Arama sonuçları: *

1. freygasm

Online ya da Coop oyunlar Öneriniz

Ne tarz oyunlara açıksınız ve kaç kişisiniz?
  2. freygasm

VALORANT UNREAL ENGINE5 OYUN MOTORUNA GECIYOR

Mekaniklere pek dokunulcağını düşünmüyorum e-sporu oturmuş oyunlarda öyle köklü değişiklikler olmaz pek.
  3. freygasm

Yani ben unreal engine 5 kullanan bir oyuna girdiğimde off başladık yine derim hep. Açıkçası pek performans yanlısı bi oyun motoru değil.
  4. freygasm

Grafikler komple değişecektir oyun değişmez.
  5. freygasm

Hepimize geçmiş olsun, valorant unreal engine 5 oyun motoruna geçiyor. Konuya hakim olmayanlar için bu ne demek ; Sadece işlemci oyunu dediğimiz valorant artık ekran kartına da ihtiyaç duycak; 1050ti 5600 ile 500fps alma devri kapanmis olcak. Ben minimum %25-30 performans düşüşleri bekliyorum ve...
  6. freygasm

Arkadaşlarla oynanacak mmorpg önerisi

Grafiğe ihtiyaç yok mmo=para benim için. Parasını yerim çıkarım. Yoksa para harcatıyor insana.
  7. freygasm

Wow eskisi gibi sarmıyor ve oyunu baştan öğrenmek 3-5ay alır adamına göre. Ticareti de yok açıkçası, boost yaparsan düzenli öyle kazanıyorsun.
  8. freygasm

Rise online yeni server açılıyor biz ekipçe ona başlıcaz :D 100-150k farm atıp salarız, para içinse sarar.
  9. freygasm

Rehber CS GO SİLVERDEN HIZLICA ÇIKMAK İÇİN 5 İPUCU

Oyunu açmak yeterli, tartışma sona erdi.
  10. freygasm

Yarı fiyatlı kostüm gönderimi (Yalnızca hediye sistemindeki ürünler)

10gün sonra ters ibraz banı garantisi de mevcut mu? 1705065420 Keşke silinse, ters ibrazdan perma yiyorsun. En iyi ihtimalle rp tutarını ödemeni isteyip açıyorlar.
  11. freygasm

Scum takım arkadaşı arıyorum

Erken kabul etmişsin :D
  12. freygasm

CS 2'nin yeni sub-tick sisteminin 64 tick olduğu ortaya çıktı!

Bunu biz de dün konuştuk arkadaşlarla, çocuk kandırıyorlar :D Belki de beta sürecinde olduğu içindir bilemiyorum.
  13. freygasm

Knight Online hangi ırk seçmeliyim?

Knight tavsiye verilecek bi oyun değil. Bir grupla ve belirli para yatırmadan başladığında hiç bir şey yapamazsın. Farm dahi atamazsın hatta.
  14. freygasm

Saracak Online Oyun Önerisi

Diablo 4te para kazanma mekaniği var, daha da gelişcekmiş. Bedavaya gelir oyun..
  15. freygasm

Saracak Online Oyun Önerisi

Diablo 4:')
  16. freygasm

Diablo 4 oyuna başlıcak arkadaş aranır

Nerden aldın?
  17. freygasm

Outlast Trials alınır mı?

Hikayeli kısmını denemedim, tek oynanıyor demişti arkadaşlarım. Coop kısmında ise 15bölüm var, görevleri tamamlayıp ilerledikçe bölümü bitirip diğer bölümlerin kilidini açıyorsun.
  18. freygasm

Outlast Trials alınır mı?

Korku oyunlarından nefret ederim ama ilk defa bir korku oyunu bu kadar eğlendirdi beni. 4kişilik arkadaş grubun varsa gerçekten mükemmel. Korku oyunlarında killerin gereksiz güçlü olduğu, en küçük hatada replay deme durumu yok. Çok dengeli yapmışlar. Kesinlikle alınır.
  19. freygasm

Hunt: Showdown kaç fps verir?

Oyun düşük ayarlarda oynanıyor daha iyi görmek için, 100-130fps arası alırsın.
Top Bottom