Neler Yeni

Fitness'a 1 Yıl Dayanabilir Miyim?

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
ibrahim can

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Koll yapiyim derken boyun fitigi oldum 1senedir boyun fitigiyla ugrasiyom profosyonel ypmicaksaniz onermem dikkat edin ben yndim siz ynmayin
Kol yaparken nasıl boyun fıtığı oldun knk???

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Kol acma hareketi varya sag ve solda dambil dusun 15 20 derken zorladim entresan ama boyna vurdu
20 kilo ile dumbell lateral raise yaptıysan sıkıntı olmuş olabilir. Kolun ana abbductor ü lateral deltoid bayağı zayıf bir kastır. Hareketi doğru formda yapamadığın için boynunu incitmiş olabilirsin. Millet 20 kilo ile curl yapamıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
20 kilo ile dumbell lateral raise yaptıysan sıkıntı olmuş olabilir. Kolun ana abbductor ü lateral deltoid bayağı zayıf bir kastır. Hareketi doğru formda yapamadığın için boynunu incitmiş olabilirsin. Millet 20 kilo ile curl yapamıyor.
Yok dostum o kadar guclu deilim bende 5er kilo vardida sayim arttikca kol gitmiyo bilirsin bellirli sureden sonra 5kilo oluyo sana 30kilo

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Bacak çalışmak için Sadece squat ve leg press yapması gerekmiyor? Bilginizin olmadığı konulara yorum yapmayı kesin artık
Klasik bodyci konusmasi. Ben olasilik katarak yorum yaptim siz agresif saldirida bulunmussunuz. Erinlik yaşta liflerdeki yirtilma sonucu kas gelisimi, boy uzamasina engel OLABİLiYOR . Bilimsel bir çok kaniti var. Tanimadiginiz birine karşı emri vaki konusmak haddinize değil. Ben bilimsel yönünü olasilik olarak aktardim gerisi kendi bileceği iş. Sirf sosyal mecra diye hadsizce konusamazsiniz.

KnightDavion

80+ Bronze
Merhabalar 14 yaşındayım vücut geliştirmek ve sağlıklı bir vücut istiyorum aydan aya yapınca çok pahalı oluyor 1 yıl dayana bilirmiyim deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Vücut geliştirmek sağlık kazandırmaz. Sağlıksız isen sağlıksız olma durumunu azaltabilir. Zaten sağlıklıysan sana dış görüntü ve güç dışında başka bir şey katmaz. Diğer katacağı şeyleri çok daha kolay ve hızlı bir şekilde edinebilirsin.

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Klasik bodyci konusmasi. Ben olasilik katarak yorum yaptim siz agresif saldirida bulunmussunuz. Erinlik yaşta liflerdeki yirtilma sonucu kas gelisimi, boy uzamasina engel OLABİLiYOR . Bilimsel bir çok kaniti var. Tanimadiginiz birine karşı emri vaki konusmak haddinize değil. Ben bilimsel yönünü olasilik olarak aktardim gerisi kendi bileceği iş. Sirf sosyal mecra diye hadsizce konusamazsiniz.
Bana kaynak atsana

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Ömer Keskin
Gidin koşun basketbol oynayın, yüzün. Daha 14 - 15 yaşlarında fiziksel gelişiminizin devam ettiği vücudunuzun oturmadığı yaşlarda ağır sporlar yapmayın. Vücut geliştirme dediğimiz olay ağır kilolarla maksimum tekrara dayandırılacak bir spor dalı. Hele gelin bi 20 yaşınıza ondan sonra bakarsınız yolunuza.

Megan

80+ Silver
Bu nasıl bir soru biz nerden bilelim sen nasıl bir şeysin seviyorsan merakın varsa dayanırsın

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Bu fiyatlar sizce iyi mi? ?

Ekler

• IMG_20220516_172154.jpg
    IMG_20220516_172154.jpg
    653.7 KB · Hit: 26