Reklam Amaçlı Paylaşım
League of Legends hesabınıza kostüm almak istiyorsanız, kostümün RP fiyatına %50 daha az ödeme yaparak sahip olabilirsiniz. Aşağı da oranları paylaşacağız, RP fiyat güncellemeleri de bu oranlara sabit kalacaktır. İşlem belirli sitelerdeki ilanlar aracılığıyla gerçekleştirilir, böylelikle güvenlik en üst düzeyde olur. Bu işlemi yalnızca kostüm almak olarak sınırlandırmanıza gerek yoktur, LoL mağaza üzerinden alacağınız herhangi bir içerik için de geçerlidir. (Yalnızca hediye sisteminde yer alan ürünler!)
Hesabımda kullanmadığım RP'leri bu şekilde değerlendirmek istiyorum.
(ÖRNEK)
Almak istediğiniz kostüm/içerik (Örn:975RP) 150TL ---> 75TL
Almak istediğiniz kostüm/içerik (Örn:1350RP) 230TL ---> 115TL
Almak istediğiniz kostüm/içerik (Örn:1820RP) 260 TL ---> 130TL
Almak istediğiniz kostüm/içerik (Örn:3250RP) 450TL ---> 225TL
(İŞLEM NASIL YAPILACAK?)
Almak istediğiniz kostüm, hesabınıza RP olarak değil hediye olarak gönderilir. LoL hesabınızla, hediye alacağınız hesabı(kişisel hesaplarımız) ekleyip 24 saat beklememiz gerekmektedir. Herhangi bir teknik sorun, hata yaşanması durumunda paranız site güvencesiyle iade edilecektir.
Hesabımda kullanmadığım RP'leri bu şekilde değerlendirmek istiyorum.
(ÖRNEK)
Almak istediğiniz kostüm/içerik (Örn:975RP) 150TL ---> 75TL
Almak istediğiniz kostüm/içerik (Örn:1350RP) 230TL ---> 115TL
Almak istediğiniz kostüm/içerik (Örn:1820RP) 260 TL ---> 130TL
Almak istediğiniz kostüm/içerik (Örn:3250RP) 450TL ---> 225TL
(İŞLEM NASIL YAPILACAK?)
Almak istediğiniz kostüm, hesabınıza RP olarak değil hediye olarak gönderilir. LoL hesabınızla, hediye alacağınız hesabı(kişisel hesaplarımız) ekleyip 24 saat beklememiz gerekmektedir. Herhangi bir teknik sorun, hata yaşanması durumunda paranız site güvencesiyle iade edilecektir.