Neler Yeni

CS 2'nin yeni sub-tick sisteminin 64 tick olduğu ortaya çıktı!

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Haber 2 günlük, burda görmeyince açayım dedim. İlk test ettiğimde zaten fare ivmesinin leşliğinden bir şeylerin anormal olduğunu anlamıştım ama elimde kanıt yoktu. Daha sonra Faceit'te CS2 için testlere başlayınca gerçekler yine ortaya çıktı :) Valve ile gerçekten işimiz var anlaşılan.

F5lugRXXMAACXXo

Kaynak:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,925
İsim
yusuf ecer

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Haila beta da. Bi umut beta dan çıkınca düzeltirler diye düşünüyorum. Bide ping bayaa bi sıkıntı olmaya başladı. 10ms adamlar drek 1. oluyor. Resmen onlara peek atılmıyor.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Gabe follower adlı twitter kullanıcısı bu konu hakkında yorum yapmisti

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Valla ben CS yi geçici olarak bıraktım beyler, zamanı gelirse belki tekrar dönerim. En az 1 yıl bırakacağım

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haila beta da. Bi umut beta dan çıkınca düzeltirler diye düşünüyorum. Bide ping bayaa bi sıkıntı olmaya başladı. 10ms adamlar drek 1. oluyor. Resmen onlara peek atılmıyor.
Beta'dan çıkınca düzelebilecek bir şey değil bu. Bunun betaya çıkarken yapılması gerekiyordu. Bu saatten sonra bence değişmesi zor. Tüm oyun akışını değiştiren bir şey bu.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Faceit sunucularını açtığında arada ki farktan emin olmuştum mm de bir değişiklik hissetmemiştim çünkü.Anlamadığım beta da test edeceğin şeyi niye uygulamaya koymuyorsun ?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin
Zaten oyunu beğenmedim, warzone devam. Benim için açıkcası 128 tick lmasıda önemli değil yine oynarım ama hile sorununu çözerlerse.

JSezar

80+ Silver
CS eski tadı vermiyor. CS2 duyurulduğunda baya heycanlanmıştım fakat grafikler dışında değişen bir şey yok.Şuanki laptopumda cs2 oynamak imkansız zaten.CS'yi bıraktım.CS:GO 'da 120 fps alıyorum CS2 de 30 fps.Optimizasyonu düzeltmedikleri sürece csye dönmem.

Sarpsona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sarp Özgürel
Beta'dan çıkınca düzelebilecek bir şey değil bu. Bunun betaya çıkarken yapılması gerekiyordu. Bu saatten sonra bence değişmesi zor. Tüm oyun akışını değiştiren bir şey bu.
CS:GO da az vakit geçirmiş biri olarak konuşuyorum. CS 2 çıkarken aslında hiç bir zaman 128-tick sözü vermedi. Valve'nin bahsettiği şey sub-tick denilen yeni bir teknoloji. Server kendini güncellerken oluşan boşluğu dolduran bir teknoloji. Nasıl çalıştığını tam olarak bende emin olamadım ama analiz videolarına baktığımda bence çok daha iyi bir sistem

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Direkt olarak 128 Tick olacak demediler diye hatırlıyorum ben. Farklı bir olaya geçiyorlarmış.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Kaan
optimizasyon ve ping düzelse yine oynanır (sadece çarşamba günleri :D )

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,445
İsim
Emir Bayram
Haber 2 günlük, burda görmeyince açayım dedim. İlk test ettiğimde zaten fare ivmesinin leşliğinden bir şeylerin anormal olduğunu anlamıştım ama elimde kanıt yoktu. Daha sonra Faceit'te CS2 için testlere başlayınca gerçekler yine ortaya çıktı :) Valve ile gerçekten işimiz var anlaşılan.

F5lugRXXMAACXXo

Kaynak:
cs oynamayan birinin böyle bir haber yapması normal eğer oynayan varsa uzun süredir mermilerin 128ticket bile daha iyi gittini anlar zaten o yüzden alakası yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,688
Üyeler
161,324
Son üye
dodobermann
Top Bottom