Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Testosteron hormonun değişmesi bozar sadece natüralliğinialma natural devam
Testosteron hormonun değişmesi bozar sadece natüralliğinialma natural devam
Attığım site dünyanın en büyük dergi makale yayıncılarından biri. Cahil taklidi mi yapıyosun yoksa harbiden mi aptalsın ? Nolduğunu bilmediğin şey hakkında yorum yapmakta baya cesursun. NIH'de de bulabilirsin aynı makaleyi. Neyse kral SENSİN diyelim de ezik, karaktersiz, aşağılık egon tatmin olsun. Supplementin zararlarının vücut bulmuş hâlisin de diyebiliriz.Ban yemis
Kaynaga baksana neresi bura sizin bakkalın fakültesi mi
Hayatında dıymadıgın supplementleri biliyorum en ince detsyına kreatinin
Kimyasal yapısına burda maltodekstrini öğretmeye çalışıyorsun
Bir daha ki sefer meta analiz ve ISSN’nin belgelerini at
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kapitalizm sana istefiğini alma özgürlühü veriyor dayatması diye bir iey yok
Bari cevap verebilsen bi de. Kimyasal yapısına kadar en ince detayına kadar biliyorum diyosun ama adam akıllı cevap veremiyosun "Bunlar şu sebeple zararsızdır" gibisinden. Cehâletin supplement kullanmış hâli diyebilir miyiz sana.Ban yemis
Kaynaga baksana neresi bura sizin bakkalın fakültesi mi
Hayatında dıymadıgın supplementleri biliyorum en ince detsyına kreatinin
Kimyasal yapısına burda maltodekstrini öğretmeye çalışıyorsun
Bir daha ki sefer meta analiz ve ISSN’nin belgelerini at
Kapitalizm sana istefiğini alma özgürlühü veriyor dayatması diye bir iey yok
Önce bağırmadan hakaret etmeden konuş ezik ezik davranmaAttığım site dünyanın en büyük dergi makale yayıncılarından biri. Cahil taklidi mi yapıyosun yoksa harbiden mi aptalsın ? Nolduğunu bilmediğin şey hakkında yorum yapmakta baya cesursun. NIH'de de bulabilirsin aynı makaleyi. Neyse kral SENSİN diyelim de ezik, karaktersiz, aşağılık egon tatmin olsun. Supplementin zararlarının vücut bulmuş hâlisin de diyebiliriz.
ISSN 2227-9032
ISSN 2076-3921
Bari cevap verebilsen bi de. Kimyasal yapısına kadar en ince detayına kadar biliyorum diyosun ama adam akıllı cevap veremiyosun "Bunlar şu sebeple zararsızdır" gibisinden. Cehâletin supplement kullanmış hâli diyebilir miyiz sana.
Delüzyonların ve cehaletinle seni başbaşa bırakıyorum, Allah ıslah etsin.Önce bağırmadan hakaret etmeden konuş ezik ezik davranma
Bin tane cümle yazdım orda millet takmıyor seni bile saçma sapan kaynaklardan atıyorsun
ISSN onay verdiyse bir şeye başka makale 1000 yılda geçse çürütemex onu