kaan bakır
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Merhabalar 14 yaşındayım vücut geliştirmek ve sağlıklı bir vücut istiyorum aydan aya yapınca çok pahalı oluyor 1 yıl dayana bilirmiyim deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Boyunda yaşıtlarına göre küçük bı tık minyonum oyüzden belki işe yarar büyük bir vücut dün olurSana bağlı bir durum bu.
Bir de yaşın bir tık küçük spor için direkt olarak gelişeceğini düşünmüyorum ama yaşıtlarına oranla daha büyük görünürsün.
Ben 1 yıl aldım 150 TL ydi 12 ay sözleşmeli o zamanlar şuan 6 ayım kaldı 3 ay gittim 3 ay gidemedim okuldan ve üşengeçlikten dolayı ama şimdi kalan 6-7 ayımı full gitmek için çabalıyorum harbi çaban varsa en başında 12 ay sözleşmeli yap ve bu fiyatlar 2 katı olmuş resmen yazık.Merhabalar 14 yaşındayım vücut geliştirmek ve sağlıklı bir vücut istiyorum aydan aya yapınca çok pahalı oluyor 1 yıl dayana bilirmiyim deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
360 aylık alırsam ,200 yıllık alirsamfiyat ne kadar
yıllık al gitsin ya ucuza geliyor zaten360 aylık alırsam ,200 yıllık alirsam
tamamen kolpaYaparsin da o yaşlarda tavsiye edilmiyor boy uzamasina ket vurduğu soyleniyor
14 yaşındasın daha erken. Minimum 16 yaşında başlamanı öneririm. O sırada basketbol, voleybol, futbol gibi spor dalları ile uğraş.Merhabalar 14 yaşındayım vücut geliştirmek ve sağlıklı bir vücut istiyorum aydan aya yapınca çok pahalı oluyor 1 yıl dayana bilirmiyim deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim