CanCel
80+ Silver
amann bana ne başliyacağımsonuç olarak 15 sin ama![]()
amann bana ne başliyacağımsonuç olarak 15 sin ama![]()
Kol yaparken nasıl boyun fıtığı oldun knk???Koll yapiyim derken boyun fitigi oldum 1senedir boyun fitigiyla ugrasiyom profosyonel ypmicaksaniz onermem dikkat edin ben yndim siz ynmayin
Kol acma hareketi varya sag ve solda dambil dusun 15 20 derken zorladim entresan ama boyna vurduKol yaparken nasıl boyun fıtığı oldun knk???
20 kilo ile dumbell lateral raise yaptıysan sıkıntı olmuş olabilir. Kolun ana abbductor ü lateral deltoid bayağı zayıf bir kastır. Hareketi doğru formda yapamadığın için boynunu incitmiş olabilirsin. Millet 20 kilo ile curl yapamıyor.Kol acma hareketi varya sag ve solda dambil dusun 15 20 derken zorladim entresan ama boyna vurdu
Yok dostum o kadar guclu deilim bende 5er kilo vardida sayim arttikca kol gitmiyo bilirsin bellirli sureden sonra 5kilo oluyo sana 30kilo20 kilo ile dumbell lateral raise yaptıysan sıkıntı olmuş olabilir. Kolun ana abbductor ü lateral deltoid bayağı zayıf bir kastır. Hareketi doğru formda yapamadığın için boynunu incitmiş olabilirsin. Millet 20 kilo ile curl yapamıyor.
Bacak çalışmak için Sadece squat ve leg press yapması gerekmiyor? Bilginizin olmadığı konulara yorum yapmayı kesin artıkE bacak calismasin mi ? Üçgen oeynir gibi takilir ortalikta
Bunun göstermeye alakası yok tamamen sende bitiyor internet üzerinden 15 yaşında başlayıp 20 de çok iyi vücutlar görmüştümben 15im ama 16 17 gibi gösteriyorum haftayada başliyacağım
Klasik bodyci konusmasi. Ben olasilik katarak yorum yaptim siz agresif saldirida bulunmussunuz. Erinlik yaşta liflerdeki yirtilma sonucu kas gelisimi, boy uzamasina engel OLABİLiYOR . Bilimsel bir çok kaniti var. Tanimadiginiz birine karşı emri vaki konusmak haddinize değil. Ben bilimsel yönünü olasilik olarak aktardim gerisi kendi bileceği iş. Sirf sosyal mecra diye hadsizce konusamazsiniz.Bacak çalışmak için Sadece squat ve leg press yapması gerekmiyor? Bilginizin olmadığı konulara yorum yapmayı kesin artık
Merhabalar 14 yaşındayım vücut geliştirmek ve sağlıklı bir vücut istiyorum aydan aya yapınca çok pahalı oluyor 1 yıl dayana bilirmiyim deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Bana kaynak atsanaKlasik bodyci konusmasi. Ben olasilik katarak yorum yaptim siz agresif saldirida bulunmussunuz. Erinlik yaşta liflerdeki yirtilma sonucu kas gelisimi, boy uzamasina engel OLABİLiYOR . Bilimsel bir çok kaniti var. Tanimadiginiz birine karşı emri vaki konusmak haddinize değil. Ben bilimsel yönünü olasilik olarak aktardim gerisi kendi bileceği iş. Sirf sosyal mecra diye hadsizce konusamazsiniz.