Saracak Online Oyun Önerisi

NespaY

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,607
Bu aralar aşırı canım sıkılıyor can sıkkınlığından LoL giriyorum Valorant giriyorum oynayacak bir şey bulamıyorum MMORPG olur online başka oyun olur bir şeyler önerin be ya

Diablo 4:')

bende aynı , ne oynarsam oynayayım dönüp dolaşıp lol cs go başka bişe oynamıyorum :D

Param olsa yemin ediyorum çıkmayacağım o oyundan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

battlefield 1 multiplayer
O da 1-2 saat anca sarıyor

New World. 1 saat dene bakalım.
Denemiştim arkadaşım olmadığı için salmıştım

P2W oyunları oynamıyorum ya

bende aynı , ne oynarsam oynayayım dönüp dolaşıp lol cs go başka bişe oynamıyorum :D
Vallaha bunaldım ya en son Lost Ark sarmıştım çok hoşuma gitmişti 400 saat falan oynamıştım oyundan çıkmıyordum şimdi oyuncusu kalmadı onunda.

Bu aralar aşırı canım sıkılıyor can sıkkınlığından LoL giriyorum Valorant giriyorum oynayacak bir şey bulamıyorum MMORPG olur online başka oyun olur bir şeyler önerin be ya
Şu sıralar tekrardan gta online başladım. Nedense canım çok istiyor oynamayı ama arkadaş olmayınca bir yere kadar. Oynarsan beraber gireriz.

Diablo 4te para kazanma mekaniği var, daha da gelişcekmiş. Bedavaya gelir oyun..
Biliyorum da işte 1400TL yok onu napcaz aga :D

Şu sıralar tekrardan gta online başladım. Nedense canım çok istiyor oynamayı ama arkadaş olmayınca bir yere kadar. Oynarsan beraber gireriz.
GTA Online dan hevesimi baya bir aldım ya Roleplay oynuyordum o da ekip olmayınca sıktı

Point blank ama para yatırman gerek her şey paralı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,748
Üyeler
188,982
Son üye
yavuzms21
Geri