Arama sonuçları: *

1. Deadlifter

Fitness, vücut geliştirme ve powerlifting sorun cevaplayayım.

Pc'ni başkası kullanıyo o zaman
  2. Deadlifter

Performansın düşer protein alamamanın sebebi nedir? 1665772460 yağ yakımına yönelik bir beslenme programı ile 50 dakika bisiklet sürerek.
  3. Deadlifter

Spor Salonu/Body Building ile İlgili Sorularınıza Yardım Ediyorum

istesen üşenmessin istemiyorsundur bu kadar basit. gerçekten istemekten bahsediyorum:) önceliklerin farklı olabilir bu kadar önceliklerini gözden geçir.
  4. Deadlifter

Spor Salonu/Body Building ile İlgili Sorularınıza Yardım Ediyorum

Bilinmedik bi marka alırsan başına her şey gelebilir ve inan şuan dışarda çok fazla leş ürün var. Dikkat lütfen. 2 kuruş ucuz olsun diye sağlığınızdan olmayın
  5. Deadlifter

Fitness ağırlık eldiveni önerisi

bu forumda birine bida sporla ilgili yardım edersem iki olsun ben gidiyom :peped:
  6. Deadlifter

ne o.O2 ?
  7. Deadlifter

https://www.fitmoda.com/urun/gripad-spor-eldiveni-pembe-15301
  8. Deadlifter

Vücut Geliştirme Hakkında Detaylı Yemek

Bunun yeri burası değil vallaha değil billaha değil kim kime ne anlatıyo belli değil yapmayın etmeyin :)
  9. Deadlifter

MacFit mi Next Level mı?

İş çıkışı saatlerine kalmadığın sürece çok fazla sıra bekleyeceğini sanmıyorum. İleri seviye için can sıkabilir belki ama yeni başlayan biri için çokta problem değil. 1654642288 %25 Antrenman, %25 Beslenme, %25 Dinlenme, %25 Psikoloji = Gelişim
  10. Deadlifter

MacFit mi Next Level mı?

Anlayamadım tam olarak neyi sormak istediğini Corvo'm
  11. Deadlifter

MacFit mi Next Level mı?

Herhangi bir macfittede böyle olacak zaten.
  12. Deadlifter

MacFit mi Next Level mı?

Macfit ler çok mu sakin oluyormuş şehir farketmeksizin tıklım tıklım hepsi. 1654641770 Fotoğraflarda gözüken ekipmanlarda gayet iyi bu arada
  13. Deadlifter

MacFit mi Next Level mı?

tabii ki macfit olmak zorunda değil.
  14. Deadlifter

5 Ay'da Vücut Yapılır mı?

Düzgün yaparsan evet baya fark olur
  15. Deadlifter

Özelden pull gününü yaz bakalım set be tekrarlarla 1649977353 hiç spor yapmamaktansa düşük ağırlıklarla yapmak iyidir brom. Spor geçmişin yok ise spora başlarken özel ders almanda fayda var.
  16. Deadlifter

Başladığında zaten düşük ağırlıklarla başlarsın ama sürekli gelişim için progressive overload şart ona göre ayarlayabilirsin kendini. 1649977067 Kardiyo recovery hızlandırır brom yani yapmalısın 1649977148 Fazla değil, akıllıca çalışılmalı. Bi süresi yok değişir kişiden kişiye
  17. Deadlifter

Sistem güzel ppl iyidir severim. Off günlerine kardiyo eklemenin hiç sakıncası yok. Yapabiliyorsan dışarıda koş basket oyna vs eğlenceli hale getir.
  18. Deadlifter

Sağlıklı yaşam merkezlerinde vs bulabilirsin. Oradaki eğitmenler bu konularda daha tecrübeli kendini geliştirmiş kişiler oluyor ama önce doktor brom. Doktorun ne dediği önemli
  19. Deadlifter

2+2=4 arkadaşlar sistem bu simple is the best 1649976654 Uzun vadeli yapmanda fayda var ama 3 aydada gözle görülür değişim elde edebilirsin. 1649976683 Nasıl bir antrenman programı uygukuyorsun kaç gün off var kısaca bahseder msn
  20. Deadlifter

Dostum bilgim yok açıkcası ama doktor ve bu alanda kendini geliştiren medical trainerlara danışmanda fayda var.
Top Bottom