Arama sonuçları: *

1. Cevdet Sunay

Protein tozu önerisi

Reklam yasak reklam uapma
  2. Cevdet Sunay

Hangi glutamini tercih etmeliyim?

glutaminin açıklığı sakat değilsen olmaz veya yatağa düşmüş kadar hasta değişsen olmaz protein tozunda ihtiyacını fazlasıyla karşılyacak kadar bcaayı bırak eaa var
  3. Cevdet Sunay

hangi bilimle atsana onu kullanıcı deneyimi geçerli bir delil olmaz testosteron enantatında kullanıcı deneyimleri çoğunlukla olumlu
  4. Cevdet Sunay

Makale belirtmiyor ağırsağlam normalde belirtir BANA GÖRE değil makalelele bilime göre anlama sorunun mu var senin Ortalama dediğin adamlar diyetetik hakkında daha fazla bilgisi olan insanlar ISSN ve geniş çaplı meta analizler gösteyor ki bcaa para israfı 1731669205 Sitrülin anteeman öncesi...
  5. Cevdet Sunay

Paranıza değecek ürünler değiller Bunun yerine protein tozu veya yediğin protine yatırsan paranu cok daha fazla glutamin alacaksın zaten 1731667291 İlla bir aminoasit almak istiyorsan sitrülin malat alabilirsi
  6. Cevdet Sunay

Plasebo, ben bana gore degil meta analiz ve ıssn makalelerine göre yorum yapıyorum Bcaa= çöp Aminoasit takviyeleri arasında illa biri alınacaksa eaa cok daha iyi
  7. Cevdet Sunay

Bu makale önemli değil ISSNnin önemli Oda gerekli görmüyor glutamşne harcayağın parayı mutfağa harca, toparlanmayı hızlandırma anlayabileceğin bir şey değiö
  8. Cevdet Sunay

Bcaada parasına değen bir şey değil Yediği proteinlerde fazlasıyla bcaa var
  9. Cevdet Sunay

Seni iyi kandırmışlar hocam Glutamin vücudunda en çok bulunan amino asit ve plasebo etkisi yazdıkların Sakat veya yataklık hasta değilsen glutamin sadece amino asit miktarını artırır Makaleleler ve araştırmalar glutamin ile bcaaların kas gelişimine olumlu etkilerininin olmadığını gösteriyor...
  10. Cevdet Sunay

Glutamin almanı gerektiren bir ürün değil ki Vegan değilsen veya sakat değilsen
  11. Cevdet Sunay

Grizzone Preworkout alınır mı?

Önce bağırmadan hakaret etmeden konuş ezik ezik davranma Bin tane cümle yazdım orda millet takmıyor seni bile saçma sapan kaynaklardan atıyorsun ISSN onay verdiyse bir şeye başka makale 1000 yılda geçse çürütemex onu
  12. Cevdet Sunay

Fitness- Vücut Geliştirme Hakkında Doğru Bilgiler

bayıyor manasında dedım ben ıcımı zorlasabılıyor fazla sekerlı olunca
  13. Cevdet Sunay

gaıner uyku yapmıyor bu etkısı fazla olan bır sey degıl bigjoyun tadı kotu hardlıne supplementcom ve hıqun ıyıde hıq fazla sekerlı
  14. Cevdet Sunay

gaıner oyle ıslemıyor iceriginin büyük kısmı maltodekstrin zaten, tok tutması veya yavas sındırılmesı ıcın yok ıdman sonrası ıhtıyac duyulan proteın ve khıdratı hızlıca alsın dıye var 1731440135 supplementlercom,hardline iyidir aromalarıda iyi bunların 1731440137 supplementlercom,hardline...
  15. Cevdet Sunay

yok sıkıntı yaşatır çok fazla gainer maltodekstrinden veriyor sana karbonhidratı bundan sureklı 2 yerıne 4-5 olcek ıcersen sıkıntı yaşarsın sürekli şekerinide artırır buy maltodekstrin cok faydalı bir şey değil
  16. Cevdet Sunay

kreatin zararlı değil yediğin her hayvansakl üründe var öyle ben çok yiyemem diye bir şey yok bu gainer 800 kalori verir sana daha fazla alırsan uretıcın dedıgı olcekten bobregı elıne alırsın
  17. Cevdet Sunay

kilo almaya yardımcı gainer var ama tek başına aldırmazlar ihtiyacın olan kaloriyi hesaplayıp onun 400 500 üzerinde yersen alırsın kilo
  18. Cevdet Sunay

sacmalamıs gainerdan bahsedıyorda spor yapmadan gaıner alırsan kalcayı gobegı salarsın o oyle hep kullanılacak bi sey degil
  19. Cevdet Sunay

whey kilo aldırmaz gainer almasına yardımcı olur alması gereken kalorinin üsütnde alırsa gainer = maltodekstrin basılmıs protein tpozu
  20. Cevdet Sunay

Grizzone Preworkout alınır mı?

Testosteron hormonun değişmesi bozar sadece natüralliğini
Top Bottom