Okçu ninja açsam farma bıraksam kasılamaz mıyım oto av modu gelmiş mt2 ye.metin2 de altın kural şaman ile ninja ilk kasabileceğin karakterler olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
başlangıçta kolay kasılabilen savaşçıdır
ardından büyülü keskinlik sura gelir
sağlam item varsa olur ama sen yeni başlayacağım diyorsun. tr kolay mı sanıyorsun senOkçu ninja açsam farma bıraksam kasılamaz mıyım oto av modu gelmiş mt2 ye.
Hocam sura mı açıyım savaşçı mı?Ah bee bence kullanabiliyosan en iyisi suradir sonra savaşcı
büyülü sura ile başla gelişmesi daha kolay ninja ve şaman oyun sonunda güçleniyorMerhaba dostlar,
Metin2 ye başlama kararı aldım ninja açmalı mıyım? Sıkıntı yaşar mıyım? yoksa savaşçı, sura mı açayım?
Hangi çarın itemleri ucuzdur. Ona göre başlayım.büyülü sura ile başla gelişmesi daha kolay ninja ve şaman oyun sonunda güçleniyor
Hahaha2006'dayım sandım konuyu görünce
Şaman ile ninja ilk kasılan karakterler olmaz metin2 nin temel kuralı gibi bir şey başlayacaksan Zihinsel savaşçı ile başla derim fiziksele göre daha etkili.Merhaba dostlar,
Metin2 ye başlama kararı aldım ninja açmalı mıyım? Sıkıntı yaşar mıyım? yoksa savaşçı, sura mı açayım?
Zihinsel savaşçı bence daha mantıklı olur hele araştırıp çözerse.ninja vslik veya yüksek level boss herosu , savaşçı uygun bütçeli metin keserek farm atabileceğin hero , biraz para yatırırsan sura savaşçıdan çok daha dayanıklı ama hasarı düşük pek eğlenmezsin , bedensel savaşçı aç takıl
Bedensel savaşçı açayım mı? erkek yapayım cinsiyetini. Zihinsel hoşuma gitmedi.Şaman ile ninja ilk kasılan karakterler olmaz metin2 nin temel kuralı gibi bir şey başlayacaksan Zihinsel savaşçı ile başla derim fiziksele göre daha etkili.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zihinsel savaşçı bence daha mantıklı olur hele araştırıp çözerse.
Savaşci basittir daha once sura oynamdiysaniz sura zordurHocam sura mı açıyım savaşçı mı?