Arama sonuçları: *

1. Etobaba

İşten Sonra Spor Yapmak

hiçbir şey kullanma git basabildiğin kadar bas. Zaten iş sonrası zor oluyor sırf bundan üyelik gidiyor benim :D
  2. Etobaba

Hem iş hem spor olurmu?

Haftada bir gün spora gitmek çok mantıklı degil full body bile 3 gün ister. Onun yerine kültür fizik antrenmanlari veya koşu gibi daha basit sporlara yonelebilirsiniz
  3. Etobaba

Sağlıklı kilo vermek

Tebrikler gerçekten , uğraş yogunlugum biterse inşallah ben de kilo verenler kervanina katilacagim
  4. Etobaba

Sağlıklı kilo vermek

Hayran kaldim azminize ben 95 de takildim inemiyorum
  5. Etobaba

Sağlıklı kilo vermek

1500 az değil mi hocam tabi vucuda göre değişir lakin belki de ben siskoyumdur
  6. Etobaba

Sporun ilk gününde bu agırlıklar iyi mi?

Her hareke Her makinenin agirlik orani farklidir. Yeni baslayan biri hiçbir makinede o kadar fazla kol agirligi calismamali bir yerde hata var. Bacakta misal hangi alette calisiyosun? Örneğin ben leg extensionda 210 la calisirken leg presste 150 yapabiliyorum. Yani alete göre agirlik değişir
  7. Etobaba

Spora başlangıç sonrası ağrı

Hayır agri olmuyo ve o minik sizilara hasret kaliyorsun. Dinlenmeyi ihmal etme , kas dinlenirken gelisir ☺️
  8. Etobaba

Spora başlangıç sonrası ağrı

Başta hamlik oluyor normal yavas yavaş yüklen sakatlanma 😂 bir zaman sonra o agrilari ozleyeceksin
  9. Etobaba

Koşudan sonra kilo alımı?!

Sims 4 mu reis bu 😂 uzun süreli bakican ayrica kilo vermek illa tartida azalmak değil yag yakimi da bir öncül. Sen su falan içtin yüksek ihtimal
  10. Etobaba

Fitness'a 1 Yıl Dayanabilir Miyim?

Bu kemikler arasi basincin boy uzamasina zarariyla ilgili makale : https://www.quora.com/How-can-you-increase-your-height/answers/15127039 Bir cok kütüphanede mevcut kaliteli bir yazarin eserinde deginiyor : A'dan Z'ye Vücut Geliştirme ve Fitness Ansiklopedisi Yazar: Zülküf Turan Ayriyeten...
  11. Etobaba

Klasik bodyci konusmasi. Ben olasilik katarak yorum yaptim siz agresif saldirida bulunmussunuz. Erinlik yaşta liflerdeki yirtilma sonucu kas gelisimi, boy uzamasina engel OLABİLiYOR . Bilimsel bir çok kaniti var. Tanimadiginiz birine karşı emri vaki konusmak haddinize değil. Ben bilimsel yönünü...
  12. Etobaba

E bacak calismasin mi ? Üçgen oeynir gibi takilir ortalikta
  13. Etobaba

Yaparsin da o yaşlarda tavsiye edilmiyor boy uzamasina ket vurduğu soyleniyor
Top Bottom