Param olsa yemin ediyorum çıkmayacağım o oyundanDiablo 4:')
O da 1-2 saat anca sarıyorbattlefield 1 multiplayer
Denemiştim arkadaşım olmadığı için salmıştımNew World. 1 saat dene bakalım.
P2W oyunları oynamıyorum yaPoint Blank
Vallaha bunaldım ya en son Lost Ark sarmıştım çok hoşuma gitmişti 400 saat falan oynamıştım oyundan çıkmıyordum şimdi oyuncusu kalmadı onunda.bende aynı , ne oynarsam oynayayım dönüp dolaşıp lol cs go başka bişe oynamıyorum
Diablo 4te para kazanma mekaniği var, daha da gelişcekmiş. Bedavaya gelir oyun..Param olsa yemin ediyorum çıkmayacağım o oyundan
Şu sıralar tekrardan gta online başladım. Nedense canım çok istiyor oynamayı ama arkadaş olmayınca bir yere kadar. Oynarsan beraber gireriz.Bu aralar aşırı canım sıkılıyor can sıkkınlığından LoL giriyorum Valorant giriyorum oynayacak bir şey bulamıyorum MMORPG olur online başka oyun olur bir şeyler önerin be ya
Biliyorum da işte 1400TL yok onu napcaz agaDiablo 4te para kazanma mekaniği var, daha da gelişcekmiş. Bedavaya gelir oyun..
GTA Online dan hevesimi baya bir aldım ya Roleplay oynuyordum o da ekip olmayınca sıktıŞu sıralar tekrardan gta online başladım. Nedense canım çok istiyor oynamayı ama arkadaş olmayınca bir yere kadar. Oynarsan beraber gireriz.