Arama sonuçları: *

1. Arsek

Fitness program tavsiyesi

knk bak senin dediğin ile steroidin çok bir alakası yok. steroid daha ince deri hızlı gelişim vs vs sağlar. simdi sana kendimden örnek veriyim ben göğüs gününde 110 bench 4 set , 40 kilo incline dumble bench giriyorum bide bunun sonunda cable cross giriyorum sence ben bunlardan sonra 2 hareket...
  2. Arsek

program güzel ben 1.5 yıldır yapıyorum ama 1.5 yıl içerisinde toplasan düzenli olarak 7 ay anca gitmişimdir çok bıraktım sana formumu atıyım sen karar ver 1728299342
  3. Arsek

hareketlere aşina değilsen ve bu tempoda zorlanacagını düşünüyorsan full body girmeni öneririm 1728297647 oha! günde sadece göğüs için 5 hareket mi atıyosun ? ve ben omuz + triceps de giriyorum bunlarında 5 set oldugunu düşünürsek salondan sürünerek çıkmam gerekir gibi. 5 hareket çok fazla...
  4. Arsek

5. Arsek

kötü knk yeni başlamadıysan guray ın hypertrofi programını yap daha düzgün olur
  6. Arsek

Creatine Kullanmaya Başladıktan Sonra

cevabını raporladım red ededildi kaynakçalarla beraber raporladım eğer bu kezde red ederlerse forumda olay çıkartırım :ROFLMAO: 1717709662 ağzı olan oturma organıyla konusuyor işte hocam. (yazık)
  7. Arsek

Sporu bırakınca vücudum eridi nasıl düzeltebilirim?

Kas hafızası diye bir şey var hocam eğer tekrar baslayıp güzel kalori yakarsanız çok rahat eski halinize dönersiniz
  8. Arsek

Creatine Kullanmaya Başladıktan Sonra

bunu neye dayanarak söylüyorsun, okadar çok merak ettim ki suan.
  9. Arsek

Kollarım çok ince ne yapmalıyım

soldaki ve sagdaki ayri hareket degil hareketin yapilis sekli, konular hakkinnsa bilginiz yoksa yorum yapmanizi onermem hareketin adi lateral raise bu arada
  10. Arsek

Spora gitmediğimiz gün creatine devam etmelimiyiz?

tabii ki kullan depolar hep dolu kalsın 2 3 aya da bi ara ver
  11. Arsek

Gym bro lara bir sorum var

genelde banyoda çıplak çekiniyorum burdan atamam heralde 😅
  12. Arsek

@PİŞMANIM son olarak gelişimim böyle sayılabilir 4 aydır yapıyorum ama düzgün yapalı 1,5 2 ay fln oldu öncesinde işlerim oldu il dışına vs çıkmam gerekti çok yoğun çalıştım sizce gelişim nasıl ?
  13. Arsek

hocam zaten göğüs harketlerini itirirken tükeniyorumda arka kola geçerken 5dk fln dinleniyoruz oyuzden çok sorun kalmıyor
  14. Arsek

son 2 aydır dediğim şekilde yapıyorum ve gelişimim çok güzel artıyor özellikle biceps ve ön kol onun dışında çarsamba zaten bacak persembe of cumada göğüs olduğu için off vermek yerine kol idmani atmak bana çok iyi geliyor çünkü programda haftada toplam 3 hareket kol çalışıyoruz bence yetersiz...
  15. Arsek

hocam soruyu soran ben değilim yani ben tükenmiyorum çabucak hatta antreman bittikten sonra hala enerjim kalıyor muscle up sınav fln atıyoruz
  16. Arsek

ek olarak omuzlarım baya bir gelişti ölçmedim ama görünüş olarak baya baya gelişti kolumu 28 den 34 e çıkardım göğüslerim baya baya gelişti ilk zamanlar 40 kiloyla bench atıyordum suan 70 le rahay 80 la 5 6 set çıkartıyorum bacaklarım zaten futbolla ilgilendiğim için güçlüydü ama yinede 120 leg...
  17. Arsek

guray hocanın hypertrofi programını kullanıyorum bende 4 aydır fln gayet güzel gelişim gösteriyorum ama programda biceps eksik kalıyor bence oyuzden persembe biceps ön kol ve karın çalışıyorum off vermek yerine bide göğüs gününde arka omuz hareketi (rear delt) çalışmak yerine sırt gününde...
  18. Arsek

65 kilo %16 yağ oranı sizce kötü mü?

internetten öyle bakmayın gerçek testler yapılıyor yağ oranlarını ölçmek için baya pahalı tutuyor ama o adamların fotografı ile kendinizi karsılastırın
  19. Arsek

Çok zayıfım spora başlamayı düşünüyorum

knk yaktıgından fazla kalori (besin) alırsan kilo almıs olursun ben 2.5 haftada 58 kilodan 61 e çıktım bicepsimi 27cm den 30 a çıkardım bide göğüsüm ve kanatlarım baya bir büyüdü bu tamamen genetikle alakalı bişe ve son olarak sunu söyliyim salona ilk gittiğimde kaçmak istedim çok utandım...
  20. Arsek

18 yaş altı kişiler vücut geliştirebilirmi?

şuan boyun kaç acaba merak ettim yani bi faydası oldumu sporun uzamanda
Top Bottom