu slotlar yanımıza geliyordu ve evli karakter ile şehirden zindana direk ışınlanıyorduk.

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
sefa mert
Merhaba dostlar,
Metin2 ye başlama kararı aldım ninja açmalı mıyım? Sıkıntı yaşar mıyım? yoksa savaşçı, sura mı açayım?
metin2 karakterleri hakkında benim bildiklerim şunlar

Savaşçı itemleri ve beceri kitapları pahalıdır(aslında sadece Hava kılıcı ve öfke beceri kitabı pahalı)ama seni hiçbir zaman yarı yolda bırakmaz hasarı çok yüksektir defansıda iyidir.

Ninja beceri kitapları nispeten ucuzdur fakat savaşçıdaki gibi itemleri pahalıdır düşük ve orta seviyelerde pek iş yapmaz hasarı düşüktür fakat devamlı hasar konusunda en iyi karakterdir genellikle binek üstünden vurulamayan bosslarda tercih edilir(nemere hidra meley gibi bosslar) yohara gibi en yüksek seviyelerde bence iş yapmayan bir karakter fakat paran çok varsa yoharada da iş yaparsın.

Sura bence başlangıç için en idael karakterlerden birisi beceri kitapları ortalama seviyelerde ne ucuz ne pahalı itemleri bulması kolay ve serverine göre değişir ama ucuzdur büyülü silah sura olduğunda can çalması sayesinde çok rahat düşük bütçeyle düşük levelde ve yüksek levelde (yoharada dahil) hayatta kalabiliyorsun fakat boss kesme konusunda benim için biraz ekside kalıyor boss kesme dışında en iyi karakterlerden birisi

Şaman genellikle buffcı olarak oynanılıyor fakat gelen değişiklirler ve Alastor gibi bosslar ile beraber gücü ortaya çıktı farm için düşük ve orta seviyelerde diğer karakterlere nazaran çok iş yapmaz sadece top seviye farm için öneririm (not farmlık şaman dizeceksen eğer çok paran ve zamanın olması lazım)

Lycan için diyecek birşeyim yok hiç oynamadım oynayan biriylede tanışmadım karakterin sadece kurt olduğunu ve yerden vuruşlarının çok kötü olduğunu biliyorum.

kısacası önerim eğer para yatırmayacaksan veya çok az para yatıracaksan bedensel savaşçı veya büyülü silah sura eğer oyunu bırakmayacaksan ve çok paran + zamanın varsa şaman öneririm

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bedensel savaşçı açayım mı? erkek yapayım cinsiyetini. Zihinsel hoşuma gitmedi.
açabilirsin bedensel savaşçı zihinsel benim daha çok hoşuma gidiyor alt seviyeleri cidden zayıf yalan yok.
Ama üst seviyelerde şahsen bedenselden çok iş yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hasarı çok az , tank istenirse de sura daha mantıklı , ben pek tercih etmezdim zihinseli , bedensel iyidir
valla hocam level 40'a kadar cidden zayıf kalıyor zihinsel 40 sonrasıda düzgün build kasılırsa güçlü

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can
metin2 karakterleri hakkında benim bildiklerim şunlar

Savaşçı itemleri ve beceri kitapları pahalıdır(aslında sadece Hava kılıcı ve öfke beceri kitabı pahalı)ama seni hiçbir zaman yarı yolda bırakmaz hasarı çok yüksektir defansıda iyidir.

Ninja beceri kitapları nispeten ucuzdur fakat savaşçıdaki gibi itemleri pahalıdır düşük ve orta seviyelerde pek iş yapmaz hasarı düşüktür fakat devamlı hasar konusunda en iyi karakterdir genellikle binek üstünden vurulamayan bosslarda tercih edilir(nemere hidra meley gibi bosslar) yohara gibi en yüksek seviyelerde bence iş yapmayan bir karakter fakat paran çok varsa yoharada da iş yaparsın.

Sura bence başlangıç için en idael karakterlerden birisi beceri kitapları ortalama seviyelerde ne ucuz ne pahalı itemleri bulması kolay ve serverine göre değişir ama ucuzdur büyülü silah sura olduğunda can çalması sayesinde çok rahat düşük bütçeyle düşük levelde ve yüksek levelde (yoharada dahil) hayatta kalabiliyorsun fakat boss kesme konusunda benim için biraz ekside kalıyor boss kesme dışında en iyi karakterlerden birisi

Şaman genellikle buffcı olarak oynanılıyor fakat gelen değişiklirler ve Alastor gibi bosslar ile beraber gücü ortaya çıktı farm için düşük ve orta seviyelerde diğer karakterlere nazaran çok iş yapmaz sadece top seviye farm için öneririm (not farmlık şaman dizeceksen eğer çok paran ve zamanın olması lazım)

Lycan için diyecek birşeyim yok hiç oynamadım oynayan biriylede tanışmadım karakterin sadece kurt olduğunu ve yerden vuruşlarının çok kötü olduğunu biliyorum.

kısacası önerim eğer para yatırmayacaksan veya çok az para yatıracaksan bedensel savaşçı veya büyülü silah sura eğer oyunu bırakmayacaksan ve çok paran + zamanın varsa şaman öneririm
Hocam yazınız için teşekkür ederim. Ama benim canım okçu ninja oynamak istiyor ne dersiniz bedensel savaşçı ve sura mı yoksa ninja mı?

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
sefa mert
Hocam yazınız için teşekkür ederim. Ama benim canım okçu ninja oynamak istiyor ne dersiniz bedensel savaşçı ve sura mı yoksa ninja mı?
okçu ninja ile sağlıklı farm yapamazsın mesela metin taşlarını daha rahat kesmek için illaki bir kılıç veya hançere ihtiyacın olucak fakat oynamak istiyorsan sen bilirsin okçu ninja ile başlarsın baktın pek eğlenmiyorsun büyülü silah sura veya bedensel savaşçı geçebilirsin

Top Bottom